Kayinvalidemgil cimri diyebilirim kendilerinden başka kimseyi düşünmezler. Geçenlerde farkettim , elma almış bizede bir torba hazırlamış fazla diye, sağolsun. Ama evde bir gördümki bize eski elmalari kiymus yani yumusamis olanları , kendisi sertlerini ayırmış… bana mı tuaf geldi bilmiyorum , benim annem bize herseyin en iyisini vermeye calisirz , sonuçta sadece ben gelin olarak yemicem kendi ogluda yiyecek…
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
takılma bence rn azından seninkisi çürükleride veriyor eşine hayatona karışmıyorsa evine işine karışmıyorsa senin iki çürük elmasına minnrt eylemen bile hata
Sadece şaşırdım böyle yaptı diye, görmediğim için … Yok tam tersi işte herseyimize karışan birisi.. yedigimiz içtiğimize kadar
nedense kaynanalar hep böyle oluyor... senin ki bir şey demiyor mu anne neden ona karşı böylesin? o senin artık gelinin o bana bakacak falan ?
İkimize verdi sonucta oğlunda yiyecek.. sebebini ben biliyorum aslında
Nedir sebebi aklına ne geliyor
Birlikte yaşıyorduk, biz ayrı eve çıktık. Devamli birlikte yasayacagimizi sanıyordu ama öyle olmayınca sanırım.. ondan
Kaç yılık evlisin nasıl evlendin bilmiyorum ama ayrı eve çıkmışsınız zaten onun için huzurunu bozma eşine annesini şikayet falanda etme biz erkekler annelerimizin eleştirmesini istemeyiz kaynanla arana biraz mesafe koy birbirine çok gidip gelmeyin böylece ağzına laf vermesin Kocanla evliligini oturt, birbirinizi mutlu edin. Sonra sorun yasadiginizda, canim birsey oldu ama anlatsam mi bilemiuorum, seni uzmek istemiyorum gibisinden basla. Meraklanicaktir ve koca olarak savunmaya gecicektir, o saatten sonra ne anlatirsan dinler 😉
Haklısın…biz 9 aylık evliyiz, 5 ay birlikte yaşadık evlendiğimiz günden beri , haliyle çok şikayette buluynuyordum oda benim ailemi cephe alıyordu. Ayrı eve çıktığımızdan beri öyle bisey olmadı.. her yönden rahatladık. Böyle arada görüşüyoruz ama eskisi gibi olmuyor tabi , yoksa hergün herseyinize karışan biri kayınpeder ayrı bir konu.. bizide mahvediyordu.. eskiler anlamıyor, onlarda düne kadar ailelerle birlikte yaşamış. Ben öyle yaşamak zorunda değilimki.. Ve Eli ayaygi tutuyor yoksa tabi vicdansız biri değilim.
evli arkadaslarimin hepsi oyle idare ediyolar eslerini hem altta kalmayacaksin hem de evinde huzurunu bozmayacaksin, ne gerek var ayrı eve çıkmak zaten senin en doğal hakkın hangi devirde yaşıyorsun sen ilk evlendiğinde nasıl kabul ettin onlarla yaşamayı ben bekarım birikimimle ev alacam ne zamandır arıyorum evi uygun Birsey almak için ev üstüne ev olmaz büyüklerimiz söylemiş bunu çocuğunu öyle bir ortamda yetiştiremezsin eşini nasıl ikna ettin ayrı eve çıkmayı şaşırıyorum böylesi annesinin dizinin dibinden ayrılmaz yeni bir evin yeni bir evliligin var evliliğinin en güzel yıllarını neden ufacık bir odanın içinde geçirecektin boş ver takma kafana rahatına bak
Böyle olacağını bilmiyordum 😟 bir iki ay sonra onlar gidecekti ama bu süreç uzadı da uzadı… bende en sonunda dedim eşime önce biz bir taşınalım, ceyizimi bile acamamistim henüz 7 ay sonra açtım 🥺 yerleşelim dedim sonra bakarız dedim.. kendi daireleri sonuçta kaldıkları yer biz ev alınca burayı kiraya verirsiniz dediler. Ama kolu komşu herkes dedi onlara siz neden çıkıyorsunuz diye.. bakalım ne olacak
Kim nerden çıkacak tam anlamadım ben şimdi sizin kaldığınız ev kayınvalidenin mi yoksa kiraya falan mı çıktınız
Şöyle anlatayım düne kadar kayınvalidem gilin dairesinde kalıyorduk. Ev aldık ayrıldık onlardan, ama onlar bizimle birlikte evimizde kalmak istediler. Kendi dairelerinide kiraya vereceklerdi
Kim kim sizinle yaşayacaktı ne değişti kararlarında vazgeçip gelmediler eşin mi istemedi yoksa sen mi konuş istemediğini söyledin
Ben dedim henüz çeyizini bile almamıştım dedim önce biz bir taşınalım esyalarimi açayım dedim rahat rahat sonra onlarda getiririz yanımıza dedim
Kızım sen iyi misin kabul etmişsin gelmelerini iyi halt ettin hergün kavga tartışma bitmez artık güzel manzarana Karabulut gibi çökecekler kocan olacak adamla bunu konuşman gerekiyor
Öylesine demiştim ben biraz zaman kazanmak için
Tamam işte bir düzen kurmuşsun sen doğulu musun genelde doğu tarafında yaşayanlar bu sıkıntıyı yaşıyorlar
Olmaz olur mu ya kizlarin en buyuk cilesi