Az önce mutfakteyken hafif salaş evde giymelik bi yazlık ince pantolon gibi bi eşyam var bilen bilir onu giydiğimde beğendiğini söyledi sonra artık o işleri bırakıyoruz dedi kapanmaya getirdi durumu yani bende susmak istemedim ona ben karar vericem siz değil dedim normal bi şekilde çünkü sinirli bi şekilde desem olay çıkacak biliyorum o da bidaha bu cümleyi kurma dedi hiçbişe demedim sustum sinirden suratımın kızardığını bile hissediyorum ve ailede 3 kızız ablam kapalı kardeşim küçük açık o haliyle bende açığım ama sözde açık hiç öyle crop vs giyen biri de değilim normal giyiyorum ama güzel giyiyorum ve babamdan başka kimse de bu konuyu dile getirmiyor abim de var ama abim bile bişe demiyo o bile takıntılı normalde böyle şeylere ama giydiklerimi görüyor ki demiyo yani uzun lafın kısası ben artık kapanmak istesem bile kapanmaktan soğudum ve sürekli bu şekilde konuşuyo babam açık birini bile sevmiyor kuzenlerimle karşılaştırıyor onlar bozuldu benimkiler bozulmasın sakın görmiyim falan yapıyo şimdi haksızsam eyvallah bişe demiycem ama üstümde bu kadar baskı varken cidden kapanmaktan bile soğuyorum nefret ettiriyorlar ki alt olarak tayt bile giymiyorum hatlarımı belli eden bişe bile yok mom jean pantolonlar giyiyorum sürekli ama ciddem bu durum artık sıktı beni bu yüzden düğünlere gitmekten bile nefret ettim şu giyim yüzünden ne giysem laf yapar diye düşünmekten artık sıkıldım bunaldım…
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
crop şort giymediğin sürece açıklığa pek karşı değilim ama baban kafaya taktıysa olaylayı büyütmeden kapan
Yengem bile kapalı normalde açıldı düğün oldu hemen kapandı kendi isteğiyle öyle olmasa onu bile kafaya takardı ama cidden insanı kendinden soğutuyor sıkıldım
Ben olsam o evden kaçardım bende bilerek mutavazi giyiniyom ama insanlar okuz diye yoksa acabilcek semtte otursam giyecem yani
Bak ben normalde ailem böyle olmasa bile açıklığı sevmiyorum rahat edemiyorum zaten ama giydiğimde inan ki hiçbişe yok kendi rengimde ruj sürsem bile ona da laf eder emin ol ama takmıyorum takmamaya çalışıyorum daha doğrusu
Böyle böyle her şeyden soğuturlar
Takmamaya çalıştıkça içimde büyüyo sıkıldım buraya yazcak kadar anlatacak kimsem yok bu sene üniyi kazanıp gitcem artık
Üni üzmez umarım seni 💔
Sanmıyorum kurtuluşum o şu an zaten 4 senelik bi ilişkim var o da orada olcak burada gezemediğim dışarı çıkamadığım herşeyi orada yapcam gezcem ve kimse de buna karışamıycak
bakalım
Soru içeriğini işsiz gibi okudum bi halt anlamadım
Kız kapanmak istemiyor babası kapan diyor kısaca böyle
@Deryabulurx ok
Aynı hayatı yaşıyoruz
Önceden kapanmaya hevesim çok az da olsa vardı ama inan ki artık o da yok ve biri sorsa hevesin yok mu hiç kapanmaya diye tek suçlusu babam dememek için kendimi zor tutuyorum
Sadece babamda değil bu arada amcam, dayım sen artık büyüdun diyip hepsi kapan diyor hepsi bana baskı uyguluyor valla en kısa sürede kaçıcam buralardan
Kimse kimseyi zorla kapatamaz daha öyle medeniyetsiz bi devirde değiliz bu ülkede herkes özgür açıklık yok zaten şu an çıplaklık var ama bizim giydiğimiz hiçbişe onlara bakınca diğer kızları önüne serip bunlar gibi bi kızın olsa s*kerdin belasını kızının derdim ama Allah işte kime hangi evladını vereceğini biliyo
Gerçekten bizim gibilerin hayatı zor ne yapıcaz bilemiyorum.
Ha bir de sadece bununla kısıtlı değil sevgilim olmasına, karşı cinsten arkadaşım olmasına bile kızıyorlar.
O bende de var orası da ayrı bi konu zaten hepsini geçtim benim sosyal aktivitem bile yok dersaneden eve evden dershaneye arkadaşımla buluşcaz biraz kafam dağılır falan dışarı çıkalım diyorum babamın izin vermiyveğini biliyorum neyse diyorum erteliyorum sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum arkadaşıma da e canım değil o da açık açık demesem de anlıyo baskıcı ailede olduğumu ve o kadar şanslılar ki istedikleri gibi gezip evlenebiliyorlar ben bu yaşımda eve mahkum gibiyim ama bu son bu sene üniversiteye gidiyorum 4 sene olsa bile yeter buraya dönmek istemiyorum orada iş bulcam çalışcam
Bence uzak bir yerde okumaya bak çünkü diğer türlü top gibi oynatırlar
Eskişehir istiyorum Rize’de yaşıyorum normalde