arkadaşlar çok nikahlara, düğünlere, kınalara.. katılan biri değilim açıkçası ne giysem onu da bilmiyorum :D nasıl giyinilir hiç bir fikrim yok :D
tesettürlüyüm, 28 yaşındayım :D önerileri bekliyorummm şimdiden teşekkür ederim :*
arkadaşlar çok nikahlara, düğünlere, kınalara.. katılan biri değilim açıkçası ne giysem onu da bilmiyorum :D nasıl giyinilir hiç bir fikrim yok :D
tesettürlüyüm, 28 yaşındayım :D önerileri bekliyorummm şimdiden teşekkür ederim :*
:) abartma , heyecana gerek yok. sen sadece 3-5 şahitten birisin. başrolde değil figuransın. kimsenin gözü üstünde olmayacak :) giy feraceni , bir imza atacaksın o kadar :)
yaaa :D 3 5 şahitten biri benim ama ilk kezz düğüne katılıcam :D heyecanım o yüzden ya evet diyemezsemmm
gözde olmalıyım asdfgh
:) öyle evet demene gerek yok. mikrofonu bile vermezler. seni masadakilerden başka kimse duymayacak :) hangi şehirdesin? gelip tazahürat yapayım :)
olmaz direk mikrofona bağırıcam ben , öyle hayal etmedim :I
Kendi nikahına hazırla EVEEEEET ini :)
ben istemiyorum evlenmek ama :D siz bilirsiniz
:) tamam. seni tanıdıklarımın düğününe çağıracağım hepsine şahit ol :)
kaç kişiyi tanıyon? kaç kişiyi dönermiyim sence
:) hangi şehirdesin :)
düzcedeyim :D
:) uzaktasın ne yazıkki :)
nasip artık yapcak bir şey yok asdfg
Cevap
4Cevap
Krem rengi türbanını güzelce tak rengine Uygun kumaş güzel bir elbise hafif abartısız makyaj bence şık durur
teşekkür ederim :)
Rica ederim 😉

Ya da uzun ceket li birtakım giyinebikirsin buna benzer çok sık gorunursun
bu güzelmiş hatta bundan bakabilirim, çok teşekkür ederim, hep elbise tarzı bakmıştım hiç düşünmemiştim bu tarz
Hayır elbise bakma sıradan bu şekilde çok daha farklı çok şık bir görüntüye sahip olursun emin ol
sanırım haklısın. yani bir fikrim yok ortamlar hakkında ama sanki bu takım daha resmi ve şık durur gibi
Aslında birtakım daha atacaktım siyah sana fikir olsun doye ama ekleyemedim neyse rica ediyorum iyi günler
Nikah masasında şahit olsam mı acaba diyerek para koparmazdan gelme buralara msndmdkfmdmd
:D şahit olunca para veriyorlar mıydı ki? bilseydim isterdim
Yok vermiyorlar sen koparacaksin işte. Nikah memuru sahit misin diye soracak sende bilmem ki deyip avucunu açacaksın damada kdkfmdmfmfmf
yok artık asdfghjk
Sen kız tarafı misin erkek tarafı mı?
resmi giyin ceket vs olsa iyi olur bence
teşekkür ederim bakayım :)
Ben sana talibim 🙂
:D ahaha saol kavalyem olarak gelebilirsin asdfg
Valla , cidden tanımak isterim yanlış anlamaz ise n 🙂
şaka yapıyorsun sandım orada kalsın çokta ciddileşmeye gerek yok ya :I
🙂 peki. Ama gerçekten düzgün biri olarak tanışmak isterdim, dmTakip acik
çok tenkss
🌹🌹🌹👍🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?