Babam sürekli bişe ima ediyor?

Az önce mutfakteyken hafif salaş evde giymelik bi yazlık ince pantolon gibi bi eşyam var bilen bilir onu giydiğimde beğendiğini söyledi sonra artık o işleri bırakıyoruz dedi kapanmaya getirdi durumu yani bende susmak istemedim ona ben karar vericem siz değil dedim normal bi şekilde çünkü sinirli bi şekilde desem olay çıkacak biliyorum o da bidaha bu cümleyi kurma dedi hiçbişe demedim sustum sinirden suratımın kızardığını bile hissediyorum ve ailede 3 kızız ablam kapalı kardeşim küçük açık o haliyle bende açığım ama sözde açık hiç öyle crop vs giyen biri de değilim normal giyiyorum ama güzel giyiyorum ve babamdan başka kimse de bu konuyu dile getirmiyor abim de var ama abim bile bişe demiyo o bile takıntılı normalde böyle şeylere ama giydiklerimi görüyor ki demiyo yani uzun lafın kısası ben artık kapanmak istesem bile kapanmaktan soğudum ve sürekli bu şekilde konuşuyo babam açık birini bile sevmiyor kuzenlerimle karşılaştırıyor onlar bozuldu benimkiler bozulmasın sakın görmiyim falan yapıyo şimdi haksızsam eyvallah bişe demiycem ama üstümde bu kadar baskı varken cidden kapanmaktan bile soğuyorum nefret ettiriyorlar ki alt olarak tayt bile giymiyorum hatlarımı belli eden bişe bile yok mom jean pantolonlar giyiyorum sürekli ama ciddem bu durum artık sıktı beni bu yüzden düğünlere gitmekten bile nefret ettim şu giyim yüzünden ne giysem laf yapar diye düşünmekten artık sıkıldım bunaldım…
Babam sürekli bişe ima ediyor?