Sâat şu an 00.22 babam hala anneme bağırıyor odamdayım çok korkuyorum ölücek gibiyim?

Midem bulanıyor stresten devlete polise falan hiç güvenmiyorum biri bu hale getiren malum parti ve o kişinin Allah belasını versin babamı şikayet edersem hapse atılmaz anca uzaklaştırma alır uzaklaştırma bitince gelir hepimizi öldürür, çocuk gibi annemde babamdan çok korkuyor daha geçen gün yine babam annemi arıyodu hepimiz korkudan sessizleştik bı kadın açtı telefonu biz 3 yıldır birlikteyiz dedi bu gecede beraberdik yattık dedi fotoğraflarımız var bana çiçekler kalpler hediyeler aldı dedi annem hiçbişey söyleyemedi babam annneme bunları annem yetim olduğu için yaşatıyor hep anne babası çocuklen ölmüş annemin üvey kardeşleriyle kalmış onlar çok acımasız terbiyesiz davranmışlar ona sonra babam bir iyilik olsun diye o evden annemi kurtarmış falan evlenmiş düğünü bile olmamış annemin ilk başta bı ilişkileri yokmuş olay bundan ibaret miş sonra ben olmuşum bu nakadar saçma bişey ne kadar aptalca babam iğrenç nefret edilesi bir insan bana anlattı bide utanmadan geçmişte durum böyleydi dedi sonra birbirimize ısındık sonra sen dünyaya geldin falan filan babannemde anneme çok kötü davranıyor aslında babannemin kız dahil bütün çocukları çok acımasız çünkü dedem de öleydi babam ve amcamı dövüp yolun kaldırım taşına vurarak kafasını kanatıp üstüne bu nasıl söylerir keşke yazdığım an unutsam ama onlar baygınken kafalarına tuvaletini yapmış benim dedem böyle bir ailem yetim hiçbiryere kaçamayan bir annem var iki erkek kardeşim var babam her sinirle eve geliyo olduğu zaman namaz kılıp Allah'a yolda gelirken kaza geçirip ölmesi için yalvarıyorum bu gerçek şu an yaşıyorum bunu 04/05/2024 ne yapacağım ben zaten liseyi okumamı istemedi babam bı meslek edinemeyeceğim çok istemiştim gerçekten çok iyi resim yeteneğim vardı küçüklüğümden beri ama artık can derdindeyim babam ölmeyecek onu öldürmek istiyorum annem intihar etmeye çalıştı kaç kutu ilaç içti zor yetiştirdik hastaneye artık oda çocuklarına bakmıyor gibi kardeşlerimin annesi oldum özellikle yurde gidicem dediğinde biz ne yapıcaz diyorum babanız baksın bu zamana kadar ben baktım diyor o zoruma çok gidiyor ben bu evden nasıl kurtulacağım eğer bı cevap bulamazsam buraya kadar okuduğun için Allah razı olsun kardeşim ben intihar edeceğim ama annem gibi hayatta kalma ihtimalim olmayacak şekilde

Sâat şu an 00.22 babam hala anneme bağırıyor odamdayım çok korkuyorum ölücek gibiyim?