Bu bir nargile cafe olabilir, türkü bar olabilir
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Madem öyle herkes istediğini rahat bir şekilde yapacaksa niye evlilik yapıyoruz herkes bekar kalsın istediği gibi yaşasın, evliliğin belli sorumluluklar var böyle saçmalık olabilir mi? Yani gecenin bir kere o karışık kadın erkek dışarı çıksın Ben karışık kadın erkek dışarı çıkayım öyle bir saçmalık olmaz öyle bir evlilikte olmaz. Bu yüzden kesinlikle kabul etmem zaten öyle bir şey yapabilecek zihniyette olan bir kadında benim eşim olamaz, üstelik kız kıza olsa dahi gittiği yerlerde sonuçta karşı cinste olacak o yüzden kabul etmem. Anket sonucunu da hayır diyorum..
Evli değilim ama bana gece gece erkek arkadaşları ile dışarı çıkacağını dese rahatsız olurdum. Gündüzler torbaya mı girmiş! Niye gece? Belki karıya kıza gidecekler benimkinin de aklını çelip? Ne bileyim?
Kaldı ki bir de kız... Yani gündüz gitsin. Kızı tanıyorsam ve güvenimi kıran bir hareketi olmadığı müddetçe sıkıntı yok ama yine de güven olmaz. İnsanı hep güvendikleri yaralıyor.
Bilgim dahilinde gider yapışık ikiz değiliz ya onunda kendine ait ben yokken hayatı vardı insan sıkılmaya gelmez
Aynen öyle
Yengem gezer eder abim bir şey demez saçma çünkü kimse kimsenin tapulu malı değil
Cevap
3Cevap
Benim dedem pavyona gidermiş gençken
Anneanneme sorduk niye izin veriyorsun diye; sormuyordu ki diyor
Bu işin mantığı bu, ben sormadan giderim şahsen :D
Nereye, nasıl, hangi şartlarda, nasıl mekanlara ve kimle gideceğine göre değisir
Hayır tabiki mağaradan mı indik
Bensiz bir yere gidemez.
Neden? O sizin tasmali köpgniz degil sonucta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?