6 yıldır tesettürlüyüm açılmak istiyorum?

Belki bu paragrafları kimse sonuna kadar okumayacak ama hayatımda beni anlayabilecek kimse olmadığı için bir yere bir şeye fark etmeksizin anlatma/yazma gereği duydum ve notlara doktugum içimi buraya atmak istedim. Biliyorum bir yerlerde benim gibi olan kız kardeşlerim var. Kendimi yapayalnız hissettiğim şu koca evrende görüp duymadığım destekcilerim onlar. Umarım hepimiz bir gün dilediği hayatı yaşama imkanı bulur. Her şey gönlünüzce olsun. Herkes herkesin hayatına karıştıkça bu saçma düzen bozulmadikca bir sürü ben ve benim gibi insanin hayatı zehir olmaya devam edecek bu dünyada. Öyle kişiler varsa her zaman bekliyorum, bu yorumun altina yazarak bana ulaşın. Ben açılsamda ya da ileride bir şeyler bana engel olurda acilamasam bile sizin için burada olacağım her zaman.
Güncellemeler
+1 yıl
İstemediğim bir kişiliğe bürünmüş durumdayım. Sanki hayatımı başkası yaşıyor. Tek istediğim sadece anlamak ne hissettiğimi. Duygusuz bir tiyatroda oynatılan ruhsuz bir kukla gibiyim. Kendime bunu söylüyorum kayboldum. Bir kısmım gelecekte diğeri geçmişte. Ama asla şuanı yaşayamıyorum.