KAVGA ÖNCESİ KORKU?

Arkadaşlar ben 19 yaşındayım 187 83 kiloyum kalıplıyım daha önce hiç adam akıllı kavga etmedim bu konuyu açmamdaki sebep şu anda tartıştığım birileri var. Fakat ben kavgacı bir insan değilim yani yolda gördüğüm birine ters ters bakmam kimseye laf atmam normal genç bi adamım fakat herhangi bi kavga veya kavga öncesi olduğunda anlamsız bir şekilde çok korkuyorum tam olarak korkumu bilmiyorum ama istemsizce titriyorum heyecanlanıyorum kalbim çok hızlanıyor fakat geri viteste yapmam girdiysem eğer ölümüne girerim ancak kavgadan önce sürekli aklıma ya ona zarar verirsem ya ölürse ya ben hapise düşersem benim hayallerim var polis olmak istiyorum sıkıntı yaşarsam gibi düşüncelere giriryorum ve korkuyorum. Bide oturduğum yer itibari ile insanlar guruplaşmış durumda birisi ile kavga ediyorsun 500 kişi geliyorlar benimse kavgaya çağıracak kimsem yok herzaman tek başımayım yani benim için kavga edecek arkamı kollayacak kimsem yok bu şekilde kendimi çok ezik sürekli ikinci planda hissediyorum. Ne yapmam lazım bunu aşmak için lütfen yardımcı olun.
KAVGA ÖNCESİ KORKU?