Aile & Toplum Bugün yanlışlıkla bayanlar tuvaletine girdim çok utanıyorum sizinde başınıza geldi mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor anlık bir utanma oldu fark etmedim kapı açıktı sizin de başınıza geldi mi v Bugün yanlışlıkla bayanlar tuvaletine girdim çok utanıyorum sizinde başınıza geldi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Türkiyeye gittiğimde yanlışlıkla erkekler tuvaletine girdim ahdha neyse ki kimse yokmuş 0 0 Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Havalimanında olmuştu bi kere 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ne oldu peki sonra? Yorumla angarali_ +1 yıl Çıktım 🤣 Yorumla Soran +1 yıl kimse farketmedi mi :D Yorumla angarali_ +1 yıl Farketti tabi ama sorun çıkarmadı Yorumla Soran +1 yıl bendede bir çıktım bir sürü kadın içeriye doluşmuş Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı. Bi de oturup işedin dimi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl işedim de kanka kızlar pembe sidikli mi hjkhkj Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Bende bir kere girdim ve pisuvar aradım 😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl peki sonra ne oldu? Yorumla mert12356 +1 yıl Yüksek sesle pisuvar nerede ya dedim. Arkadan bir kadın burada yok yan tarafta dedi. Güldük çıktım 😅 Yorumla Soran +1 yıl ahaha iyi bir şey dememiş... içeri girdim kimse yoktu ben kapıdan bir çıktım bir sürü kadın içeride... neyseki bir şey demedi kimse.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türkiyeye gittiğimde yanlışlıkla erkekler tuvaletine girdim ahdha neyse ki kimse yokmuş
Havalimanında olmuştu bi kere
ne oldu peki sonra?
Çıktım 🤣
kimse farketmedi mi :D
Farketti tabi ama sorun çıkarmadı
bendede bir çıktım bir sürü kadın içeriye doluşmuş
Bi de oturup işedin dimi
işedim de kanka kızlar pembe sidikli mi hjkhkj
Bende bir kere girdim ve pisuvar aradım 😅
peki sonra ne oldu?
Yüksek sesle pisuvar nerede ya dedim. Arkadan bir kadın burada yok yan tarafta dedi. Güldük çıktım 😅
ahaha iyi bir şey dememiş... içeri girdim kimse yoktu ben kapıdan bir çıktım bir sürü kadın içeride... neyseki bir şey demedi kimse..