Twitter ve KızlarSoruyor uygulamasını kullanıyorum. Ekran sürem 13 saat var mı arttıran acaba 😂. En yakın zamanda ekran süremi düşürecek Zeki ve sapyoseksüel bir kadına denk gelmek dileğiyle 🙌🏻
Yo kim demiş keşke kapansa eskiden ne güzel msn vardı face tik tweet vs yoktu herşeyin değeri vardı en azından şimdi her şey güzelliğini yitirip sıradanlaştı
Yaw herşeyden önce kıymeti vardı dostluğun sevginin verilen sözler tutulurdu sanalda olsa şimdi bırak sanalı göz bebeğim dediğin insanlar dönek çıkıyor herşeyden ziyade sevgi dostluk adına sarf ettiğin emek karşılığını bulurdu şimdi ha oldu ha olmadı Vefasızlık diz boyu BAZEN KENDİ KENDİME KONUŞUYORUM BU ÇAĞIN ADAMI DEYİLİM DİYORUM BOŞ YANİ...
Hamamönü tarafındaysan oraya geçecem hastane de işim var 😄 gel sende sıra beklerken dedikodu yapariz sonrasında bir şeyler içeriz değişik bir ilk görüşme olur 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Twitter ve KızlarSoruyor uygulamasını kullanıyorum. Ekran sürem 13 saat var mı arttıran acaba 😂. En yakın zamanda ekran süremi düşürecek Zeki ve sapyoseksüel bir kadına denk gelmek dileğiyle 🙌🏻
Sosyal medya kullanmıyorum, yalnızca burayı kullanıyorum.
İnternetim az olduğu için burayı ve twitteri çok kullanıyorum.
İnstagram kullanmayan mı kaldı
İnstagram sonra KS
Istagram sildim
Twitter ve burası
İnsta mobile legendes
burada ya sen
Burasi
kafa dagıtmayı severmısın
Sende degisik sorular soruon hep bana denk gelion hep🤣
eee dogru yoldayım demek sende sor
Gecende cesurmusun yazmisin ne Adamlar var🤣🤣🤣🤣👍🏼👍🏼👍🏼
sen degılmısın cesur
Olacaksin biraz daha demlen😖🤣👍🏼
senın ıcın gecerlı
Tiktok
Kapanmadimi o
🤔🤔🤔
Yo kim demiş keşke kapansa eskiden ne güzel msn vardı face tik tweet vs yoktu herşeyin değeri vardı en azından şimdi her şey güzelliğini yitirip sıradanlaştı
Aynn oyle bravo eskiden sicacik dostluklar vardi ôzluyorum herseyi bn simdi hersey sahte yapay siradan tatsiz...
Yaw herşeyden önce kıymeti vardı dostluğun sevginin verilen sözler tutulurdu sanalda olsa şimdi bırak sanalı göz bebeğim dediğin insanlar dönek çıkıyor herşeyden ziyade sevgi dostluk adına sarf ettiğin emek karşılığını bulurdu şimdi ha oldu ha olmadı Vefasızlık diz boyu BAZEN KENDİ KENDİME KONUŞUYORUM BU ÇAĞIN ADAMI DEYİLİM DİYORUM BOŞ YANİ...
Bnde oyleyim merak etme mutlu degilim hicc ml gibi kaldim
Zor zamanlara güçlü kişilikler saklamalı unutma zayıf olan ağaç rüzgarda ilk sallanandır 😉
Wechat
İnsta
Burayı
Burdyim
Burasi sanirim
Burayı
Burasını
Bura ve Instagram
Burayı
Ankara'da misin 06
Evet sen
Nerelere takilion guzel biyer yokki:(
Yalnız takılıyorum genelde biraz gezip bir kahve içip dönüyorum 🙂 dediğin gibi güzel yer yok arada da hamamönüne giderim sen neler yapıyorsun?
Bnde ôyle tek takiliom hep hamam onu bazen kale bazen kizilay bazen park bahce
Ot gibi yasioz bakalim ankarayi sevmiyorum nedense Ailem burada olmasaydi giderdim annem babam filan
Yazsana paslaşırız mekan buldukça alkollü yerlere takılır mısın? 😄
Ne alkolu ne isim olur oyle seylerle iyyyy
Sende icme ôlursun
Kızılay deyince oralar öyle genelde
40 yılda bir benim
Hamamönü tarafındaysan oraya geçecem hastane de işim var 😄 gel sende sıra beklerken dedikodu yapariz sonrasında bir şeyler içeriz değişik bir ilk görüşme olur 😄
Canin sagolsun
Sende sağol 🙂
Buradayım
Neden peki istagram kullanmiyonmu
Kullanıyorum ama en çok burada zaman harcıyorum anonim olunca özgür sohbetler hoşuma gidiyor
Sesde olmali burasi pek sarmio sessiz rihtim gibi
Muhabbet etmeliyim konusmaliyim dinlemeli karsimdaki sesimi beni gormeli
Sohbet etmeyi severmisin
Bu aralae Snapchat
Instagram ve Twitter
Telegram