Biz Allah'a güveniriz diyorlar, ondan mı zengin bu soluk benizliler.

Biz Allah'a güveniriz diyorlar, ondan mı zengin bu soluk benizliler.
Protestanlar paraya çok önem verir. Ekonomiye bile yön vermiştir. O para basit para değil. O ın god we trust birleşikti deniliyor orjinlinde araya bina girmiyormuş. In god: tanrıda we trust... halbu ki we trust god yazılabilir kelime oyununu kullanıyorlar. God tersi do ardından binanın üstündeki iki L harfini al ve trust tersi ur. sonuç dollur diye açıklama yapanlar var. Dollar doll oyuncak bebek put diyeni var. Amerikan parasının gizemleri. ın god paranın içinde ki tanrı ama hangi tanrı...
Heiğm
Orta amerikalı pembe kayalar kabîlesinin baş şefinin , o zamanlar ilk salavatı getiren hatta ve hatta george Washington u zorla müslüman yaptığı iddia ediliyor.
~ Facebookdaki dayı
Biliyordum vay be doğruymuş. Bu bill Clinton da aslında bilal kelton adında içlerine sızmış tarikat lideri diyorlar doğru mu
Cevap
5Cevap
Onların da tanrısı Allahı aynı ondandır zaar
Namısıma biliyordım
Sırtını Allah'a dayıyanın sırtı yer görmezmiş, ondan ellam
Ondan benim 7/24 sırtım yere gelmiyor
Ateyiz'lik kısımda mı birazcık görmüyor 😄
Ihh hiç milim görmüyor 🙄 ateist değilim ki
🤦♂️ bunca zamandır adını imanlıateyiz diye okuyorum. Çok utandım ben gidiyorum 🙈
Doğru okuyon. İmanlı ateist. İroni içeren bir nick 😄
Niye benim ayarlarımı bozuyorsun 😄 imanlı tarafın tamam yer görmedi peki diğer tarafın diye sordum niye bozuyon beni 😂😂
Orası ironi olduğu için görmedi 😄
🤦♂️ ironi olduğunu tahmin etmiştim, komiklik olsun diye şeetmiştim. Espirisi anlaşılmayan adam gibi oldum 😂😂
Müslüman olsalar fakir olurlardı 😬 ya da çok zengin
Bu mükemmel tespitin için teşekkür ederim
Üstünde çok düşündüm yordu zihnimi 🚬🚬
Sanmam misal ordaki bir müslüman ölse eğer 20 bin doları olmadan vatanına gelemez ve orada ölünün her kalma günü 1.5 dolar almazsan yakılıyor ondada para aliyolar yani onlardan bir yol olmaz
Islam ibrahimi bir din. Esasen hepsi ayni bokun laciverdi şaşıracak bir sdy yok.
ABD laik bir ülke
Hayır değil yav saçmalama lütfen
Tabi ki. Bak paraların üstüne allah allah diye yazınca ne kadar da bereketli oluyor.
Aaa bana hediye mi aldın bunu
Kahve falına 100 gayme veriyorum dolandiriliyor muyum
Uygun
Atanacaksın sana da baktırdım
Evlencem ben jsxjjsjsjd
Allah’a şükürler olsun, bugünde karnımız doydu.
Şükür önemli
Şükürler olsun bu yorumu yapabildiğim güne.
Devam et sevap point artıyor
orada da müslümann var
Elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?