Olum hep yalnızım 😅 insan olunca da kafa ütüleyen cinsten istemiyorum şuraya 200 lira vermem şaka mı bugün yine yalnız takıldım 🤷 kafa rahat bazen ama bazen de insan sıkılıyor aşırı derece de boku cikti yalnızlığın ama işte 😅

Olum hep yalnızım 😅 insan olunca da kafa ütüleyen cinsten istemiyorum şuraya 200 lira vermem şaka mı bugün yine yalnız takıldım 🤷 kafa rahat bazen ama bazen de insan sıkılıyor aşırı derece de boku cikti yalnızlığın ama işte 😅
Güzel arkadaşım 😊
Hobilerine vakit ayır ve dikkatli olarak sosyalleş ama özellikle her erkeğe inanma...
Şimdi senin bu sorunun altında yorum yapan 10 erkekten 6 sı sapık bu altının 3 aleni sapık 3ü gizli sapık ve aleni sapıkları anlarsın da gizli sapıklar kendilerini gerçek efendi erkeklere benzetmeyi çok seviyorlar o yüzden çok dikkatli seçici ol
Cevap
22Cevap
Afiyet olsun.. bende öyleyim sürekli yalnız takılırım
Frekans uyması kadar harika başka bir şey yok yalnızlık cidden kötü
Valla bende gebelde cafeye tek giderim ve gecen fistik ruyaso yedim bende antep fistikli guzel oluyor o
Armudun sapı üzümün çöpü dersen kimseyi beğenmezsen böyle yalnız kalırsın işte
Senin deneme göre önüme cikanla evlenmem gerek bana uygun adaysa degerlendiririm değilse ben ne yapaym denk birisi gelmiyor
Kimse dört dörtlük değil ki herkesin kusuru var önemli olan hoşgörüp birbirini tamamlamak hem uygun derken kime göre neye göre? Çok fazla ince eleyip sık dokuyorsun sonra da yalnızım diye hayıflanıyorsun
Fıstık rüyası çok severim. Hele birde rella marka olursa 😂😂
Çok da güzel değildi ama kötü de degildi idare eder 200 liraya İskender yerdim 😅 fiyatlar aşırı pahalı bir limonata 90 lira olmamalı
Evet ama ne yazık ki arz talep meselesi. Boş Cafe yok. Kiralar , eleman ve giderler çok fazla mekanlar için. Bu yüzden bu fiyatlar olmak zorunda. Birde bence limonata değil kahve almalıydın. Daha ağır daha sakin yer ve içerdin. Daha tadını çıkarırdın
Kahve pahalı olur diye almadım 😂 daha pahalı tuttu
Kahve de aynı. 90 ile 120 arası. 200 veren 250 de verir 😂
pastayı aldığım için daha uygun bir şey alayım dedim bir de şekerli bir şey istiyordum ondam
Niye gizlisin
Çok fazla ortalıkta gözükmüyorum 😂. İkiside tatlı olmuş.
Sen kafayı sıyırmışsın hep evde kalmandan dert ediyorsun
Var, günüm yalnız geçti
ortalama her günüm böyle geçiyor :d
Yalnızken cafede filan oturmayı sevmiyorum
Biti olmayınca mecburi oluyor knk
Hemşire arkadaşın yok mu
Yok iş yeri ile ilgili bir şey duymak istemiyorum 😅 lütfen
Ooo hepsi düşman hepsi kiskaniyooooo
Sen simdi memnunmusun degilmisin :)
Yalnızlar Rıhtımına gel
Benim koltuğuma çanta koymuşsun😅, ayıp ama
Trileçe ısmarlarım ben 😂
Var ama çıkıp dolaşmak iyi geliyor
Afiyet olsun. İyidir ya yalnızlık boşverrr
bencede tek yalnız sen değilsin
Ama tek zevkli oluyor mu. Tadı çıkmaz k8
Ne yapayım tek zevkli olmuyo diye evde mi durayım hep kafa ütüleyen bir arkadaştan tek daha iyi ana insan kafa dengi buri istiyor
Tek yalnız sen değilsin
ayakkabın markası ne
Skecher neden
gğzelmiş
Of ya ne zaman zengin koca bulup çalışmam bıktım ise gidip gelmekten
sen bu kafa ile hemşreliktende istifa edersin
Etmek istiyorum, zaten bir yolunu bulsam edeceğim
saçmalama edersen hayatın biter
Çok güzel haklısın
Bende erkek halinim
Ben varım
Menüyü görür görmez blocked wk