Bi kere para karşılığı ufak bi şey yaşadım diye bana esc demeye ne hakkı var?

Bunu Kyk müdür yardımcısı duydu ben daha önce el ele bile tutuşmamıştım sırf o kezban fesat korkunç kızlarla dolu 4-6 kişilik asla uyunmayan okulda başarılı olunamayan yurtta kurtulmak için kabul etmiştim normal masaj yapmıştım masajda bile şeyine kıyafet üstünden dahi temas yoktu biraz hoşlandım oğlandan o da benden 2. kez çağırdı kıyafet üstünden elledi tenime eli bile değmedi ben bunu da para gelir diye biraz da hoşlandığından kabul etmiştim ama iğrençti hiç zevk almadım daha önce yaşamadığım bi şey olduğu için o da ben soyubmadığım için gönderdi beni bitti gitti bunu hayatımda ilk bana dokunan böyle oldu diye üzüntüyle yurttan yanıma gelen daha önce tanımadığım bi kıza anlatmıştım ama özel bi şey dinlemek ister misin diye baştan sorarak o da böyle özel bi şeyi bana anlattığın için çok teşekkür ederm dedi kimseye anlatmayacağına söz verdi 2 ay sonra müdüre iftira atarak uzak durmaya çalıştıkça vana ahlak dışı şeyler anlattı diyerek anlatmış müdür yardımcısı aylar sonra bana sen yurttan çıkmadıkça biz yurtta esc barındırmış oluyoruz dedi iğrenç kadın inşallah kendi kızı esc olur

Güncellemeler
+1 yıl
Beyni olmayan insanlar yorum yapmasın arkaşlar ya sorumu okuyan beyni çalışan herkes mallardan bıktığımı anlayabilirr 🥰
Bi kere para karşılığı ufak bi şey yaşadım diye bana esc demeye ne hakkı var?