Merhaba, ismimi güvenliğim için vermesem daha iyi, ben yaklaşık 1 yıldır cadılık mesleğiyle ilgileniyorum, ve işimde oldukça iyiyim, araştırmalar yapıyorum. Bir iş sırasında geçmişten bir fotoğraf buldum, tarihi baya eski photoshoptan zor düzelttim bir barda çekilmiş gibi duruyor ama büyük bir depremden sonra, olayı bu sebeple araştırıyordum. her şey normaldi en azından benim mesleğimde artık normal geliyordu bana ama arkaplanda gördüğüm kişilerden biri sınıfımdaki arkadaşımın tıpatıp aynısı. Benzerlik falan değil direkt aynısı belki 2-3 yaş daha büyük halidir, saçı v. s. aynı şekilde taranmış gibi duruyor. Sonra bir düşündüm vampir, mitolojik bir varlık falan olabilirmi acaba hala ondan mı hala yaşıyor diye ama aklımı toparladım. şu an adam akıllı araştırma yapıyorum. Çocukla ilgili net hatırladıklarım
• Tarih dersleri hiç 90'ın altına düşmedi diğer her türlü dersi idare edecek düzeyde.
• Maddi açıdan gerçekten çok zengin
• Çevremizdeki kimse anne babasını tanımıyor, birkaç kişiye sordum yalnız yaşıyormuş ama, bize ailesinden bahsetmişti bir gün otururken sevmiyor ailesini.
• Geziye gitmiştik dikkat ettim sırtının üst tarafında yara izi gibi 6 tane 3'ü bir tarafta diğer 3'ü diğer tarafta eşit çizik şeklinde iz var. Bunun dışında vücudunda hiç yara çizik v. s. yok. Yakışıklı bir çocuk kısaca.
Ben cadılıkla ilgili falan konuşurken herkes ya ağzımın içine düşüyordu ya da direkt dalga geçiyorlardı benimle. Ama bu dediğim çocuk geçmiyordu gayet sakince dinliyordu ve o da bu konularda bilgiliydi. Hatta o an onunla konuşurken garip hissettim kendimi hem huzurlu hem huzursuz gibi oldum bi. Bir kere yemeğe gittik grupça ordan rastgele iki adam bununla ilgili konuştular yakışıklı falan diye gençler daha falan dediler teşekkür etti.. görüdüğümden yaşlıyım dedi... Ben bunu hatırladım daha yeni her şey cuk oturdu. Turistleri ağırlamıştık akıcı bir şekilde aksanlı ana dili gibi ing/isp/arp/trk/itl/rus falan biliyor daha genc olmasa ogrenmistir dicem ama cidden genciz. Szn fikriniz?
• Tarih dersleri hiç 90'ın altına düşmedi diğer her türlü dersi idare edecek düzeyde.
• Maddi açıdan gerçekten çok zengin
• Çevremizdeki kimse anne babasını tanımıyor, birkaç kişiye sordum yalnız yaşıyormuş ama, bize ailesinden bahsetmişti bir gün otururken sevmiyor ailesini.
• Geziye gitmiştik dikkat ettim sırtının üst tarafında yara izi gibi 6 tane 3'ü bir tarafta diğer 3'ü diğer tarafta eşit çizik şeklinde iz var. Bunun dışında vücudunda hiç yara çizik v. s. yok. Yakışıklı bir çocuk kısaca.
Ben cadılıkla ilgili falan konuşurken herkes ya ağzımın içine düşüyordu ya da direkt dalga geçiyorlardı benimle. Ama bu dediğim çocuk geçmiyordu gayet sakince dinliyordu ve o da bu konularda bilgiliydi. Hatta o an onunla konuşurken garip hissettim kendimi hem huzurlu hem huzursuz gibi oldum bi. Bir kere yemeğe gittik grupça ordan rastgele iki adam bununla ilgili konuştular yakışıklı falan diye gençler daha falan dediler teşekkür etti.. görüdüğümden yaşlıyım dedi... Ben bunu hatırladım daha yeni her şey cuk oturdu. Turistleri ağırlamıştık akıcı bir şekilde aksanlı ana dili gibi ing/isp/arp/trk/itl/rus falan biliyor daha genc olmasa ogrenmistir dicem ama cidden genciz. Szn fikriniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Senin gibileri inşallah ömrünüz boyunca cuhenna kabilesi musallat olur zevk için o mazluma yaptıgınız büyünün ahını yaşattıgınızın tanesine kadar çarpar zulüm eder İnşallah
Anlamadım? Ben kime büyü yapmışım?
Yazdıkların büyücü şerefsiz olduğunuzu gösteriyor
1.'si Büyücüyülükle cadılık aynı şeymi? 2.'si Büyü sadece insanlara mı yapılıyor? 3.'sü insanlara büyü v. s. yapıyorum demedim. 4.'sü Sen kimsin de bana hakaret ediyorsun?
Aynı şey
Hayır değil, kalan 3 soruma da cevap ver, veremiyorsanda sus.
cadılar büyücüler para karsılıgında insanları büyü yaparlar
Para almayanlarda var hatta Dünya genelinde çoğunluk almaz. Alanların çoğunluğu da başkalarına yapmak için değil bela v. s. var mı diye bakıyor. Bu büyücülük veya cadılık değil medyumluk oluyor.
Medyumlar iyi cinleri iyi insanları korur kötü cinden insandan büyüyü bozar ilim ayet karısımlarla büyü yapmazlar
Cinlerin iblis olmadığını biliyorsun değilmi gerçi bunla ne ilgisi var hala anlamış değilim direkt bana hakaret etmişsin ben şahsa büyü mü yapıyorumda hakaret ettin?
Söyleyen sensin
Ben medyum değilim dedim cinlerden nerede bahsettim? Ben sana bana neden hakaret ediyorsun diyorum?
Çocuk belki de gizemli takılmayın seven ve bu şekilde ilgi çekmeyi seven biri
İlgi çok fazla cekmedigini gibi okul degistirdi üstüne hicbirimizin bagi kalmadi onunla
Sen de onunla daha sohbet kurmaya çalış baş başa kal bu tarz konuları aç hatta şakayla karışık sen insan değil misin falan dersin
En son aylar once gormus bizimkiler instasi falan var ekli bende bulusalim falan yazicam ozlettin kendini yazcam ama tasinmis olabilir isiklari yanmiyor
Evini mi kontrol etmeye gittin
Önünden geçerken baktım
Bulduğum bu şeylerdeb sonra evini kontrol etmeye korkarım
Senin dediğin gibi fantastik bir durum varsa muhtemelen kendi bulunmayı istemiştir
Neden istesinki eskiden beri gizlenmiş olması gerekir
Neyse ben şu deprem olayını daha detaydan araştırıcam burayı okuyorsa hapı yuttum zaten o ayrı mesele herşeyi yazdım
abla aklımdaki kişi bana yazabilir mi bişe var mı bunun için
Sana bir tavsiye böyle yazar falan diyenlere inanma hiçbiri gerçekten büyü yapmasını bilmez, yapabilen böyle saçma bir şey uğraşmaz zaten. Birine kendine bağlayamazsın insan ruhları esir edilemeyecek kadar güçlü bir şey. Eğer beynini yıkayıp kontrol etmek istiyorsan o yapılabilir.
nasıl olacak
Olayınızı bilmediğim için tam bir şey söyleyemiyorum beynini benim gibi biri çok rahat yıkar, ama yanında olmam lazım, ve şu sıralar evden çıkmaya korkuyorum, uzaktan olmaz, müthiş bir manipülasyon yeteneğine sahipsen yaparsın hiç zorlanmadan, baktın gördün olmuyor salarsın.
kendi kendime nasıl yapabilirim sence
Manipüle et, edemiyorsan da sana öğrenmenin bir yolunu bulabilirim belki.
manipüle edecek şeyde değilim konuşmamız yok ki
Tanıyormusun?
Samimiyet var mı?
tabiki var bi hukukumuz
Bak şimdi bir ortam yarat, ve onu ortama dahil et. Beceremezsen sen onun ortamına dahil olacaksın, baktın gördün ortamdan dışlandın ondan intikam alacaksın. (umarım dışlanmazsın fıstığım) Samimiyet kuracaksın ardından sohbeti kesinlikle ama kesinlikle sosyal medya ortamına taşıyacaksın ama sakın WhatsApp yapma. Instagram yap video gönderebilmen acisindan ozellikle attigin videolari sececeksin oyle birisi olduğunu dusunecek kafasinda kesin bir yer edinceksin bir keresinde bir arkadasim bana "insanlar senin nasil oldugunu degil, onlara nasil hissettirdigini hatirlar" demisti. Kisacasi seninkini mutlu edeceksin bir sekilde. kendisi profesyonel bir manipülatördür extreme seviyelerde onun manipülasyon bu yontem isini gorur bence. Ama igde tanrica gibi olup real'de çöp gibi olursan soğur senden dikkat et bu konuya eğer bak isini gormezse plan o arkadasimla konururum sana saglam bir taktik verir. Sınıftaki kızların 6 tanesiyle cikti çocuk, konusmasiyla insanlari etkiliyor kavgasi vardi 15-20 kisiyi 10 dkda topladi.
Dizi çekin birlikte en az beş sezonluk
Cocugu bulursam cekerim
ya benzetmişsindir
Acilen bir psikoloğa görünün
Bana bi bakım yapsana cadı hanım
Ben medyum değilim, medyumlarda gerçek değil dolandırılmak istiyorsanız beyefendi gidin rahat rahat dolandırılın.
Ne kullaniyosan azalt mumkunse birak ablacim
Bu tarz yorumları zaten sallamıycam benim çözüme ihtiyacim var dostum bir onerin varsa bana yazarmisin
Cin olabilir mi o kişi?
İblis gibi mi? Tarihsel anlamda araştırdım onları zaten, halk uydurmacası değilse yüzde yüz ihtimal veriyorum kesinlikle varlar.
Basit bir iblis insanların arasına nası karışabilir ama o da var öyle olsa şuana kadar yakalanmış olmaz mıydılar
Hayır olmazdı asla
İbşis değil cin
Üç
Harfli
Üç harfli diye bir şey yok mitolojik olarak cinler ve iblisler de farklı varlıklar
Bence öyle bir şey
Eğer ilahi bir varlıksa bir melek olabilir en mantıklı seçenek bu, melekler hep kanatlı tasvir ediliyor kıdem ve güç arttıkça kanat sayısı artıyor hiyerarşik olarak. Sırtında 6 iz var her kanat için bir tane olduğu göz önünde olursa seraf meleği olabilir. İnsan şekline bürünmüş olabilir. Çünkü tarih boyunca cennetten kovulmuş birçok melek var ama hangisi olduğunu sadece ona sorarak öğrenebilirim şimdilik.
Böyle şeyler çok mitolojik geliyor bana
Dini kısmı mitolojininde üstünde en düşük seviyelerdeki melekler dahi Zeus gibi bir tanrıyı zorlanmadan yere serebiliyor, çok karmaşık.
Enteresan ama
Hangi watpad kitabı bu...
Wooow kesinlikle...
Hacım senaryoyu güzel yazmışsın
Olamaz
ne diyon kanka
Cadılık derken
Modern cadılık eski yöntemleri günümüz teknolojisi sayesinde daha iyi uyguluyorum büyükannemde cadıymış ama ölmüş ben onu hiç görmedim hayatımda
Büyü mü yapıyorsun
Evet ama büyü denirse.. telekineziden başladım sonra ilerlettim astral seyahat falan denedim astral seyahat 1 kere yapabildim az kalsın ölcektim.
Astral seyahat hakkında konuşmak istiyorum
Tabi bana bir sorun varsa sor
Yazar mısın
Soruna cevap veririm tabi sormak istiyorsan sor para falan almiyorum merak etme. 😅
Ama yazman lazım bana
XPer seviyem yetersiz özelden konuşmak istiyorsan sen yaz derdim ama kim olduğumu gizli tutmam lazım, başıma bir iş gelmesin diye özel bir konu mu? Değilse yazarmısın?
Sen beni takip edersen yazarım sana