Güçlü kadın olmaktan çok yoruldum, güçsüz kadın nasıl olunur?

Güçlü kadın olucam derken nerdeyse çamaşır makinesini bile sırtıma alıp taşıyacağım o durumdayım. Ben de isterdim sevdiğim tarafından sevileyim, saçlarım okşansın, diğer kızlar gibi onun prensesi olayım, topuklu ayakkabılarla yürürken zorlanıyım elimden tutsun, arabasında giderken yolu izlemek yerine onu izliyim bana göz kırpsın isterdim ama olmadı. Sevdiğimle imtihan edildim, bu dünyada neyi çok istersen o senin imtihanındırı yaşadım ben. Ondan sonra sürekli güçlü kadın olmaya çalıştım, çalıştım ayaklarımın üstünde durmaya çalıştım ama o benim güçlü kadın olduğumu görecek sandım umru bile olmadı. Ben ise güçlü olayım derken "bir erkeğe ihtiyacım yok" hayat felsefemle dediğim gibi nerdeyse çamaşır makinesini kendim taşıyacak hale geldim ama artık çok yorgun hissediyorum her şeyi yapmaya çalışmaktan. Bu aralar inanılmaz hassaslaştım, sürekli ağlayasım geliyor ortada bir şey yokken bile. Güçlü kadın olmak istemiyorum ben artık mutlu kadın olmak istiyorum. Güçsüz ama mutlu bir kadın nasıl olunur?

Güçlü kadın olmaktan çok yoruldum, güçsüz kadın nasıl olunur?