Yoksa kandırılıyor muyum niyetim ciddi diyor ama başbaşa kalınca yakınlaşmaya çalışıyor. Sizce bir uzman doktor lise mezunu kız ile ciddi ilişki düşünür mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. gizli üye herkes farklıdır. ben olsam ciddi düşünebilirim yani. karsı cinste cogu erkek acıkcası kızın mezuniyetini ana kıstas olarak görmez. kızlar nasıl boyu ana kıstas olarak görürse. ekreklerde de ana kıstas kızı begenmektir. bu da erkeğin gözüne kızın güzel gelmesidir. ondan sonra işte tatlılık şirinlik birlikte iyi vakit geçirmek kızın edepli adaplı olması. hatun kişi gibi davranması işte cok civelek olmaması erkeklerle ilişkilerini iyi ayarlaması. cok harem selam da değil iyice moderin de değil. özetle tabi bunlar
ama doktorlarda bi egodur vardır onlara ayrı bi dikkatle bakmak lazım. test etcen
ben yerinde olsam davul dengi dengine prensibiyle hani dr lara pek yanasmazdım ama kaderdir belli olmaz. ben kendim soguk bakardım yani ilk. ama baktım yanasıyor test ederdim. hayalimdeki evlilik hani lise mezunu bi kız olarak işte benim 1 2 kademe üstüm bi erkek olurdu. dr cok fazla kademe. 100 milyar üstü maas alıyorlar uzmanmıs bi de muhtemelen yası vardır o zaman. 120si de vardır. neyse hayırlı haberlerini bekliyoruz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoktorları gözünde büyütme. Ben de üniversite sınavına hazırlanıyorum lise mezunu sayılırım yani doktor tanışmak isteyen oldu iki üç kişi. Beğenenler duydum. 2 yıllık ilişkim de tıp öğrencisiydi. Ben tamamen bitirmek istedim yoksa o bitirmeyecekti. Her erkek dikkat etmez böyle şeylere. Senin kalbin önemli
07 Yorumla- +1 yıl
Ciddi yaklaştı hepsi de. Çevresi doktor dolu olan birisi olarak söylüyorum bunu, erkekler çok dikkat etmiyor kadında kariyere. Değer görmek istiyor temiz düzgün bir kız istiyor. Doktor ev hanımı profesör ev hanımı, hemşire evliliği de duydum konuştum onlarla da gayet mutlular
- +1 yıl
Bende bunu anlatmaya çalıśıyorum Erkek Kariyere Arzu duymaz Ekonomik gerekçelerle bakar rahat geçiniriz diye
- +1 yıl
@Karayeller28 Yok kariyere arzu duyuyorlar ama genç dönemlerinde bence. Olgunlaştıkça fikirleri değişiyor
- +1 yıl
Lisede zeki erkek arkadaşlarımın hepsi zeki kız istiyoruz deyip onlara hayran oldular şu an uzun süreli ilişkilerinde sevgilileri küçük yaşta istedikleri kız tipinde değil.
- +1 yıl
Bu dediğin kadınlar için gečerli Lisede ki erkeklerin zaten Erkeksi benlikleri tam gelişmemiş oluyor öte yandan Tam olarao zekası değil zekasıyla yaptıklarını kastediyor olabilirler Kaldı ki bi karakteristik bir özellik kariyerde değil.
- +1 yıl
@Karayeller28 hayır kariyer. Liseyi evet çok kast etmedim ama genel olarak gençlik döneminde her erkek kariyerli güçlü kadına ilgi duyar. Tıpkı erkeklerin yaşından büyük kadınları beğeniyoruz deyip yaş aldıkça küçük kızlara yönelmesi gibi
- +1 yıl
İŞte çünkü Diyorum ya ERkeksi benlikleri tam oturmamış oluyor Genç erkekler Annelerinin biricikleri prensleri canlarının bir tanesi olıuyor ya hani Bence sen burdan anladın olayı
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır tek amacı cinsellik yaşamak. Bir uzman doktor çevresinde o kadar doktor ve hemşire varken dönüp lise mezunu kıza bakmaz. Baksa da amacı evlilik değildir. Boş yere kendi kendine hayallere kapılma.
218 Yorumla- +1 yıl
Bakar ERkekelr kadınların statüsüne ARZU olarak bakmaz umursamaz.
Cevap sahibi+1 yıl@Vivtora yani ciddi olsa niye baş başa kalmak istesin
Cevap sahibi+1 yıl@Furknnna yav he he
- +1 yıl
Bide şu var kadınlar hipergamik yani eşiti veya kendisinden alt seviyede adamla ya beraber olmuyor olsada Bir süre içersinde bu durumdan rahatsızlık duymaya başlıyor. Bu İçsel bir şey tarif etmek zor buda gizli bir etmen
Cevap sahibi+1 yıl@Karayeller28 ne desek boş zamanla kendisi yaparak yaşayarak öğrensin ben deneyimlerime dayanarak kendi düşüncelerimi söyledim katılmak zorunda değil kimse
- +1 yıl
- +1 yıl
@Furknnna Knk bu yanılsama. ve düşünce hatasına düşmelerinin sebebi Son zamanalrda Ki Kadın Erkek Eşittir palavrasından kaynaklanır Yani Zaman bu anlayış Görünüşleri farklı Geri kalan her şey aynı Algısına sebep olmuśtur Dikkat et Hep görürsün Pek çok Kadın Erkeğin davranışlarını sözlerini haraketlerini düşünceisni sečimlerini KENDİ BAKIŞ AÇISI VE ALGISI. Üzerinden değerlendirip hükme varma hatası yaparlar. Anlamakta zorlanmalarının sebebi basit Eee işte biz Erkeklerin statüsüne bakıyorsak onlarda Buna bakıyor olmaları gibi bir düşünceye varıyorlar. Gečem hatta Bi kadın gördüm Video yapmış Nasıl Karizmatik ve Çekici bir kadın olunur diye Video boyunca Tarih ettiği tüm Özellikler BİR KADININ ERKEKTE ARADIĞI ERKEKDE ÇEKİCİ BULDUĞU ÖZELLİK VE NİTELİKLERDİR. İşte günümüz kadınlarınık Kafa bulanıklığı ve kargaşasının ana sebebi Bu şekilde Kadınlar önceden sadece birbirini rakip olarak görüp kıyaslarken Erkekleri Rakip olarak konumlandırmaya başlanışlardır. Sonuç didişme kavga üstünlük mücadelesi ve b, oktan ilişkiler.
Cevap sahibi+1 yıl@Vivtora 😂😂😂
- +1 yıl
@Furknnna İşte kadınların söyledikleriyle yaptıkları farklıdır ne dediklerine değil ne yaptıklarına bakıp karmaşasının sebebi algı bulanıklarıdır. Medyanın ve feminizmin akıl bulandırmasıda diyebiliriz Dediğin gibi iç güdüler başka çalışır kafa başka Misal Hanımcı erkek kazanır bayılır ölürüz aşkımızdan gebeririz Hanımcı Erkeğe 1 hafta sonra Serseri pi, ç erkekle gezmeler
İnsan art niyetli olursa yapacak bir şey yok. Kişilikli bir insan zaten insanları kullanmaz. Bence bu doktordan uzak durmalısın. Niyetini az çok anlamışsın gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
Art niyet değil Erkekler Kadınların kariyerlerine statülerine ARZU duymazlar.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
76Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılGönül işlerinde bunlar aranmaz gadası
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılaşıksa evlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleniyor hatta çoğunlukla ikinci evlilikleri bu şekilde oluyor. İlk evliliklerindeki eşleri kültürlü ve eğitimli olunca dış geciremiyorlar. Kendi alanlarinda erkek gibi lider hissedemedikleri için ikinci eşleri genelde görücü usulü ile normal bir ev kizj ya da kendisinden düşük maaş alan kadınlar oluyor çoğunluğu ise ayrılamaz eşinden. Genelde doktorlar iş yerlerinde sekreterleriyle takilirlar. Kideme olarak düşük olduklarından kendilerini böyle kadınlarda egolarina bastirirlar. Neden bildiğimi sorarasaniz yıllarca hastanede çalıştım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlara yıllarca Kariyerin değerlerini artıracağı satıldı İlişkilerde oysa yanlış Kadınlar evet ERkeklerin statüsü makamına bakar ve ilgi duyarlar Ancak Erkekler Tabi şayet ekonomik açıdan rahat ederiz iyi bir hayatımız olur diye olabilir "ANCAK Arzu duyma olarak HİÇBİRŞEY ifade etmez. Kadının kariyeri ile arzu duygu açısından bir işe yaramayacaktır. Yani Kadın Güzel Feminen İyi huylu ise Lise menzunuymuş ilk okul terkmiş vs Umrunda olmaz. İlgileniyorsa ilgileniyordur Tam tersi sevmiyorsa Oxforddan menzun olsun dereceyle sadece Takdir eder ama ilgisi sevgisi arzusu artmaz değişmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni yataga atma olarak bakıyo bunu bil soruna gelecek olursak bizzat ben doktorla evliyim lise mezunuyum ama benım burnumdan ediyo simetri hastası takıntılı bi gün yediğini ertesi gün yemez çok zorlanıyorum bide narsist boşansam kime gidicem zor durumdayım
20 Yorumla
+1 yılBu dediğin tam tersi olsaydi net cevabım o kadin asla o adamla evlenmez olurdu da erkeklerin kadınlar gibi takıntısı yok. Cunku erkekler bir kadinda statüye bakmaz ya da paraya bur erkek bir kadınla evlenir bu dediğin durumda ama asla bizim türk kızı evlenmez.
10 YorumlaUzun uzun bu konuyu ele alanlara cidden gülüp geçiyorum :) gerçekten başka işiniz yok mu dizi film gibi hayatınız. Doktor deyince genel kültür yüksek düşünülür, kadın olarak ortak noktalarınız varsa hayatı anlayıp bir şeyleri dengeli paylaşabiliyorsanız kadın için statü çok sıkıntı olmaz tersi olma ihtimali yüksek ama kadın için daha az.
10 Yorumla
+1 yılÇeşit çeşit insan var bilinmez öyle olanlar da var olmayanlar da var. Hâl ve hareketlerinden anlaşılır fakat rol de yapıyor olabilir bu yüzden garantilemek için uzun bir zamana yaymalısın sevgili olmayı ve kendine kesinlikle dokundurtmamalısın. Eğer gerçekten seviyorsa sen evlenene kadar sana dokunmasına izin vermediğin için sana kızmaz ve sabırlı olur..
12 Yorumla- +1 yıl
Hem zaten mesleği elinde seninle evlenmek için bahanesinin olmaması gerekir
- +1 yıl
Yani evlenmemek için bahane buluyorsa seninle ciddi düşünmüyor demektir.
+1 yılSence bir doktor ile evlilik düşünülür mü? Bitmek bilmeyen Hastane nöbetleri, hastalar ile deliren, kafayı çizen, sürekli sinirli ve agresif bir eş, ilaç kokusu, hastane kokusu, hayatından bezmiş, bir çok insani değerini gördüğ once vaka ve olay ile yitirmiş, suratı asık, senden çok çok uzak birinin eşi olmak gerçekten çok mu kolay?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Bilemiyorum olabilir de ama eğerki lise mezunu olan kişi sensen o kişi kendine çok yazık etmiş olur koskaca doktor adamın lise mezunu kızla ne işi var bi şansını dene canım falandır belki evlenirsin doktor adamla hem senin için iyi olur baya eğerki gerçekten ciddiyse bi daha böyle şans ayağına gelmez kıymetini bil ama bana pek öyle gelmedi senle svişmeye çalışıyoda olabilir her neyse belki kaparsın uzman doktoru şansın yanında olsun🙂
01 Yorumla
+1 yılYok düşünmez sakin kanma yoksa orta da kalırsın niyeti seni kullanmak da olabilir yani yalnız kalınca yakinlasiyorsa egerki bakireysen bakireligini alıp zevkini keyfini alıp seni bırakacaktır.
Genel de Doktor ve Asker olanlarla karşılaştık böyle yapan00 Yorumla
+1 yılAileler tanıştırdıysa evet. Ki böyle akrabam vardı ama kızın da ailesi çok görgülü ve zengin insanlardı. Yok eğer kendin tanıştıysan söylediğin gibi başbaşa kalınca da yakınlaşmaya çalışıyorsa zaten niyeti belli işte. Yakınlaşmaya çalışan erkek evlilik düşünmez.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi falan değil seninle yiyişebilmek ve hatta sevişebilmek için rol yapıyor bunu mesleğinden bağımsız ifade ediyorum bu arada muhtemelen karşı tarafa ben o tarz kadınlardan değilim imajı veriyorsun tabii adam da yolunu bulacak ee biz de kaleyi içerden feth ederiz derdinde ilk cinsellik sonrası ortadan kaybolacak sen ise sende oluşturduğu beklentilerle başbaşa kalıp üzüleceksin hiç gerek yok
10 Yorumla
+1 yılBence seviyor olabilir niyeti ciddi de olabilir hatta evlenebilir de. Ama geçtiğimiz dönemlerde bununla ilgili bir soruya denk gelmiştim. Doktor adam başta evlendiğini ama şimdi onun lise mezunu olmasını sorun ettiğini falan yazmıştı. Kendini eğitim olarak kesinlikle ezdirme. Her zaman kitabını oku, araştır, sosyal ol hobilerin olsun. Sana mutlaka saygı ve hayranlık duymalı.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek gerçek severse sahiplenir evlenir. Sevgiyi meslekle neden bağdaştırır ki insan sanırsın uzaylı istiyor seni çalışmış kazanmış doktor olmuş işte. Şimdi çoğu özel okuyor. üç tane doktor kuzenim var hiç sevmem onları önemli olan insan olabilmek. Bazısı da iyi para kazanıyorlar diye evleniyor orası ayrı tabi sjsg
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayım beyin cerrahı , yengem de ortaokul mezunuydu ama yengem çok ezildi dışardan liseyi bitirdi hatta dışardan bir üniversiteye de başladı lâkin çok ezildi çok , sözüm şu ki kendinizden meslek olarak üstün biriyle evlenmek gerçekten cesaret ister..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünümüz erkekleri kandırma olasılığı yüksek bunun doktorlukla mühendis likle alakası yok niyeti başkaysa seni ikna etmek için herşet yapacaktır sen sen ol asla kendini teslim etme nişanlansan bile asla 👍🏻 bu arada benim eşim beni 17 yaşımdan itibaren babamdan istiyordu statü olarak yüksekti bense lise okuyan henüz mezun olmamış bir genç kız üni falan gitmemi asla istemiyordu hemen evlenmek istiyordu 1 sene bile nişanlı kalmamak için 100 takla attı naptı netti 3 ay içinde o düğünü yaptı. Doktor olsun mühendis olsun her erkek bir değil kimi erkek erkekliğini yaşamak istiyor çocukları anneleri tarafından büyütülsün istiyor evde onu bekleyen bir kadın istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz bir ihtimali olsa da evlenebilir ama ezer. Doktor bir tanıdığım öğretmen eşini eziyordu doktor öğretmene göre statü olarak üstünmüş ona göre. Kadın da sesini çıkarmıyordu öğretmen olup kendi mesleği olmasına rağmen sen bu durumda daha beter olursun.
00 Yorumla
+1 yılBu kişiye göre değişiyor. Yani yok mu dışarıda lise mezunu ile evlenen hiç doktor? Tabii, bunu sırf doktorlar için demiyorum. Bütün meslek gruplarında vardır. O yüzden onu tanımadan niyeti hakkında yorum yapmak doğru olmaz.
00 YorumlaSanmam cinsel amaçları için eğlenir fantezilerini tatmin eder başına vurdukça çağırır rahatlatır kendini sonra gider meslektaşıyla evlenir acı ama gerçek haaa sen istiyorsan ben çeker çevirir kendime bağlarım diyorsan dene ama sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın bi tanışın hanfendi doktor beyle. Harika olacağına eminiz 🥰
00 Yorumla
+1 yılYakinlasi derken yenimisiniz orasini çôzemedim doktor lise degil ilkokul mezunu birile bile evlenebilir seviyosa ki bn cok sahit oldum onu gecelimde diger konuyu anlamadim
00 YorumlaBu karşındaki kişi ile alakalı, ama evlenir mi? Evet bence evlenir. Yani benim çevremde böyle insanlar var. Bu bahsi geçen kişiyi tanımadığım için bir şey diyemem
00 Yorumla
+1 yılNe alaka Kimin ne iş yaptığının önemi yok statü evlenecek kadını ya da erkeği belirlemiyor Doktor aşık olduktan sonra o kişinin ne olduğuna mı bakıyor saçma bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBen asla düşünmezdim bu koşullarda bence seni cinsel arzularına yem etmeye çalışıyor
20 Yorumla doktorlardan olmaz tatlım çoğunun burnu havada ve seni küçümser ve aldatır kendisini de haklı bulur sırf ev kızı olduğun için
00 Yorumla
+1 yılYani şimdi doktor oğlanın alıcısı çoksa mantıklı değil bence ama pek beğenilmeyen bir erkekse gayet mantıklı
01 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bı mantıktır yaa ksksksk ama biandanda haklisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak doktorlar, hemşireler, avukatlar, mühendisler, polisler hep istekli olurlar. Benim çevremde hep böyle adamlara denk gelmiş kızlar vardı. Vallahi okuyunca istemsizce güldüm.
Doktor ve hemşireler özellikle çok azgınlar dikkat et.00 Yorumla
+1 yılYemin ederim böyle bir tanıdğımız var gayet mutlular erkekler bizler kadar diplomaya çok bakmıyor sanırım
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Öyle zatende kadınlara bu yalan satıldı bu güne kadar""""ARZU"""" olarak erkek kadının kariyerinden etkilenmez.
+1 yılHemşireleri götürürken arada bir de ev kızı götüreyim demiştir
10 Yorumla
+1 yılGenellikle erkekler kadınların meslegine bakmazlar.. neden evlenmesin ki
10 Yorumla
+1 yılBabam prof annem lise mezunu ev hanımı. Yani ihtimal var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler Kadının çok da belgesine, diplomasına bakmaz daha farklı şeyleri dikkate alır.
Ama ayni şey kadınlarda geçerli değildir.
Otomatikmen Hipergami devreye girer bu da imkansız bir durumdur10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Biraz zorda niyeti cinsellik olabilirmi ya da ailen cokmu zengin onlar cekebilirmi bilemem
00 Yorumla
+1 yılEvlenir. Kendinizi küçük veya üstün görmeyin kimseden. Önemli olan anlaşabilmek.
00 Yorumla
+1 yılArtık mesleklerin insan sınıflandırma modası yok ya
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan okul değil genelde. Genel olarak uyum, benzer harmonik frekans dağılımları.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Lise mezunu olmak önemli değil kişi kendini farklı şekillerde geliştirmişte olabilir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. yani apla ladatilirsin ilerde yaa davul bile dengi dengine..
00 Yorumla
+1 yılBuradaki yorumlara bakma. Doktorlar lise mezununu geçtim hemşire ile bile evlenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşirelere ve doktorlara güvenme çoğu hemşireler doktorlarla oda da ilişkiye giriyor yani o da yapmıştır zaten bu çok bilinen biseydir hemşirelere doktorlara bu yüzden güven olmaz derler genelde
01 Yorumla- +1 yıl
genelleme yapma
Evlenmez inanma sakin onlar parali kizlari istyor
01 Yorumla- +1 yıl
Yilar once benim arkadsim vardi kaufor onun yanina kuafor cocuk gelmisti beni sormus falan ilgisi vardi bende ciddi sanmistim yanliz kaldikmi sarilmak falan istyordu kizdim buna sonra baktim benden uzaklasti sonrada duydumki baskalarinada ayni yapiyormus cinselik yasalaim diyirmus ciddi falan deyildi anliycagin ordanada gitti memleketine bir sirtlandi anlaycagin yilar once olmustu bundan ders cikar ben kendimj kulandirmadim gitti sende kulandirma gitsin iş işten gectikten sinra yaoacagin birsey yok
+1 yılAşk varsa ciddi olabilir. Ama senin onun aşkından emin olman gerek.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenir bunun lafını yapacak kişileri zaten hayatında bulundurmamak gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılSakın yanaşma uzak dur senden cinsellik istiyor işte niyeti belli daha sen çocuksun
00 YorumlaSeni seviyorsa gerçekten evlenir ama Doktorlar çok çapkındır dikkat et
00 Yorumla
+1 yılMühendisim doktor kız arkadaşım vardı mesleğim için bıraktı beni gitti artık gerisini siz düşünün
04 Yorumla- +1 yıl
İşinize gelirse erkek üstün olacak işinize gelmezse eşitlik istersiniz ya da kadının üstte tutulmasını 😂
- +1 yıl
Ok.
+1 yılSeviyorsa, değer veriyorsa evlenir elbette neden olmasın
00 YorumlaNeden evlenmesin ben de doktorum öyle eğitim kriterlerim yok
00 YorumlaLise mezunu ev kızı olunca evlenilmez mi ne alaka yani
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çok çok zor bu. Çok umutlanma. Çok çok aşırı güzel olmak lazım ancak bu ihtimal olabilir yoksa zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLafı uzatmadan söyleyeyim tek amacı cinsellikle seninle asla evlenmeyecek ona göre hareket et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünebilir aşık olursa tabiki. Ama sen yinede kendini ağırdan sat istediğini verme bakalım ne olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız güzelse eğer ( hem yüz hem fizik olarak) erkekler eğitim düzeyine pek takılmaz genelde.
10 Yorumla
+1 yılSeni yatağa attiktan sonra tekmeyi vurucak en azından hemşire ile olur asla ev kiziyla olmaz asla, bir dizi vardi dila mi öyle bir şey orada ki kiz da kanıyor yatağa giriyor sonuç hüsran
120 Yorumla- +1 yıl
Hayır olabilir Erkek Kariyere Arzu duymaz.
- +1 yıl
@Karayeller28 kariyere arzu duymasa da kendi dengin de biriyle ciddi düşünür basit bir ev kizini kim napsin daha ufak tefek işte çalışan erkekler bile ev kiziyla ciddi dusunmiyebiliyorken doktor bakar mi gerçekten. Mesela bi komşumuz vardi kadin hemşire adam polisti, okumuş insan kendi gibi denk ister
- +1 yıl
O kadar örneği var ki İsmi aklıma gelmiyor şu an Adam gitti Mağza çalışanı bi kızla evlendi. Gayet normal Erkeklerin Ve Kadınların birbirinde aradığı özellikler ve nitelikler farklıdır. Kadınlar Erkeğin kariyerine ilgi duyar arzu duyar Ama Erkek buna Arzu duymaz. Sadece şayet erkek Kariyer sahibi bir Kadın arıyorsa Bu EKONOMİK gerekçelerle olur. Daha rahat geçiniriz diye Bu kadar basit Kadın bakış açısıyla bakmamalısınız Kafa yapısı farklı canlılarız.
- +1 yıl
@Karayeller28 verdiğin ornek Cristiano Ronaldo bu ayrı bir konu tabi ama ben öyle hiç görmedim zor baya ve soruyu soran da yakinlasmaya çalışıp duruyor demiş niyet çok belli bide bu tarz ilişki de erkek uni. Okumuş hem de çıtır kiz ister, bugüne kadar denk geldiğim insanlar hep kullanmaya çalıştılar istediğini vermeyince tehdit ediyorlar hiç gerek yok bunlara kimseyle gorusmuyorum kafam çok rahat
- +1 yıl
Bak anlıyorumda burada mesele şununla bağlantılı değil Lise menzunu kullanılcak kızdır. Gibi bir mesele yok Yani Adam Artniyetli uçkuruna düşkün Tek gecelik düşünen biriyse İsterse Kadın Holding sahibi olsun Aynı şeyi onun içinde düşünecek Bunu belirleyen Unsurun Kariyer Olmadığını Başka faktörlere bağlı olduğunu söylüyorum. Seviyorsa ciddi ise Lise menzunuymuş O zaman gečici hevesim demez gider evlenir. Art niyetliyse İsterse Boğaz içinden dereceyle menzun olsun Onuda kullanıp atar.
- +1 yıl
Christina Ronaldo’nun eşi bebek gibi çok güzel eğer o kadar güzelsin senle de evlenirler merak etme fiziğin nasıl tipin nasıl onları tarif et boyun nasıl erkekler kızların güzelliğine fiziğine bakarlar, gerçekten bebek gibi bir kızsan seninle herkes evlenir korkma
- +1 yıl
Benim eski sevgilim çok zengindi ticaretle uğraşıyordu ben de ev hanımıyım çalışmıyorum ama bana aşık oldu evlenmek istediği evlilik teklif etti ama ben gerçekten güzelim bir 165 boyunda 55 kg beyaz tenli siyah saçlı bir kızIm
- +1 yıl
Ama doktorlara pek güven olmaz dikkat et böyle seviyorum ayağını kandırıp yatıp kalkıp bırakan doktorlar çok sen anlarsın sen dize getir
- +1 yıl
@nazlıcann06 ufak bir ekleme evet güzellik fizik VE FEMİNEN olmasına karakterine bacaktır. Sadece güzellik değil
- +1 yıl
@Karayeller28 tabi her ne olursa olsun güzel yakışıklı insan hep 1-0 öndedir her konu da ama bilemiyorum istisnalar kaideyi pek bozmaz ben lise mezunuyum tip olarak yani güzel olduğum söylenemez beklentim de yok zaten öyle yüksek biri bana bakmaz biliyorum ha önceden bi mühendis mi tam hatırlamıyorum evlenelim falan demişti ama oda ben den 17 yaş buyuktu
- +1 yıl
Şöyle yüksek birisi bakmaz. Adam çok yakışıklıdır bir sürü hatun peşindedir Sen ortalamasındır Ya takılır sadece, ya da hiç bakmaz Bu adamın seni sevmesi için Dedim ya İkinci taraf Yani Feminen kadınsı karakteristik özellikler. Bu konularda çığır açman lazım resmen Oda yorar seni Fakat işin içinde kariyer varsa Takma o muhim değil Yaşa gelirsek CPD (Cinsel pazar değeri :Yanlış anlaşılmasın cinsellik değil Cinsiyetlerin yaşlara göre değer Skalası araştırmasıdır.) Kadınların en değerli olduğu yaşlar genç yaşları özellikle 23 lü yaşlardır. Erkekte ise olgunluk yaşları 30-35-38 arasıdır. Bazen 40-45 de olabilir Halen kendine bakan statülü bir erkekse Bu yüzden Olgun Erkek genç Genç Kadınlarda Olgun erkeklere İlgi duyduğu sıkca görülür. Fakat yaş aralığı 20 gibi olursada biraz aşırı olur Ancak 10 kadar olması idealdir. Kadın yaşı itibariyle ayrıca saygı duyar Saygı ile Arzusu sevgisi paralel gideceğinden sevgiside artar ideal ilişki olur. Bunuda göz önünde bulundur.
- +1 yıl
20 demişsin peki 15 yaş çok mu aradaki
- +1 yıl
Örnek veriyorum kız 30 erkek 44
- +1 yıl
@nazlıcann06 15 olabilir sınırda biraz ama olur.
- +1 yıl
@Karayeller28 ben 20 iken o 37 yaşındaydi ah ah bide kaçalım diyordu ailem ona veemezdi tabi babamla nerdeyse ayni yasta
- +1 yıl
Bu yaş aralığıda biraz fazla Adama karşı yoğun bir Arzu varsa Genelde ya babasız büyüme veya Evde ki babanın zayıf güçsüz Feminen oteritesiz bir karakterde oluşundandır. Ancak normal şartlarda 7-13 en fazla 15 yaş aralığına çekilmek normaldir. Üstü biraz baba figürü ile ilgili oluyor.
- +1 yıl
@Karayeller28 aynen öyle de, bana hep olgun yatakiler ilgi gösteriyor güzel değilim yani bide bakimsizim biraz bu yüzden mi, yoksa baba sevgisi gibi bir şey değildi
- +1 yıl
Güzelliği dert etme kadınlar bütün olay güzellik zannediyor sonu belli nasıl bittiği yani Ne kadar güzel olursan ol İlla ki göre göre alışacak normal gelecek Senin belki feminen yönün etkiliyordur. Zaten asıl bağlayan şeyde bu yapı oluyor kadında He keza bakımlıda ol yani özensiz iyi olmaz. Olgun erkekleri çekici bulmanda normal zaten çoğu olgun seviyor. CPD araştırmasını anlattım zaten
- +1 yıl
@Karayeller28 olgun sevdiğim yok da genç yuzu gormedik😂, bide ben yasimdan da küçük görünüyorum çoğu kişi öyle der daha bugün reşit olup olmadığımı sordu beni saf çocuktur deyip kandirmaya çalışıyorlar belki aman neyse boş ver kimseyle konuşmuyorum artık kullandiramam kendimi kimseye cinsellik istiyorlar
- +1 yıl
Bu olayın tam açıklaması ve grafiği https://youtu.be/SxLzlyFfpKc?si=OjfzMq0kdxsL2dzS
+1 yılTabii sende arayistasin. A senigidi ah seni gidi. Okumadin okuyanida yakacan dimi
00 YorumlaBakireysen amacı belli anladık safsında bu kadarı da fazla kendinş harcatma yine de sen bilirsin o arkadaş senin bakşreliğini alır bakire değilsende yatar birkaç defa ondan sonra telefona bile bakmz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMeslek değil insalar evleniyor neden olmasın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşım lise mezunu ev kızı doktorla evlendi ama herkes evlenirmi bilemeyiz
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bilinemez insandan insana değişir, herkesin Zihniyeti aynı değil
Kendini niye bu kadar küçük görüyorsun ve doktor neymis mesleği onu çok mu önemli biri yapıyor cevap hayır? Biraz soğuk kanli olun ya
01 Yorumla- +1 yıl
Saçma elbette yapar önemli meslektir Fakat Erkekler kadınların statüsüne bakmaz Baktığı şey güzellik feminen yönleri felandır. Kariyerine arzu duymazlar.
- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem