Özellikle tırsak özgüvensiz kızlar daha da fazla muhtaç oluyor erkek tarafından korunulup kollanmaya
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ben tırsak ya da özgüvensiz bir kız değilim ama benimde yanımda güçlü ve korumacı birisi olsun isterim. Bunu sende istersin, yanındaki insanın pasif olmasını mı yoksa cesaretli ve özgüven sahibi olmasını mı istersen?
Ben bir erkek olarak güçlü kız istemem özellikle fiziksel olarak hiç istemem biriyle bir olayımız oldu kız benden çekinmiş erkek kankisine demiş git konuş uyar diye çocukla konuştuk kendine dikkat et bundan sonra dedi büyük bir belaya girdim de benim haberim yok heralde kız çok sessiz tırsak birisi erkeklerden korkuyor sevgili yapmamış babası çok mu dövmüş acaba bence babasından dayak yiyen veya hakaret küfür gören kız erkeklerden korkar
Zehra bu arada buralardasın ama hiç selam sabah yok ben sence kimim
Öncelikle benimle muhattap olma demedim mi ben sana? Ve soruna gelecek olacaksam da son kez söylüyorum. Kimse yanında özgüvensiz birini görmek istemez! Erkeklerden çekiniyorsa da bu dayak yediği için olmak zorunda da değil, belki de erkekleri sevmiyor olamaz mı? güç her zaman fiziksel değildir.
Özgüvensiz ama çok iyi bir kalbi ve karakteri varsa yine de mi istemez kimse
Zehra senle tartışıp konuşmayı bitireli 1 yıla yakın zaman oldu ama bana öfken dinmemiş
Erkekleri sevmiyor değil kız lez değil yani
kadınların fıtratı bu, erkekler yanımda narin ve merhametli birini istiyorum der bu da onun fıtratıdır. Her kadın yanında onu koruyacak ve güvende hissettirecek bir adam ister. Eğer bunu göremezse de maalesef gider.
Serseri erkek sevmeye başlamışsın anladığım kadarıyla kusura bakma efendi adamlar bir kız için kavga etmez
erkekleri sevmemek lezbiyen olarak anılmasına gerek yok, belki de muhattap olmayı hoş bulmuyor olabilir ya da bu sevgililik, ilgi, alaka hoşuna gitmiyor olabilir.
Sana karşı bir öfkem yok. Sadece benimle muhattap olmanı istemiyorum. şahsıma ait olan ismimi ulu orta her yerde yazıp beni rahatsız etmeyi kes.
Neden peki muhattap olmak istemiyorsun bu öfkene de bi anlam veremedim sanki bana kin tutmuşsun sen
Bir insan görmek istemediği sürecek ona gerçekten bir şey anlatmak çok zor.
Ben sana diyorum ki yanında güvende hissetmek ister, kavgaya girsin herkes ile kavgalı olsun ya da herkesin ağzını burnunu kırsın demiyorum. Eşine ya da sevgilisine birisi zarar veriyorsa eğer buna her şekilde hem sözlü hem de fiziksel bir tepki koyması şart.
Bana ettiğin küfürü unutmuşsun sanırım, her neyse muhatap olmak istemiyorum daha fazla uzatma ve benim canımı sıkma. Soru cevap kısmında cevap vermek istediğim sorulara cevap veriyorum bu kadar, bitti.
Peki sence efendi bir adam tepki koyabilir mi
Şahsen ben fiziksel olarak kavga etmek istemem zaten kalıplı biri değilim kavgacı da değilim kızlar genel olarak zaten serseri sert seviyor bu fıtrat değil Türk kızları böyle Genel olarak yabancı ülkelerde ki kızlar daha farklı
Sen böyle bi kız değildin kibardın ne oldu baya bir değişmişsin evet unuttum çünkü sanalda konuştığum bir arkadaşımdın sadece seni mi anımsayacaktım sürekli
tabii ki koyar. Efendi olmak pasif olmak değil bunu bil öncelikle. Şunu diyorum ben size, bir kadın yanındaki adamın ondan daha cesaretli ve korumacını ister çünkü ileride bir aile kurdukları zaman o kişinin kendisini ve çocuğunu her zaman koruyup kollayacağını hissetmek ister. Zaten böyle hissettiren adamları da kolay kolay bırakmazlar.
Yani demem o ki, birisi eşine ya da sevgiline zarar verecek bir harekette bulunuyorsa ve sen buna tepki veriyorsan eğer cesaretli bir insansındır.
Cesaretli insan demek küfürlü konuşan, insanlara hakaret eden ya da her zaman kavga eden bir insan demek değildir. Cesaretli insan koruması gerektiği kişi koruyan insandır.
Abi çok fazla film izliyonuz merak etme yanında erkek olan veya olmayan kıza kolay kolay sarkıntılık edecek erkek kalmadı açılınca bile sert tepki yiyoruz sizlerden zaten
Bak kardeşim, anlamıyorsun sanırım. Sen benim şahsıma HAKARET ETTİN. Zaten ben seni hiçbir şey olarak gördüm, hayatımda da bir yere koymadım. O yüzden bana gelip sürekli seni mi anımsayacaktım demen komik oluyor. Sen kimsin ki benim hayatımda, bir yere mi sahipsin? Ben her zaman buydum, sen ne anlamak istersen onu anlayan bir insansın.
Ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun, verdiğin soruya cevap veriyorum dimi sana? Nereden biliyorsun bunun olmayacağını? ülkemizde taciz olayları ne kadar çok fazla farkında değil misin sen? Eğer kendinde bir eksiklik görüyorsan bunu kadınlara hakaret ederek düzeltmek yerine, git o eksikliğini düzeltmeye çalış.
Hee öyle mi burada benle en iyi arkadaşımsın dediğin zamanları unuttun galiba senle tanışalı 2-3 sene oldu 1 yıla yakındır da konuşmadık
neeee? Ben ne zaman sana öyle dedim? Sen gerçekten kafandan kuruyorsun, cidden bence sen önce psikoloğa git derim sana.
Kendinizi korumayı öğrenin o zaman erkeklere muhtaç olmayın git karate öğren aikido öğren bilen kız çok var bunları bilip de bir erkeği dövmüşlüğü olan kız da gördüm yani
Demiştin ama unutmuşsun ben Berkay bu arada
İşte zihniyetiniz bu kadar sizin! Pes! Benim kendimi korumadığını nereden biliyorsun? Demek ki sen, bir erkek olarak bir kadını koruyacak bir karaktere sahip değilsin. Bence sen biraz oku ve araştır.
Demedim öyle bir şey sana, ben sana kendini sevmen ile her zaman tavsiye verdim ama sen gelip bana şahsıma çok iğrenç bir kelime kullandın. Şimdi de gelmiş burada bana ahkam kesiyorsun. öncelikle haddini bil, benimle düzgün konuş. Haydi sana hayatında başarılar bir daha da beni asla rahatsız etme!
Ya ben neler neler yaptım yaşadım gel özele anlatayım zehra
Düzgün konuşuyorum söz veriyorum dmden de düzgün konuşcam
Hayır, umrumda değil. Hayatında başarılar beni rahatsız etme
Bir kızı korumak zorunda olduğumu hissetmiyorum sevdiğin adam sopayı yerse bıçaklanırsa ben seni görürüm o zaman ne olacak ya seni koruycam diye kendi hayatından olursa yanında ki kişi?
Zehra yemin ediyorum varya sanki yeni kavga etmişiz gibi tavır takındın sen beni unutamamışsın ben şahsen hiç beklemezdim senden bu kadar yükselmeni
komiksin gerçekten. Eğer ki öyle bir durum olsa emin ol ben durup izlemem gidip bir şeyler yaparım. Bu sevmek ile alakalı bir şey. Düşün, annenin başına bir şey gelse, sokakta onu dövseler uzaktan durup izler misin yoksa gidip müdahale mi edersin? Hiçbir şey yapmasan bile? Ben giderdim öleceğimi bilsem bile , işte gerçek sevgi budur. Sen bunu anlamadığın sürecek hep yalnız kalırsın benden sana abla tavsiyesi
Seni unutamamak? Ben kinci bir insanım. Hem benim erkek arkadaşım var beni rahatsız etmezsen sevinirim.
Anne başka zehra annem için müdahale ederim
Erkek arkadaş mı hani çok dindarım temiz kızım diyordun dinde erkek arkadaşa yer var mı sence?
Ama sevgili inan gelip geçici bir şey çoğu ayrılıkla bitiyor
Abla ne zehra senden büyüğüm 2001 liyim ben
İşte eşin de senin için öyle olmalı. Ben evleneceğim. Bir daha beni rahatsız etme
Dindar insan kinci olmaz şurda 1 sene sonra denk gelmişiz dediklerine bak el üstünde tutman lazımken dışlıyorsun
Biz çok gördük evleneceğim diyip yarı yolda bırakılan kızları haha
dindar bir insanın da kalbi kötü olmaz, başkası için böyle kötü konuşmaz. ve emin ol beni yarı yolda bırakacak bir insan da değil. Sen gerçekten git bir kalbini düzelt ben sana diyeyim.
Kalbim temiz zehra eskiye göre biraz açıldım kızlarla konuşabiliyorum ama şimdi ki sıkıntı ise geneli bana kanka arkadaş gözüyle bakıp reddediyor