Çok sınır bozucuyum napabiirim?

ben yaşantim boyunca insanlara hep kıbar davrandim ben güldürmeye çalistim herkesi herkes bana gülüyor ama kimse beni ciddiye almiyor ve herkes bana kızıyor bagiriyor dalga geciyor komigim diye belli etmemeye çalişiyorum ama çok kirılıyorum benım de duygularım var sevgilime sordum sevgilim de ozur dileyerek kızılmasi gereken biri oldugumu söyledı bende bır sıkıntı varsa söyler misiniz yanlış neyi yapiyorum neden herkes bana kızıyor bağırıyor ailem bile bana ciddi derecede şiddet uyguluyor ben neden kimseyi memnun edemiyorum neden kimse beni ciddiye almıyor arkadşlarima beni üzenşeyleri anlatıyorum normalde üzülürdüm ama sen dediğin için çok komık kanka diyorlar ben neden bu kadar eziğim neden herkes bana keyfine göre davranıyor şaklaban gibiyim isteyen kızıyor isteyen seviyor isteyen dövüyor neden böyle yapiliyor bana ben çok uzülüyorum cıdden yalvarırım bana önerı verin ben neden böyle davranılıyorum neden herkesi çok sevdigim halde kımse bana aynı sevgıyı gerı vermıyor bu kadar mi garip ve sınir bozucuyum neden en ufak bir şeye sevindigimde insanalr bana kötu seyler diyor heyecanlandığım icin bana bageıyorlar ben konusmak ıstıyorum neden bana bagırıp beni susturuyolar ki annem akrabalarım arkadaslarim herkes bana kötu davraniyor ama ben bir sey yapmadim kı hıc…ozur dilemek o kadar büyük bır alıskanlik oldu ki bırakamıyorum en ufak şeyde özur diliyorum korkuyorum bağrilmaktan siddet gormekten sevilmemekten neden kımse benı sevmiyo gerçekten eksığım ne yalvarırım artık söyleyin bana neyim yanlış benim

Çok sınır bozucuyum napabiirim?