Dikkatli ol kizlar cok haset yilin basinda girisken olmaliydin ilk hafta herkes grubunu kuruyor simdi pek kimseyi almazlar ancak erkekli kizli grupta cocuk senden hoslaniyorss olabilir
Haklisin su anda cok girme yanlarina sonra pesimize takildin derler birak olmasin kizlar cok haset huzurun olsun kendine yetebil bu yeter insana unuveriste ortami cok pis herkes kendine eğlendirmek icin birbirini kullaniyir arkasindan da konusuyor
Haklısın bazısı tip tip bakıyor hele bi kız var angut hocanın biri çok seviyor onu habire gülüp duruyor elinde olsa sevecek eline alıp. Sapık herif. İğrenç ya. İğrenç.
Huzurun varsa boş ver yurtta kaliyorsan orada tanis surekli gordugun birilerine selam ver gulumse o da sicakkanliysa git konus en fazla tersler takmazsin ki tersleyen normal degildir zaten
Kizlar haset enerjik de olsan istemezler fazladan kisiyi kizlar birine yapisti mi fazlalik gelir digerleri erkeklerle arkadas olabilirsiniz daha durust oluyorlar
Canavardan değil, sessiz sakin olan kişilerin yanına insan çekinmeye korkuyor. Mesela sen bir ortamda seninle iletişime geçen kişiyle mi konuşursun yoksa bir köşede oturup sessizce sizi izleyenle mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tatlım ben mezun olduğumda 22 yaşındaydım, oradan hesap et. Zamanla alışırlar, bizim de vardı bir dedemiz. Ev arkadaşıydık, 6 yaş vardı aramızda :D
Dede :D ahhahahahhahahah
sen de kendi kadfana göre takıl
🌟
Universitede arkadaslik sans isi dislamalar cok oluyor
Ulan çoğu şanslı o zaman kaldım böyle
Dikkatli ol kizlar cok haset yilin basinda girisken olmaliydin ilk hafta herkes grubunu kuruyor simdi pek kimseyi almazlar ancak erkekli kizli grupta cocuk senden hoslaniyorss olabilir
İlk hafta değildi bizim. Baya sonra oldu grup. Napiyim kısmet şans nasip
Haklisin su anda cok girme yanlarina sonra pesimize takildin derler birak olmasin kizlar cok haset huzurun olsun kendine yetebil bu yeter insana unuveriste ortami cok pis herkes kendine eğlendirmek icin birbirini kullaniyir arkasindan da konusuyor
Haklısın bazısı tip tip bakıyor
hele bi kız var angut hocanın biri çok seviyor onu habire gülüp duruyor elinde olsa sevecek eline alıp. Sapık herif.
İğrenç ya. İğrenç.
Huzurun varsa boş ver yurtta kaliyorsan orada tanis surekli gordugun birilerine selam ver gulumse o da sicakkanliysa git konus en fazla tersler takmazsin ki tersleyen normal degildir zaten
Haklısın dostum :) maalesef kalmıyorum
Keşke kalsaydım
Belki erkeklerle konusabilirsin sinifta onlar kizlara gore daha insancil dost canlisi oluyorlar 😅
Dimi ya evet 😅🤣
Bende sessiz sakinim ve okulda bana da hoslandigim cocuk disinda yanasan kimse yok onlar kendileri gibi konuskan enerjik insanlar istiyorlar
İlginç yani biz insan değil miyiz?
Kizlar haset enerjik de olsan istemezler fazladan kisiyi kizlar birine yapisti mi fazlalik gelir digerleri erkeklerle arkadas olabilirsiniz daha durust oluyorlar
Haklısın Aslı
Sessiz sakin olduğun içindir korkuyorlardır
Niye korksunlar canavar mi
@Aslı306 Genelde öyle olur
Dimi canavar mıyım :)
Canavardan değil, sessiz sakin olan kişilerin yanına insan çekinmeye korkuyor. Mesela sen bir ortamda seninle iletişime geçen kişiyle mi konuşursun yoksa bir köşede oturup sessizce sizi izleyenle mi?
Tamam da korkma tabiri kotu olsu
Ben yanaşırım ya ürkmem ://..
agır dur daha iyi