Güncellemeler
+1 yıl
Ben bakirim maalesef nasil ilersini yaparim kizlarla mk terslenmekten korkiyorum mk
Güncellemeler
+1 yıl
Masum seyler yapmak istemiyorum artik yeter napmaliyim
Hic opusmedim seks yapmadim ama bugun tanistigim bi kizin sacina ayni gun dokundum o da terslemedi nasil 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben ilk bulyşmada s@kso cektim aq 🤦🏻♀️
Oha abartma
Bokunu çıkarttım dimi pişman olmuştum
Çok ileri gitmişsin daha ilerisi oldumu
Kaç yaşındasın merak ettim 😅
23
Benden büyümüşsün, devam ediyor mu ilişkiniz
Evet 5. Ayımız
Mutluluk diliyorum
Pişman olduğun için pişman oldunmu peki 😆
Ben yapamadim oyle seyler ben bakirim maalesef kiz sacina dokundurttu diye mutlu oldum
Neden cektim o mu dedi neden terslemedin nasil oldu biz yapsak tersler
Güzel yarında yanagına dokun
Olur gerci haftada bir gorusebiliyoruz
Mesaj at o zaman. Saçların çok güzeldi yumuşacık diye
İyi fikir ama terslemez mi acaba xhdj
Hic mesaj atmadim ona daha once
Mrsaj at bişi olmaz ya
Olur atayim ins terslemez
Dene bakalım
Kiz vanli ins asiret degildir ve babalari beni öldurmez ben cok korkak biriyim ://
Bi mrsaj attın diye mi
Belki 😂 bir de sacin cok guzeldi yumusakti dicem cunku ve olursa ilerisi de olabilir belki
De de. O da begenildiğini anlar
Tamam bişe olmaz inş dhdj
Haber et
Tamam soylerim bugun ona demistim ki gel birlikte cikalim ama cikmadim konuya oyle giriyim naptin gittin mi eve birlikte cikalim dedim de unutmusum ya bi isim cikti sen napiyosun 😅 falan yazim
Aynen öyle diyebilirsin olur
Ama bu ordan yazdigim tek kiz degil ilk bi kiza gel biseyler yapalim dedim mesgulum ilk olur dedi sonra mesgulum dedi sonra baska bi kizla takildim ayni yerden sonra ona teklif ettim bisiler yapalim diye o da mesgulum dedi sonra bu ordaki ucuncu kiz onla bugun takildik eger yazarsam ins diger kizlarla dedikodusunu yapmazlar o bana da yazmisti ya diye fhmm
Nasıl bi ortam ne teklif ettin pek bir şey de anlayamadım
İki kiza da ayri ayri birbiriyle degillerken hafta sonu bi seyler yapalim gel dedim biri kabul etmeyince mecbur baskasina teklif etmek istedim cunku hic sevgilim vs olmadi işte onlar da ikisi de mesgulum ya dedi kibarca reddettiler yani ama yuzume karsi iyi davraniyorlardi galiba sadece arkadas gorduler ben de ikisiyle de sohbeti kestim arkadas olarak devam ettim ama simdi kiz diger kiza whatsapptan yazsa bu cocuk bana bi seyler yapalim diye teklif etti napsam sence dese kiz dicekki o cocuk bana da teklif etti ben kabul etmeyince sana mi geldi ya dicek soguyacaklar abaza bu ya vs dicekler o yuzden simdi bu ucuncu kiza yazmak yerine sadece reelde konusyp takilip son hafta mi whatsapptan yazsam yoksa bugun mu yazsam kararsiz kaldim ama ins bugun yazarsam kizlar birbiriyle konusup dedikodu yapmaz yani
Nr var ki arkadaşça zaman geçirmek istemiiş olabilirsin.
Yani olabilir tamam o zaman yazayim bari bakalim
Tamam
Dedim o da onemli degil spordayim Şu an dedi ben de kolay gelsin dedim bitti 🤔
Tüh geç ya, saydn jeşke
Nasil anlamadim
Sporrdayım deyincce hemen yazmasaydın çıkmış olunca crvap verseydin devam ederdiniz ya da kolay gelsin diye bitirmeseydin
He evet tuhh ya harbiden simdi napsam sence
Yapacak bi şey yok. Hoşlanıyosan sonra mesaj atarsın
Mesaj mi atayim yoksa haftaya naber diyip bacagina mi dokunsam acaba cunku merakliymis gibi gozukmemek icin tekrar yazmak olmaz son mesaji ben attim
Aslinda korkutmamak icin cok mesaj atmadim cunku emoji de kullanmamisti
Bacaga dpkunma sapıkça olur. Gördükçe selam ver sohbetey
Oyle bos bos konuscaz mi yani hic temas opusme seks olmasin mi 🤨
Hic opusmedim o yuzden bilmiyorum
Hatta burdan bi kiz opusmek cok masumca falan demisti bana o bile masummus yani ona gore
Bak simdi tesekkur ederim yazmis ama emoji falan kullanmiyor resmi gibi yani geriliyorum napmaliyim sence sen napiyorsun diye de sormadi.
Yazma. Yüz yüze konuş. Arkadaş olmaya çalış
Tamam ben de oyle dusunmustum tesekkurler bu konuda bayagi iyisin 😅
😂😂 güldüm istemsiz
Neden ya fdjfj
Masum geldi
Valla tersleyebilirdi de normalde rahatsiz olurlar dhdj sadece alistirmak icjn yaptim haftaya bacagina mi dokunsam
Dokunma boş ver günah
Olsun beya dhdm naber diyip dokunayim tepkilerini ölçüyorum
Ooo orgasm