Arkadaşlar kötü mü yapıyorum?

Sürekli fazla para harcamıyım deyip evdeyım bır çocuğum var dışarı parka götürürüm arada paralı bır yere çok arkadasım yok genelde evdeyim esıme herşeyimi olanı biteni anlatıyorum ama sanki o sır küpü doğru düzgün ağzından bır sey çıkmaz günde aramasam aramaz sureklı bende bır kusur buluyor hamileyim dıye cınsellık yaşamıyorum kılom var uzun boyluyum çocuğum var hıc düzgün ilgilenmiyor bu yüzden bende hep söyleniyorum bütün yük bende o sadece çalışıyor bıde hep ıgnelıyıcı laflar sen zaten söylesin boylesın hic olmayan şeylere bıle sen zaten eve zor geliyorsun inanın doğru düzgün evden çıkmıyom ne yapmam lazım gerçekten akıl verin bana.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim bu erkekler ne istiyor temizlik yapıyorum yemeğimi yapıyorum bu halımle bıle ben yapmam demiyorum ama çok dağınık bütün güzel huylarımı yok ettı ıkoncı evliligimiz ilk karısı çok bakımlı biriymiş ben öyle fazla makyaj faln sevmem fiyatlar pahalı diye çok almam herhalde bu suç ama herşeye kusur buluyor bıktım artık
Arkadaşlar kötü mü yapıyorum?