Birini beğendim yakısıklı çocuk oda hoslandıgımın farkında bana dediki ben pkklıyım benden uzak dur ama ben onu istiyorum napıcam
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aman millet deliye biz akilliya hasretiz
hayırlı olsun aşko devam et düş peşine
Düşücem benim olcak o
Tamam sakın vazgeçme bak yoksa ben senin peşine düşerim
Yüz binlerce kardeşimizi ve bebeklerin katili Apo itoglunun destekçilerinin olduğu bir örgüt/parti şu an ki DEM Parti
bence uzak dur yoksa ağzını koli bandı ile bantlar şaka değil ciddiyim..
Daha çok hoşuma gider öyle
Mazoşist misin 😏
@s400hastasi one
Sen 12 yasinda kiz cocugusun belli annen baban sana sahip cikmali kotu yollara dýşeceksin belli ki
@s400hastasi ne 12 si be saçmalama 🤣
iyi de neden hoşuna gidecek ki?
Sen neden böyle bir soru sordun sende mi kürtsün
kes pkklı seni
Ne
Ondan soğu diye yapmıştır kdkgkf
Bilmiyorum ama o öyle deyince daha da aşık oldum
Ahaha😂
Seviyorum onu
Aşk gözünü kör etmiş demek. d
Terörist la hiç mi haber izlemedin
Ne fark eder ki
Daha kaçırınca anlarsın 😃
Nereye
Dağa 😅
ah keşke
baağlar elini ayağını ağzını bantlar öyle kaçırır
@GülayAydın ayy ne güzel ya
Şaka demi bu.
vaybe kral adam nereliymiş
ahahahhaqhah kral adam derken? sarı torba:D
evet kırmızı tabut😲😲😲
Bitlis
bende bitlisliyim lnnn
bitlisin neresinden bu adı falan ne
kanka en azından biz leş diye anılmıyoruz ya
kanka sen gir tlgram sayfasında izle bakalım siz ne hallrdesiniz
Adresini de veriyim istersen benim o uzak dur ondan
ahahahs kız sen telegram sayfalarında çok gezinme sülalenin dağda tanga giydirilmiş hallerini bulursun falan gururuna yediremezsin sokağa çıkamazsın :) rezilsiniz topunuzun a*k
tamam abla
sadece bunu diyebilirsin işte miniğim benim en yakın zamanda büyümen dileğiyle ❤️❤️
tamam
@user420810 Bacımsın helal
@s400hastasi teşekkürler böylelerine böyle olmak gerekiyor yanlış bir üslup kullandıysam da yapacak pek bir şey kalmadı artık 😀
@user420810 Tam gereğince kullandin sonra anaları babaları televizyona çıkıp bas bas bağırıyor akıllansınlar da uslu dursunlar
@s400hastasi anası babası düzgün olsa çocuk da böyle olmazdı ya ne olsa hak ediyor böyleleri gram üzülmüyorum. soyları kurusun
@user420810 olsun kınamak iyi bir şey değil yine de biz ihtilalli olalım Allah akıl fikir versin
@s400hastasi haklısın fakat kınamamak elde değil küfür etmeden konuşamayan bir çocuk olsa da hani şu an düştüğü durum çok komik ve acınası
@user420810 ben de sosyal medyada yorum yaparken bazen kendimi kaybediyorum böyle durumlarda da bir sakin kalmak sineye çekmek daha mantıklı küfür etmeden durmak çok zor
@s400hastasi haklısın bir şey diyemiyorum bunun için ya ama böyle konularda cidden sakin kalmak zor en azından benim için şu an söylemek istediğim çok şey var fakat karşımdakinin bir çocuk olduğunu hatırlayıp susmaya çalışıyorum
@user420810 en dogrusu ne soylesen boş ve Şu an ki nesilin buyuk bir kismi m*l
@s400hastasi bu şekilde olmayı havalı bir şey sanıyorlar yazık olacak hepsine haberleri yok böyle olmalarının en büyük rol modelleri aileleri asıl suç onlarda da neyse büyük konuşmayalım
F 16 ile katledilince ağlamayın ama doğu illerine her gün sarı torba leşleri kargoyla elinize veriliyor
Terörist kesin soru trol
Siyaset önemli değil aşkta takılma
Dağa çık
Çıkarım nolcak
itin yoldaşı ittir aman eksik kalma koş aşkının peşinden dağa kepaze 😀😀
@user420810 sanane lan kaşarrrr kudurmaua devam ett onunla heryere giderim ben
ağzını bozmadan konuşamadığına göre yaşın max 15 canım benim ailene üzüldüm diyeceğim fakat ailenin de pek düzgün olduğunu düşünmüyorum pkknın ne olduğunu bile bilmeyen birisine laf anlatmak zor 😀 sana ve sevgiline sarı çok yakışır inşallah yakın zamanda girersiniz içine ❤️
@user420810 yaşım 18 sus
aynen kankacım ondan 😂
@user420810 sus be işine bak hade
ya kes elini kolunu bağlayıp atıcam seni mağaraya manitanın yanına şimdi rezil ahahahshwksjw
@user420810 o benim olcak
Bunu sok o kafana
kimsenin senin o sefil fare sevgiline merakı yok sakin ol minik
@user420810 sefil mi gayet yakışıklı boyu da uzun sadece benı uzaklastırmak istiyo ama ben onu elde edecem
@user420810 aşık olduğu bağlayacak zaten bunu
@GülayAydın abla Allah aşkına 14 15 yaşında çocuk ya pkknın ne olduğunu bilse sence sormaya bile cesaret eder mi gelmiş bağlanmaktan bahsediyor😂 inşallah bağlanır ablasının gülü ne diyelim
@user420810 pkklılar bağlar tabi kaç tane öyle kız, kız öğretmen kayboldu ağızları bantlandı... haberi yok bunu da bantlaacaklar..
@GülayAydınsence tek sorun ağız bantlanması mı ahahqhsba
@user420810 ben bundan bahsetmiyorum aslında kaybolanlardan hepsi ağzı bantlanıp kaçırıldı
Kısacası ben bacım cocuguyumm demis
O russpuuu