Evliliği nasıl iptal edebilirim?

Erkek arkadaşım yabancı ülkede yaşıyordu. Onun yanına gittim onunla görüşmek için. Bir aile kurmaya karar verdik. Ama bana çok kötü şeyler yaşattı. Bana defalarca kez şiddet uyguladı, hakaretler etti, t*cavüz etti. Üstelik söylediği meslek de yalan çıktı. Yani öyle bir işi olduğu doğru ama o işi yapmıyor artık. Meğer parayı kazandığı asıl iş kadınlarla tanışıp onları kiralamakmış. Beni dövdüğü gün bir gün eve polis geldi. O gözaltına alındı. Kamu davası açıldı ve 5 sene hapis cezasıyla yargılandı. Polis bana o kadar acıdı ki onun işlediği suçlarla alakalı bilgi bile verdi. Ama ben yine ona kıyamadım ve hapis cezası almaması için yardım ettim. Ama sonraki zamanlarda kendi gözlerimle o işin nasıl yapıldığına şahit oldum. İspanyol bir kadını alıp müşterilere bırakıyordu ve sürekli bunlara şahit oluyordum. O işteyken evde durmama bile izin vermiyordu, saatlerce (ortalama 10 saat kadar) arabada onlarla kalıyordum soğuk kış günlerinde. Üstelik şiddet görmeye de devam ediyordum. Ayrıca söylediğinden de 10 yaş daha büyükmüş. İnsanlarla dışarıda konuşmam zaten tamamen yasaktı. Ama kaçmaya karar verdim. Oradayken internet üzerinden birimleriyle tanışmaya başladım. Birisi bana o kadar iyi davrandı ki, bana yardım edeceğini bile söyledi. Onunla iletişimimiz devam etti. Ben Türkiye'ye döndüm, zaten vizem bitiyordu. O kişi de benimle görüşmek için birkaç gün önce yaşadığım yere geldi. Benim gibi çok utangaçtı ve heyecanlıydı. Hatta hayatımda ilk defa bir erkeği karşımda bu kadar heyecanlı gördüm ve bu çok hoşuma gitmişti. Dün ülkesine döndü, zaten haftasonu izninde gelmişti. Ve ben hep onu düşünüyorum. Bu sırada önceden evlenmeyi düşündüğüm erkek arkadaşım da sürekli evlilik için baskı yapıyor. Her gün evlilik belgelerini soruyor. Fakat ondan ayrılmaya korkuyorum. Daha önce birkaç kez ondan ayrılmaya ve kaçmaya çalıştım ama beni hep tehdit etti ya da ağlayıp ikna etti. Onda özel fotoğraflarım var. Artık polise gitmeye bile utanıyorum. Çünkü daha önce onun telefonuna el konuldu ama ben yine onun benim görüntülerimi yeni telefonuyla çekmesine mecburen izin verdim, zaten hayır deme şansım da yoktu. Şimdi her şey çok karışık. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Evliliği nasıl iptal edebilirim?