Güncellemeler
+1 yıl
İnsan hafta sonu kafasını dinlemek istiyor huzur vermiyorlar hakkımı helal etmiyorum ya.
Bıktım yemin ederim Allah cezalarını versin ya bir şey de yapamıyorum bu saatlerde yasal çünkü ama gerçekten dayanamıyorum ne olur bir çözüm söyleyin konuşarak da anlaşamayız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
inşaatmı yapılıyor tam olarak adam gibi anlat anlamadım
Evet inşaat
Matkap sesi tak tuk gürültü
uyar git şikayet et ve başka rahatsız olan var mı eğer fazla kişi şikayet ederse hafta sonu çalışmazlar belki inşaatcılar böyle nefret ederim oyuzden inşaatlardan kendisinden başkasını düşünmezler
Bizim apartmandakiler öküz. Etmezler. Bir şey de olmaz. Adalet yok ki.
ben olsam çıkar döverim hepsini direk ama başıma gelmedi çok şükür. apartmandakilerle konuş ya da git şikayet et sana tüyo vereyim iş güvenliği yoksa şikayet et inşaatı bile durdurular. müthaitte suç bulma asıl sorun o inşaatın kalfaları baret yelek inşaat 4-5 lkatın üstündeyse file yoksa bir açık bul şikayet et iş güvenliği gelsin
Eve girebilir miyim bilmiyorum ama çık bağırdım sövdüm inşallah bir şey olmaz
Sövme küfür etme ama git şikayet et normalde inşaatçılar cumartesi çalışır pazar bile çalışıyor bazen ama rahatsız etmeye genede haklari yok bence haftada 5 gün çalışsınlar ölmezlerya bence küfür etmede şikayet et kaç katlı inşaat mesala
Apartman dairesi. Polisi aradım faydası olmadı
Hemen biter inşaat ya merak etme
O biter yenisi başlar
Yapcak bir şey yok bir çok kişi şikayet etseydi belki bir şey yaparlardı ama yapacak bir şey yok bitmesini bekle mahalle içinde bir binayda az katlıdır Max 5-6 kattır hemen biter ama duvarcısi falan herkes gelecek iyi diren
Duvar ne alaka nereden biliyorsun
Biz müthaitiz çünkü duvarci gelecek fayansci şu an inşaatın kalıbı yapıliyorsa en başlangıçtalar oraya bı dünya işçi gelecek en az 2 yıl öyle yeni başladilarsa tabi
Hemen biter demişsin 2 yıl demişsin ben anlamadım parke değiştirdiler sadece. Akşam 4 gibi kesildi inşallah devam etmezler.
Hayır anlamadım inşaat katı bittimi yani kalıbı duvar oruldumu ben dedim yeni yapıldıysa kompl 2 yıla biter ama eğer duvar örtülduyse 8-9 aya yani hemen biter dedim
ya da hemen bitsin diye sende gir çalış orada 🙂
Duvara bir şey yapılmadı sadece parke değiştirildi ben mi anlatamıyorum?
Ee ozaman bitmiş sayılır inşaat parkelerdeyse bende sandım kalıpçı duvarcı var
Yok hayır ama tak tak beynim yandı.
sabreet yapçak bir şey yok
kulaklık tak
Bittiğini umuyorum inşallah yapmazlar tekrar.
Bugün yapmasalar yarın yaparlar bitene kadar yapacaklar.
Bitmiş ama
bittiyse daha olmaz ozamaan inşaat halindemi bina yoksa daire sahibimi parke taktırıyor
Daire sahibi ama akşam 7ye doğru az az ses geldi yine
6 buçuk gibi
desene baştan inşaat zanettim bende haha parkeyse bişey değil en fazla 2 gün sürer
7 ay dayandım buna geçiyor eninde sonunda 🥲🥲🥲🥲
2020'den beri belirli aralıklarla gürültü yapıyorlar Allah besbeter etsin onları çektiklerimin bin karını çeksinler yeter ya
katını*
Polise şikayet et
Bir şey yapmazlar yüksek ihtimal.
Kavga edeceksin sonra şikayet
Maalesef bir şey yapamazsınız
Yapar dostum nasıl yapamaz şikayet etsin bak bakalım noluyor inşaatta iş güvenliği yoksa durdurdular bile inşaatı
@DCshshshsge tüekiyeden bahsediyoruz dimi
Dostum hangi ülke olursa olsun şikayet et görürsün zaten
@DCshshshsge şikayet ettim polisi arayıp gürültü yapıyorlar dedim ama gelmediler sanırım. Umudum yok Türkiye adına. Hiçbir şey yapmıyorlar.
Ne zamandır sürüyor
Yazdım aslında.
Sabah saat vermişsin ben gün olarak sordum
Bıgün başladılar parke değiştiriyorlarmış ama önceden de bir başkası 2 gün tuvalet yaptırdı biri bitse öbürü başlıyor yani.
Eski bina olunca öyle oluyor
Yetti ama. gına geldi
Sakin ol
Olamıyorum.
Çık gez dolaş biraz
Çözümü taşınmak maalesef
Nerede yaşıyosun ki
Büyükşehir
Ankaradada aynı şekilde dert var çünkü yan bina🙄
O zaman genel bir sorun bu.
Yan bina yine iyi valla. Apartmanın içinde daha zor.
Dışarı çık gez dolaş