+1 yılBaba olmak için yaş aslında çok kişisel bir tercih ve duruma bağlı bir konu. Genel olarak, 35 yaşında baba olmak oldukça yaygın ve tamamen normal bir durumdur. Çoğu erkek için bu yaşta çocuk sahibi olmak hem duygusal hem de fiziksel olarak hazır olmak anlamına gelir. Ancak herkesin durumu farklıdır. Önemli olan, sizin ve partnerinizin hazır olduğunuzu hissetmeniz ve çocuk sahibi olmaya karar vermenizdir. Eğer bu konuda endişeleriniz varsa bir uzmanla konuşmayı düşünebilirsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi bizim duyarlı millet baba olmanın yaşı yok der, evlenmenin yaşı yok der, okumanın yaşı yok der, meslek edinmenin yaşı yok der ama onlarda teselli verdiklerinin aslında farkındalar..😂😂 he he neyse 35 yaş geç değil ama şimdiden yengeyi bulup yıldırım nikahı kıyman ve ilk gecede yeğenimi yapmanız lazım yoksa kızarım bak😂😂
136 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kadarını söyledim yahu nasıl yapıldığını sen biliyorsundur 🙄
Cevap sahibi+1 yılBari ikiz çocuk temeli at
Cevap sahibi+1 yılİsimlerini ben koyucam tamam mı çünkü bunu senin aklına koyan benim
Cevap sahibi+1 yılEvlenince çocukların olunca yaz buraya
Cevap sahibi+1 yılOooo birde sadiğiz
Cevap sahibi+1 yılSeni benmi alsam acaba
Cevap sahibi+1 yılNerelisin
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşadığınızı söyleseniz gizliden çıkacağız da
- +1 yıl
Nasil iyimi devam ediyor mu
Cevap sahibi+1 yılSüper... nikah şehidimiz olursun artık kardeşim
- +1 yıl
Şehit mi olsun? Şâhit olmasın o...
- +1 yıl
Yaşlar kaç bu arada sizin
- +1 yıl
Niye yazayım ya
- +1 yıl
Sen değil kız
- +1 yıl
Çifte nikah olsun istiyorsan yazabilirsin ama
- +1 yıl
Yok teşekkür ederm skfjkfjf
- +1 yıl
Goturuyon ha dayii
- +1 yıl
Of saçma sapan şeyler. Ben çok sıkıldım artık böyle saçmalıklardan, cidden hayatın size verdikleri bu mu? Hani siz kendinizi buna mı layık görüyorsunuz? Ne bileyim ya, çıldıracağım. Cidden istediğiniz bu mu? Hani hayattan beklentiniz ten uyumunuzun olup olmadığını bile bilmediğiniz bir kenarda sosyalleşmeye çalışmak mı, hayalleriniz nerede sizin?
- +1 yıl
Ayrıca dayı ne? Böyle konuşanlara da ayrı uyuz oluyorum. Götürüyorsun ne demek? Ne kadar kabasın! Hepsini geçtim ne kadar şıp sevdisiniz siz ya. Ay bananeyse, banane yani. Allahım ya, banane. Ama çok sinir oldum insanların kendilerini hayallerinden küçük görüp hayatlarının gidişatını gölgelerine bırakmalarına. Neyse.
- +1 yıl
Sizlik bir konu yok buraya patladım, devam edebilirsiniz yokmuşum gibi. Görüş sahibi yorumlarımı silerse sevinirim, kusura bakmayın.
- +1 yıl
Sen bi psikoloğa görün bacım iyi değilsin 🙂
- +1 yıl
ya da bana görün sıkıntı ne
- +1 yıl
Seni bişeye sinirlenmişsin ya da biri üzmüş seni
Bu güzel duyguyu tatmak için asla geç değil.
10 Yorumla
+1 yılBence geç değil, aslında şu zamanda geç kabul ediyorum ama insanlar eskisi gibi istediği zaman evlilik yapamıyor düzgün bir insana denk gelmek kolay değil. O yüzden hayat şartları ekonomik koşullar, derken kolay değil. Ama netice olarak Hayır, 35 yaşında baba olmak hiç de geç değil. Çoğu insan için bu yaşta çocuk sahibi olmak oldukça yaygın bir durum, Önemli olan, hazır olup olmadığını ve çocuk yetiştirmeye hazır hissedip değerlendirmektir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Al Pacino reis 84 yaşında geçen sene bir çocuğu oldu 😂 35 geç değil bence ama çocuğunuzla eğlenebilecek, top oynayabilecek ya da salıncakta sallayacak bir enerjiniz olsun. Baba her yaşta olunur da önemli olan babalık yapabilmek
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı. Ebeveyn olmak sorumluluk gerektirir. Öyle Allah rızkını verir demekle baba olunmaz. Koyun bakmıyoruz burada. 20 li yaşlar henüz daha tecrübenin başlangıç yaşlarıdır. Baba olmak için müsait olamaz. Çocuğuna nasıl yol göstereceksin? Ne tecrüben var? Verirsin o yaşlarda baba olursan telefon, al işte. Noldu ebeveynlik bu mu? Yorumlara bakıyorum da böyle tipler baba olmuş hep. Geleceğe dair ümidim tükeniyor.
10 YorumlaEşim 34 yaşında baba oldu
Neden geç olsunki
45 yaşında baba olanlar var31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaba olup napıcaksın? böyle bir ülkeye çocuk getirerek çocuğna yapabiliceğin en kötü kötülüğü sen yapmış olucaksın... insan değersiz.. parası değersiz... pasaportu vizesi vs. toptan değersiz... Geçimi zor vergiler yüksek...
Bu çocuğu işkence olsun diye yapmış olursun.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de anne olmak için geç kaldım ne yapalım bazı seyler nasip
23 Yorumla- +1 yıl
Doğru da 29 a az kaldı bir de benim başka problemlerim var
Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı. Hayır canım neden geç olsun
Anne de baba da olunur bu yaşta.21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bir erkek için en uygun yaş. Anca babalığa hazır oluyorlar.
21 Yorumla Babam son çocuğuna 55 yaşında sahip oldu. Annem ise 42 yaşında son çocuğa. İlkleri söylemiyorum 🤣🤣
21 YorumlaEvet tahammül seviyesini düşünürsek oldukça zor olabilir. Eşim 34 yaşında olmuştu
13 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 35 yaşında biri olarak gecikmenin eşiğinde olduğumuzu düşünüyorum, işin kötü yanı bakarız daha...🙂
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEski iş yerinde çalışırken servis şoförü 40 yaşında baba olmuştu. Geç olsun güç olmasın. Tek derdimiz bu olsun.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılÇok geç bence, şahsen ben o kadar beklemezdim ama yinede geç olsun güc olmasın, 35 yaında baba olmak da güzel
10 Yorumla Evli miydin birader😯 geç değil aksine tam olması gereken yaşta
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konunun yaşla alakası yok hayat şartları herkese aynı değil, kimisi 20 yaşında baba olur kimisi 30 kimisi 40... Önemli olan hayırlı birisini bulmak ve çocuğun sağlıklı olması. Geç olsun güç olmasın
23 Yorumla- +1 yıl
Ben de bu yoruma katılıyorum. Önemli olan yaş değil, önemli olan kaç yaşında olursan ol, o çocuğun tüm sorumluluğunu alabilecek niteliğe ve olgunluğa ulaşmış olmak. Herkes için bu sorumluluk ve olgunluk yaşı farklı olabilir ve 35 yaş çocuk sahibi olmak için hiçte geç bir yaş değil.
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen 40 yaşında oldum. Hiç geç değil en güzel yaşlar
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılBiyolojik anlamda erkeklerde kısırlık 50 yaş sonrası başlarken bu yaş kadınlarda 35 oluyor.
Olgunluk açısındansa hem kadın hem de erkek için 30 sonrası gayet sağlıklı bir yaş oluyor.02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ✨
35'e kadar yapmadığın hatayı, 35'ten sonra yapmak ağır aptallıktır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok ideal. Erkekler 35 yaşına kadar olgunlaşamıyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğru uygun yaşı kimse bilemez ne zaman evlendiğiniz ile ilgili
10 Yorumla
+1 yılGeç değil
Benim büyük büyük amcam
40 küsür yaşda baba oldu10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı.
u +1 yılŞöyle o çocuk 20 yaşına geldiğinde baba 55 yaşında olacak
10 Yorumla
+1 yılErkekler yaşlarıyla orantılı olarak olgunoasmiyor. Bence ideal.
10 Yorumla
+1 yılAbim sana her yaşta babalık yakışır. Asalet akıyor sıfatından.
11 Yorumla
+1 yılBende Anne olmak istiyorum artık ama baba adayı ortalıkta yok...
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabam 51 yaşında kardeşim 17 sen 55ken çocuğun 20 olacak ve artık 55 yaş yaşlı olarak görülmüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZengin erkek her yaşta her şeyi yapar kadınlar onu hep alkışlar fakir erkek hangi yaşta ne yapsa kimseye yaranamaz. Mevzu bundan ibarettir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 502 cevap paylaştı. 34 de oldum. Şimdilik enerjisine yetisebiliyorum ama ileride zor. Hele ki 20 li yaşlarını zor görürüm diyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişi hür iradesiyle ne vakit çocuk sahibi olmak ce büyütmek istiyorsa o vakit çocuk sahibi olabilir. yaş vs belirlemek kimsenin haddine değildir.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo başka bir mevzu ağlık problemi varsa tedavi görülür tıbben tamamen imkansız bir durumda zaten yapacak bi şey yok bu bir eksiklik değildir
Cevap sahibi+1 yıltamam iki taraflı bir sorun varsa imkansız denene kadar tedavi görülür
Cevap sahibi+1 yılbaşka biriyle deneyebilirsin evliliğin asli amacı çocuktur zaten çocuk olmasa kim kimi niye nikahına alsın yasal olarak.
Cevap sahibi+1 yılöyle düşünme bence panik falan yapma salim kafayla birini bulmayı dene gerisi gelir
Cevap sahibi+1 yılheh aynen bundna bahsediyorum umarım muradına erersin:)
Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bizden olmaz daha bro yaş 35 oldu kalp krizi geçirme zamanlarımız geldi ne evliliği çocuğu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok geç değil ama erken de değil normal bir yaş 26-42 arası ideal
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence evet ama kişinin yaşamı farklıdır önemli de değil yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı soruyu bende kendime soruyorum bazen ve daha bekarım 🙂🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo ben doğduğumda babam 35 yaşındaydı ve tek çocuğum yani bence geç değil
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılÇok daha gecikmesen iyi olur onun büyümesi ve onun gençliğinde yetişebilmen için
00 Yorumla Babalığa hazır olunca babasın zaten o sorumluluğu tasımak önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo değil ben üçüncüyum son çocuk, babam 56 yaşındaymış annem 41 falan şu an 20 yaşındayım babam 76 annem 61 olucak. Çocukluğum küçük biryerde geçti tüm çocuklar babalarindan azar işitiyodu hemde saçma sebepler yüzünden ama babam bana hiç bi zaman kızmadı bağirmadi en mutlu çocuk bendim tüm çocuklar benimkilere hayrandi şimdide öyle bebekmişim gibi davraniyolar bana. Hiç bir zaman hiç bir şey için geç değil herkesin kaderi farklidir
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Asilade evet ama onlarin karari sonuçta yaşıt olupta mutlu olamayanlarda var🥲
Cevap sahibi+1 yıl@Asilade Amin inşAllah. Seninde her şey gönlünce olsun 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Asilade 🤍 rica ederiim
+1 yılHayır saçmalama ya ne gec yası
15 Yorumla- +1 yıl
Ben de seninle aynı durumdayım 😂
- +1 yıl
Doğru insanı bekleyeceğiz
Anne olmam için geç değildi.
16 Yorumla
+1 yıl35 çok erken
13 Yorumla- +1 yıl
Elbette
Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Yaşta sıkıntı yokk inşallah güzel baba olursunn 🙃
13 Yorumla
+1 yılGeç mi o nerden çıktı? İdeal bence.
11 YorumlaBaba olmak için 35 yaş elbette ki geç değil önemli olan çocuğuna karşı sorumluluklarını yerine getirsin. Ona iyi baksın, kimseye muhtaç etmesin.
10 YorumlaBence ideal yaş. Hayatının tam anlamıyla oturması, olgunlaşmak adına. Çocukla hayat mecburen kısıtlanmış oluyor çünkü
10 YorumlaBence bu döneme göre normal bile denilir 45 yaş için geç diyebilirim
20 Yorumla
+1 yılGeç değil baba olmak Sağlıklı olan her birey için mümkün
10 Yorumla
+1 yılçocuğun 25 yaşındayken 60 yaşında olacaksın belki 30 undaykwn vefat edeceksin sen düşün.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl15 yıl sonra sen 50 çocuk 15 . okul toplantısına gitsen dedesi sanarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok geç değil tabi ama erken de değil yaş geçtikçe çocuğun bakması zoruna gider
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç bir şey için geç değildir
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılALLAH ne zaman yazdıysa o zaman olur
Cevap sahibi+1 yılelbette sadece vakti zamanı gelmemiştir
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGayet ideal bir yaş ya
10 Yorumla
+1 yılevet nerdeyse dede olucan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya tam zamanları.
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki dee ne geçi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz geç ama sorunda degil
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok değil her yaşta baba olursun
10 Yorumla
+1 yılHayır tam zamanı bence
10 Yorumla
+1 yılGeç diye yapmazsan huzurevinde kedi seversin
10 Yorumla
+1 yılHayır hiç de geç değil
10 YorumlaErken olabilirdi ama yinede Geç degil
10 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri