Erkek arkadasim bana her yazarken neyapıyorsun yaziyor hep ama. Ve bana ben yazmasam yazmiyosun, neden hiç yazmıyorsun gibi şeyler söylüyor nedeni ne olabilir sevgili deiliz bu arada
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sohbet etmeyi ya bilmiyor ya da sana kendini kanıtlamaya çalışıyor aklı sıra sana ilgiliymis süsü veriyor
Neden böyle yapıyordur sence?
Amacı ne olabilir sence
Amacı bana kalsa senden hoslaniuor olabilir
Peki 3 senedir görüşüyoruz işin içinde cinsellik de var biraz
Yani bana hep aynı şeyleri yazıyor soyluyor
Neyapıyosun hiç yazmıyorsun gibi
cinsellik varsa adam o zaman daha çocuk gelişmemiş niye sana sürekli aynı şeyi yaziyor
Normal sohbet de ediyoruz tabi ama yeni de görüşmüyoruz yani
Bana genelde hep o yazar
Ne diyim erkek adamın amacı belli olur kaçak iş yapmaz ne hissedyrsan söyle dimi
Yani ama dediğim gibi bizim ilişkimiz tek cinsellik odaklı değil yani. Sadece cinsellik üzerine kurulu bir ilişki değil sevgili de deiliz. Ama benden hoşlanıyor mu emin deilim sonucta daha önce biseyler yasadik
şimdi cinsellik varsa işin içinde sırf senden bu yüzden uzaklasmaz çünkü bir kaç günde bir cani ister ben seninle cinsellik için konuştuğunu tahmin ediyorum açıkçası
Ama bana cinsellik konusunu açmıyor kolay kolay ve dediğim gibi sadece cinsellik odaklı deiliz ikimizde. Kendimi övmek gibi olmasın balık etliyim beyaz tenliyim siyah ve uzun saçlıyim bir sürü erkek benle yatmak istiyor beni arzuluyorlar. Fakat bana olan hislerini açık açık söyleyemiyor ya da benden vazgecemiyor
anlattığın gibiysen kaybetmek istemiyordur sürdürebildigi kadar sürdürmek istyrsur sen ona bakma her erkek her kızla yatmak ister ama nerde :))) en son 6 ay önce birlikte oldum biriyle o kadar adamın amacı onemli
Ben erkeklerin sadece güzel fiziği de güzel bir kızla ya da kadınla yatmak istedigini düşünmüştüm ama değil gercekten değil . Bir delik arıyorlar sadece güzele çirkine bakmıyorlar
Sana üzülerek katılıyorum gizli bayan maalesef kızma yanlis anlama ama bu ufaklık kalktimmi güzele çirkine bakmaz sıcak biyere girmek ister düşün..
Valla gerçekten erkekler öyle kadınlarla kızlarla birlikte oluyorlar ve kendilerini o kadar küçük düşürüyorlar ki aklım almıyor. Güzeller yüz vermeyince gelen gecenle yatıyorlar. Midem bulanıyor öylelerinden
iyide erkekler yaratilis gereği öyle kızma kız
Scarim öyle yaratilisa. İnsanında Bi midesi olur. Bi delik için suratı gtume benzeyen kızla da yatmaya gerek yok. İnsan bazı şeyleri kendine layık gorecek, yakistiracak. Erkeklerin böyle olmasının tek sebebi midesizlik
Allah razı olsun fircayi ben yedim :))) sevdim bak seni şimdi millet yapsın bana kay..
Abi haksız mıyım senin için konuşmadım da üzerine alındın. Haksız mıyım.
Haklısın canım doğru soyluyosun ama senin söylemen gercekleri degistrmiyor bu vajina varya herseyi elde eder güzel çirkin bakmıyor işte sende beni anla
Bi delik için kendilerini yerden yere vuruyorlar. Bi erkeğinde ağırlığı olmalı. Kadın erkeğin gözünde basitlesecegine erkek kadının gözünde basit duruma düşüyor ne için? 1 delik icin
Gerçek zaten değişmez. Ama biz kadinlara basit diyoruz. Erkekler kadınlardan daha basit. Kadınları savunmuyorum ama erkeklerin midesizligini de aklım almıyor. Gorsen yüzüne sçacagın kızla beraber oluyor Bi delik için kendilerini ne hale sokuyorlar
1 delik dediğin o kdr değerli ki bak geçen eskirtun birine yazdim bende bekarım karı 1 saat 1500 tl 2 saat 3000 tl dedi gecelik fiyata ne dedi bil 8 bin tl yuh a. k dedim elizabet e devam dedim
Yani bu işler senin bildiğin gibi değil
O tür kadınlardan bahsetmeye gerek var mı . Kendini o duruma düşüren erkek zaten zavallıdır. Karakterinden şüphe etmek lazım. Günde 200 kişinin girdiği deliğe sende giriyorsun. İğrenç ya
Ben girmiyom kız tobe iftira sadece yoklama cektim piyanist ne kadar diye hemen banada yapitirdi)))) fırçayla basladik durmayalım devamı geliyr ben sana diyorum ki erkeklerin yapısı böyle degistremezsin demek istyrum güzellik biyere kadar yani
E konuşmak istiyor seninle
Anladım ama hep aynı şeyleri soyluyor
Yaz sende
Cinsellikld ne alakası var