Arkadaşım ölümsüz olabilir mi?

Merhaba, ismimi güvenliğim için vermesem daha iyi, ben yaklaşık 1 yıldır cadılık mesleğiyle ilgileniyorum, ve işimde oldukça iyiyim, araştırmalar yapıyorum. Bir iş sırasında geçmişten bir fotoğraf buldum, tarihi baya eski photoshoptan zor düzelttim bir barda çekilmiş gibi duruyor ama büyük bir depremden sonra, olayı bu sebeple araştırıyordum. her şey normaldi en azından benim mesleğimde artık normal geliyordu bana ama arkaplanda gördüğüm kişilerden biri sınıfımdaki arkadaşımın tıpatıp aynısı. Benzerlik falan değil direkt aynısı belki 2-3 yaş daha büyük halidir, saçı v. s. aynı şekilde taranmış gibi duruyor. Sonra bir düşündüm vampir, mitolojik bir varlık falan olabilirmi acaba hala ondan mı hala yaşıyor diye ama aklımı toparladım. şu an adam akıllı araştırma yapıyorum. Çocukla ilgili net hatırladıklarım

• Tarih dersleri hiç 90'ın altına düşmedi diğer her türlü dersi idare edecek düzeyde.

• Maddi açıdan gerçekten çok zengin
• Çevremizdeki kimse anne babasını tanımıyor, birkaç kişiye sordum yalnız yaşıyormuş ama, bize ailesinden bahsetmişti bir gün otururken sevmiyor ailesini.
• Geziye gitmiştik dikkat ettim sırtının üst tarafında yara izi gibi 6 tane 3'ü bir tarafta diğer 3'ü diğer tarafta eşit çizik şeklinde iz var. Bunun dışında vücudunda hiç yara çizik v. s. yok. Yakışıklı bir çocuk kısaca.

Ben cadılıkla ilgili falan konuşurken herkes ya ağzımın içine düşüyordu ya da direkt dalga geçiyorlardı benimle. Ama bu dediğim çocuk geçmiyordu gayet sakince dinliyordu ve o da bu konularda bilgiliydi. Hatta o an onunla konuşurken garip hissettim kendimi hem huzurlu hem huzursuz gibi oldum bi. Bir kere yemeğe gittik grupça ordan rastgele iki adam bununla ilgili konuştular yakışıklı falan diye gençler daha falan dediler teşekkür etti.. görüdüğümden yaşlıyım dedi... Ben bunu hatırladım daha yeni her şey cuk oturdu. Turistleri ağırlamıştık akıcı bir şekilde aksanlı ana dili gibi ing/isp/arp/trk/itl/rus falan biliyor daha genc olmasa ogrenmistir dicem ama cidden genciz. Szn fikriniz?
Arkadaşım ölümsüz olabilir mi?