Atandım falan ama mutlu değilim. Aşk yok adam akıllı arkadaş yok. Aşk olsa çoğu şey düzelecek gibi o da olmayınca insan iyice yalnızlaşıyor. Çirkin biri de değilim. Konuşuyorsun kimse ne istediğini bilmiyor. Sadece bir amaçları var anladınız. Ben öyle biri değilim. Arkadaş olsun diyorum atandığım yer küçük herkes ya evli ya nişanlı o yüzden kabuğuna eşine sevgilisine çekilmiş durumdalar. Cidden çok sıkıldım. Atandığım yerde de senelerce durmam gerekecek ne yapacağım bilmiyorum çok yoruldum ve sıkıldım. Hani canını alalım deaeler öyle umursamam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle atanmanı tebrik ederim. Umarım sana hayırlı kazanç ve statüler başarılar getirir. Aşk vs güzellikle hiç ilgisi yok gerçekten. Erkekler sorumluluk almaktan kaçıyor işler ciddileşince. Biz kadınlar olarak dişilliğin yanında erilliği de üstlendik ekonomik hayatta da artık yerimiz çoğaldıkça. Sana ait olan seni mutlaka bulacaktır. Doğru zaman ve doğru kişi olsun yeterki🌹Kalitesiz kalabalıksa kaliteli yalnızlık inan bana çok daha iyi psikoloji mezunu psikolog olarak çalısmış biri olarak yazdım bunları deneyim ve yaşam şeklim bana bunu öğretti🌺
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten erilliği de biz üstlendik en son konuştuğum kişiye sen mi erkeksin ben mi dedim o kadar tripli çıt kırıldımlar ki. Evet psikolog arkadaşım var o da aynı şeyi söylüyor ama insan kendi yaşıtlarının mutlulyğunu görünce. Bütün iyiler kapıldı algısına düşüyor. Ben de olmayacağını bildiğim ilişkiler kurmayı sevmem o yüzden hiç ilişkim olmadı denebilir
- +1 yıl
En iyisi yanlış kişiler olmasından ve üzmesinden daha iyi kimse olmaması🌹
Soran+1 yılYani orası öyle tabii ki ama insan duygusal anlamda hayat arkadaşım olsa nasıl olurdu acaba diye düşünmeden edemiyoru
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle sana şunu söyleyeyim aşk veya sevgi olunca Evet bir uğraşın oluyor ama kötü de gidebilir evlendin diyelim daha kötü bir hayat da yaşayabilirsin şimdi kötüsünü de düşünmek lazım.
Sen elinde olan zamanın değerini bil güzel şeyler yapmaya çalış kendini motive et sadece tek bir şeye odaklanma farklı şeylere de odaklan yapman gereken geliştirmen gereken şeylere odaklan kendini odaklan biraz daha vakit geçirebilirsin böylelikle o sırada da belki karşına birisi çıkar ama senin önceliğin kendin olsun şu anda böyle olmak zorunda...
Ben de yalnızım hatta evlilik geçirdim ayrıldım ama hep bir eksiklik bir boşluk hep buna odaklanırsak hiçbir şeyimiz güzel olmaz ki04 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız haklısınız ama insan gönlğne aklına şaf geçiremiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet laf geçiremiyor maalesef ama onu geçiştirmeyi öğrenmek zorunda
İnan bana aynı sorunu ben de yaşıyorum ve Yeni bir düzen kurmaya da çekiniyorum şu an başımda bir sürü dert var
Soran+1 yılEvet bir düzen kurmalıyı ama zihin o kadar dağınık kş
Cevap sahibi+1 yılTamam dağınık olabilir plan yap kafanda canlandır çok basit bir şey olabilir yemek yapmak gibi düzenli bir şey yap ve devam et Yavaş yavaş kendine program yap düzelir
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet sizi çok iyi anlıyorum gençlik ve spor merkezi halk eğitim merkezi gibi kurumların ücretsiz kursları oluyor ilginiz olana başvuru yapın hangi mesleği yapıyorsunuz nasıl bir yerde yaşıyorsunuz ne kadar zamandır orada yaşıyorsunuz bilemiyorum kitap okuyabilir TV izliyebilir yemek tatlı tarifleri deneyebilirsiniz küçük yerlerin böyle sorunları oluyor maalesef çoğunluk birbirini yıllardır tanıdığı için sonradan ortama dahil olunca ister istemez dışlanıyorsunuz kendinize zaman verin baktınız alışamıyorsunuz kendinizi ait hissettiğiniz yere dönün yoksa daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBu durumda olmak gerçekten zor olmalı. Yeni bir yerde, yeni insanlarla tanışmak ve sosyal bağlar kurmak zaman alabilir, özellikle de çevrenin böyle olduğu bir yerde. İnsanların kendi dünyalarına kapandığı zamanlarda, anlamak ve bağlantı kurmak zor olabilir. Belki yeni hobiler veya etkinliklere katılarak, ilgi alanlarını genişletmek ve benzer ilgi duyan insanlarla tanışmak mümkün olabilir. Belki de farklı bir şeyler denemek ve kendine yeni bir amaç bulmak önemli olabilir. Tabii ki, duygularını anlamak ve kabul etmek de önemli.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
63Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayattan yoruldum bende maalesef..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTahminimce bu zamana kadar pek yalnız kalmış bir insan değilsin. Bu yüzden böyle hissediyorsun. Hayatını yaşayabilmek ve mutlu olmak için illa bir sevgiliye ihtiyacın yok. Tek başına da mutlu olmayı, zaman geçirmeyi, kendini keşfetmeni tavsiye ederim. Nelerden hoşlanıyorsun mesela, boş zamanlarında neler yapmayı seversin, hangi etkinliklere yatkınlığım var, hangi kitaplar seni daha çok heyecanladırıyor, bunları kendinde keşfetmeye çalışman bence çok eğlenceli ve gerçekten sana güzel katkılar sağlayacak şeyler olur.
Evet hayatında birisinin olması sevip sevilirken bunları da yapmak çok güzel bir şey ama her şeyin bir zamanı vardır demek ki şu an hayatının doğru döneminde değilsin ki senin için doğru kişi karşına çıkmıyor. Sırf sevgilim var diyip aslında içine sinmeyen birisiyle beraber olacağına komple yalnız kalmak daha iyi11 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle çok güzel yazmışsınız😍Hiç sevgilim olmadı desem yeri. Birinden emin değilsem vaktini almadan bıraktım hep. Tek bsşoma bir şeyle yapmayı da severim ama konum cidden buna imkan tanımıyor. Biri olsun diye de birinin duygulsrıyla oynamam. Dediğinşz gibş zamanı değil belki de. Resim yeteneğim var tuval aldım, spora başlamaya karar verdim tek başıma, kalimbam var öğrencilerime şsrkı öğrenmeyi düşündüm, ingilizce yeteneğim var oba da yönelsem iyi olacak
- Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBen bu söylediklerini 20 yıldır yaşıyorum. Sen kızsın daha şanslısın illa ki biri çıkar karşına. Herkesin bir sınavı var kimileri eşsiz kimileri işsiz. Daha çok gençsin biri olur elbet. Öğretmen olarak atandıysan meb ortamından bulmak zor ben bulamadım şahsen. Sosyal çevre şart.
19 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenim ve bence de MEB'den bulmak zor. Asker, polis eşi olmakta zor ne yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
Hangi şehirdesin ve kaç yıl kalma zorunluluğun var?
Soran+1 yılEş durunu olursa 2 yıl olmazsa 3 yıl daha kalmam gerekir ama bence 3 yıldan fazla kalmam gerek çünkü batıya hizmet puanım yetmez
- +1 yıl
Netten biriyle tanışır evlenirsin belki nasip bu belli olmaz
Soran+1 yılDaha gördüğümüz düzgün çıkmıyor internetten bulduğum mu düzgpn çıkacak
- +1 yıl
Ön yargılı olma belli olmaz kadınlar şanslıdır
Soran+1 yılO şans bana vurur mu😅 yine askerler buluyor beni. Asker de mantıklı mı bilmiyorum
- +1 yıl
Olumlu düşün, konuş olumlu olsun. Hep asker çıkması konusu biraz karışık. Bazen nasıl başlarsa öyle devam ediyor. Çok istediysen eğer o frekansta yükselmiş olabilirsin. Sonra benzer kişiler denk gelmiştir
Soran+1 yılÇok istemedim ki. Doğru, düzgün bana uygun birisi istedim hep ve istiyorum ama olmuyor
+1 yılBen de o bunalimi yasamamak icin atanmak istemiyorum. Felsefe grubu ogretmeniyim. Ozelde devam etmek istiyorum bu sebepten. Yanlis mi dusunuyorum bilmiyorum ama bence haklilik payim var goruldugu uzere.. Guzel yanlarini dusun, artik sonsuza dek kimseye muhtac olmayacagin bir isin var. Sanal ortam seni rahatlatir bir nebze. Baska caresi yok maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılAanal ortam da sarmıyor bir yerden sonra. İnsan boş boş yaşadığını düşünüyor. Atanmasam daha mı iyiydi diye düşünüyorum o da iyi olmazdı. Hayat çok garip
Aslında geçmişte sana da talep çıkmıştır da sen onları reddetmişsindir ya da yakın bir zamanda flörtün olmuştur o sana yazdıkça sen ona yazarsan yazarsan belli bir süre sonra o erkekte senden soğuk oda gider böyle yalnız kalırsın işte siz kızlar kendinizi zorlaştırarak erkekleri elde tutamazsınız sürekli erkek yazsın beni cepte görür diyerek herşeyi erkekten beklerseniz o erkekte sizden sıkılır gider işte böyle yalnız kalıp dert yanarsınız kızlar soruyora yazıp tc kızının özeti
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden gidenler de fazla değer verdiğimden gitti yalnız
+1 yılBen de benzer duyguları yaşıyordum. Atandıktan sonra uzun bir süre istediğim gibi bir arkadaş ortamım yoktu. Kendime sosyalleşecek alanlar buldum. Pilates, çini kursu gibi. Bana çok iyi geldi. Çevrem de oldu artık. Bence illaki sosyalleşeceğin yerler vardır, araştırmalısın. Yorgunluk hepimizde var diye düşünüyorum ama nedenini keşke ben de bilsem.
00 YorumlaBunca zaman kimse ile olamadım ben de , aramaktan sıkıldım desem yeridir
Ama henüz umudumu kaybetmiş değilim, bu uygulamada belki ben gibi düşünen biri vardır diye duruyorum burada
Herkesin nasibi illa çıkar , aramaktan zarar gelmez
Sonuçta sevmem sevilme adına bu mutluluğu elde etmemiz gerek
00 Yorumla
+1 yılİnsan hayatında farklılık arıyor haklısın ama hayatının da birileri girip çıksa ona göre dertlerin olacak bir şekilde yaşıyoruz ama mutlu olduğumuz şekilde bu hayatı sürdürmeliyiz bence gönlünce olsun her şey
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim
Uzun zamandır ben de öyleyim hayatta olur olmadık insanlarla karşılaştım ki beni bayağı bir yordu. Atanmanız güzel bir duygu en azından ekonomik özgürlüğünüz var ama insan açısından yorulmaya gelince söylediklerine katılıyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılİlkbahar depresyonu bu.
Atandığın yerde ne kısmetin çıkar bilmezsin. Bazen hayat süprizlerle doludur.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yaş olarak çok büyük. Ununu eleyip eleğinş asmışlar. Ben okul bittiği gibi atandım
+1 yılMuhabbet edecek birini arıyorsan gel konuşalım. Yaşım senden küçük olabilir ama bu normal sohbet etmemize engel değildir umarım. Fazla yalnızlık iyi değil, seninle iyi arkadaş olabiliriz.
00 YorumlaKendine bir gelmelisin insan kendi kendinin mutluluk kaynağı olmayı öğrenmek zorundadır sıkıcı olan yaşadığın çevre değil insanlar değil sensin!! Sorunu okurken enerjin öyle bir dipten geliyordu ki 3/4 satır daha okusaydım arabesk açacaktım ki hiç sevmem :)) enerji emiyorsun sana tavsiyem kendine bir hobi edin ne olduğu hiç önemli değil ve şükür ederek başla güne omuzlarından öp kendini şımart demiyorum ama birazda şımart yani toparlan kendine gel diye iki tane yağıştır kendine 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı senin durumundayım aynı kaderi yaşıyoruz. Tek fark var uzak mesafe ilişkim var. İlişki denirse aramızda aşkta bitti. Sevgide. Tek çaresi var. Yer değiştirmen. Ben bunu yapamıyorum. Çünkü memleketim burası.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de yapamam ki kaç yıl daha burada kalmam gerekir Allah bilir. Uzak mesafe berbat ötesi bir şey
Cevap sahibi+1 yılBende yaşadım 5 yıl hiç sevmediğim tanrının unuttuğu yerde kaldım 😂 Başa gelen çekilir. Yapacak bir şey yok.
Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı. Nerde yaşıyorsun, o şehirde etkinlik düzenleten sayfalar galan varsa bak ona göre kafana yatan bir şey olursa katılabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBerbat bir yerde😂😂 imkan yok pek
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet her şey çok sıkıcı, insanlar çekilir gibi değil, sohbet edeceğin güzel vakit geçirip eğleneceğin arkadaşların yok çünkü artık öyle ortamlar yok
10 Yorumla
+1 yılBulunduğun yerde sosyal faaliyet açısından halk eğitim tarzı bir yer varsa zamanın olduğunda buraya git.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnanır mısın aynı bensin. Atanmak en büyük dert sanırdım ama iş buldum ve yine büyük bi boşluğa düştüm. Saçma bi amacım kesinlikle yok senle tanısmak isterim sen de istersen astsubay meslegim
08 Yorumla
Soran+1 yıl😂 bana da hep sizin camiadan yazıyorlar zaten
Cevap sahibi+1 yılYazmak tabiri senin görüşün. Ciddi ve olgun biri oldugumu tanırsan anlarsın. İstemezsen de bişey diyemem
Soran+1 yılAdaö gibi adamlar konuşmak istiyor asker olup ama asker ile hayat zor🥲
Cevap sahibi+1 yılBen jandarmayım. Piyade olsam evet zor görülür evde
Soran+1 yılJandarmaların farkı ne tam olarak
Cevap sahibi+1 yılÜlke içinde
Soran+1 yılJandarma evlenmeye uygun mu yani
Cevap sahibi+1 yılKendi düşüncene baglı
+1 yılBir evcil dost al yanına kedi köpek kuş vs.
Kitaplar al oku
Diziler izle
Küçük şehir bile olsa sosyalleşebileceğin şeyler yap spora yazıl vs00 Yorumla
+1 yılKendine hobi ednmelisin veya boş kalmaman için birşeylerle ilgilenmen lazım zamanla snde kısmetini bulacaksın…Karamsarlığa kapılma
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sen küçük bir yerde yalnız kalmışın, mutsuzluğun ondan.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet tamamen ondan. İnsan çeşitliliği de yok ki. Herkes kendi aleminde kafayı yemek üzereyim. Genç yaşımda buraya düşmemeliydim burayı yazmamalıydım
Soran+1 yılEvet çok pişmanım. Deprem bölgesi olmasın diye burayı yazdım keşke deprem bölgelerinden yazsaydım. Oraya hep gençler atandı her açıdan iyi olurdu bana
Soran+1 yılEvet burayı yazdığım için köpek gibi pişmanım. Allah'ın bir bildiği vardır diyorum da. Ne gibi güzellik gelecek buradan bilemiyorum. Foğunun rahat bir ilçesi o yönden iyi ama işte insanın beklentisini karşılamıyor
Soran+1 yılAğrı
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zamana bırak acele etme olur bazı şeyler zamanla
013 Yorumla
Soran+1 yılEylül'den beri buradayım atandım tık yok en ufak gelişme yok hayatımda. İş ev üzerine kurulmuş rezil bir hayat. Atanmak her şey değilmiş anlamış oldum. Hayat bu saatten sonra yüzüme güler mi bilmiyorum
Soran+1 yıl24'e az kaldı. Sanaldan olsa bile kim yanıma gelecek nasıl gelecek. Buraya atanarak kaderimi yalnızlık olarak oluşturmuşum gibi hissediyorum. Bir tur gördüm harika ama tek gitmem mantıklı olur mu bilmiyorum. Sıkılırım diye düşünüyorum.
Soran+1 yılVan turu günübirlik. Bana nasıl denk geldi biliyor musunuz. Arabası olmamasını bahane edip aynı şehirde olmamıza rağmen yarım saatlik yürüme mesafesini bahane eden adamlar ve manipülatif insanlar. O kadar korkuyorum ki birini tanımaya
Soran+1 yılEvet hep mallara denk geldim. Ben gönül eğlendirebilecekleri bir kız değilim ama. İşim gücüm var bana gelen evlenmek amaçlı gelecek. Tam da drdiğiniz nedenden kimse kimde ile uğraşmıyor
Soran+1 yıl2 yıl veriyorum kendime😂😂 bir şeylerin değişmesi için
Soran+1 yılEvet hayattan istifa😂😂😂
+1 yılŞükretmeyi bilin biraz. Her şey aynı anda iyi gitmez. Çevre de olur vs de zamanla
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey düzelmeyecek şuanın değerini bilmeyen insan hiç bir şeyin değerini bilmez
00 YorumlaÇoğu kişi senle aynı durumda şu an bende öyleyim yaşama sevincim gitti öleceğim günü bekliyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılBayıl istersen bir de... işin var gücün var ne güzel, arkadaş da zamanla olur sevgili de.
00 Yorumla Depresyona ramak kaldı desene bi hobi edin bişeylerle ugraş kendini dinleme bir süre
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Arkadaslik istersen olurum lakin aşk meşk işlerine bakmiyorum karar senin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBence yaşayacağın şehirden de bulabilirsin ama sosyalleşmeye çalış ama hep dengede kal derim
01 Yorumla- +1 yıl
Daha yeni işe başlıyorsun nasıl hayattan yoruldun
Bazen öyle geliyor, her zorluğun arkasında mutlaka bir kolaylık vardır.
00 YorumlaBende bende çok yoruldum. Bıraksalar günlerce yerimden kalkamayabilirim
00 Yorumla
+1 yılYorulmadım, sen yaşantını beklentilerini değiştir bence
00 YorumlaZaman zaman yorulduğum oluyor ama kendini notice edecek birşeyler buluyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Üzüldüm senin için. Seni çok iyi anlıyorum. Bende seninle aynı durumdayım. :(
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Hobi edinebilirsin bence onlarda seni mutlu eder en azından kaldığın süre zarfı içerisinde başka yere taşınana kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka yere gitmem eğer evlenmezsem 7 yılı falan bulur gibi😭 Tuval aldım resim yapacağım, kalimbam var, spora yazılmak istiyorum, ingilizce çalışmak bir de☺
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaslı maslı badici çocuk bul kendine takıl f*ck tarzı mezara mı götürcen
04 Yorumla
Soran+1 yılO tarz biri değilim. Eşimi bulmak onunla yaşlanmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşa kürek çekersin vuruşuyo herkes çatur çutur seninle yaşlanmaz kimse 😂
Soran+1 yılNe iğrenç bir çağdayız. Hayvan mıyız biz. Biraz duygusal bağ olmalı ya
Cevap sahibi+1 yılİnsan hayvandır ki zaten normal memeli sınıfındayız doğurarak üreyen salla hayati pompaaalaaa 😂😂
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiz allah yolundayız Böyle giderse pakette bekar ölecem 🤣🤣🤣
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bıktım bezdim yaşadığımı özgürlüğümü hissedemiyorum
00 YorumlaKaç yaşındasin ne olarak atandin ben de senin gibiyim kpss calsiyom ama ataninca arkadaş bulamicam diye korkuyorum atanmış olsam. takilirdik gezerdik şehir sehir♥️😂
02 Yorumla
Soran+1 yıl24 olacağım öğretmenim. İnşallah atanırsın canım 😍 yanıma atan😂😂 turlara katılalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi şehirde yasiyosunuz sorsam sorun olmaz umarım?
00 YorumlaBen tam tersi her şey yeni başlıyor modundayım her gün daha iyisi için savaşıyorum. Bence çevre edinmelisin daha isteğini geri getirmen gerek bunun içinde müzik meditasyon vs yapabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılTam resimdeki gibiyim bende uzandim ayağımı o şekilde telefon bakiyorum ve çok yorgunum inanılmaz derecede hemde
00 YorumlaZamanla o da olur. Dert etme, daha atanmayı bekleyen yüz binlerce belki de kaç milyon insan var. Pozitif bakman daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum bu durumu 2012 2015 de Hakkari ve Van'da yaşadım öğretmen misjn?
05 Yorumla
Soran+1 yıl🥲evet nereden anladınız
- +1 yıl
Bahsettim ya o bölgede kaldım ve ister istemez insanları oldukça fazla tanıdım 🙂 bizim givilerin kaderiydi bAzen hafta sonu gezisine falan giderdik sizi egitimcilerle. Fakat şimdi o birliktelik de kalmamıştır 🙂
Soran+1 yılEvet kime yazsam hadi şuna gidelim diye ya param yok diyorlar ya da yorgunum diyorlar keşke burayı yazmasaydım. Nereden geldim buraya. Burada ne aşk olur ne de arkadaşlık. Zaten öğretmenim çakılı kaldım burada. Bu nedenden meslekten de soğumaya başladım
- +1 yıl
Soğuma lütfen çok güzel bir mesleğin var inan bana. Zamanla alışır sin neredesin özel değilse konuşalım dilersen
- +1 yıl
Ben ığdırda üniversite okuyorum kpss çalışıyorum gelirim ben yanına 😄
Seni anlıyorum bende 3 yıldır öyle bir yerdeyim. Sen ne iş yapıyorsun
00 Yorumlaİnsanlar sadece çevrede sevgili yapmıyor
Sanal da bunun için ideal11 Yorumla
+1 yılSen hayattan yoruldun ben ise kendimden yoruldum 😏
00 Yorumla
+1 yılBenim için de aşk yok iş yok ama kendimi iyi hissettirecek şeyler buluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynen senın gıbıyım geldim yurt dışına hayatımı duzenımı herseyımı kurdum yalnızlık olmuyor ve insanlara kımseye guvenmıyorsun. Gerçektende iş guc ekonomik hersey degıldır
00 Yorumla
+1 yılHafta sonları çık gez sehir dışına çık aynı yerde durma
Emin ol iyi gelecek sana00 Yorumla
+1 yılNefes almak bile bazen zor geliyor insana
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bu böyle
- +1 yıl
Umarım geçer. Yoksa insana yapmayacağı şeylere itiyor.
Soran+1 yılBen de bundan korkuyorum. Kendi benliğimi tamamen kaybetmekten
- +1 yıl
Yanlış yararlar verme. Ve sakinleş. Kendini dinle. Yaşadıklarını değil. Sanki çok huzurlu bir ortamda olduğunu vs
Soran+1 yılDeniyorum🥲
- +1 yıl
❤️🩹
+1 yılBende öyleyim
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geçecek bu durum
- +1 yıl
Hiç umudum yok sadece böyle yaşamaya çalışıyorum
+1 yılDur daha yeni başladık
014 Yorumla
Soran+1 yıl😂 nasıl yani
- +1 yıl
Daha çok gençsiniz
Soran+1 yılÖyle diyorlar ama zaman geçiyor. Burada beni kimse de bulamaz of bilmiyorum aşırı umutsuz ve mutsuzum. Dışarı çıksam kendi başıma yapacağım bir aktivite de yok doğuda minik bir yere atanma sorunu
- +1 yıl
Bence şanslısın atanmışsın
Soran+1 yılHerkes öyle diyor da. İmkansızlıkların olduğu minicik yer. İnsan sürekli evde kalınca da kafayı yiyor
- +1 yıl
Bence iyi bir yabancı dil öğrenmenin ve iyi spor yapmanın tam zamanı gelmiş demektir
Soran+1 yılOnu düşündüm yanıma arkadaş arıyorum spor için kendin git kulaklığını tak sporunu yap dedim kendime. İngilizcrm iyi aslında daha iyi yapabilirim. Konuşacak düzeye gelmek istiyorum
- +1 yıl
Ben seni motive ederim bu konularda ☺️
Soran+1 yıl😂😂teşekkürler. Bir şekilde ömrümü dolduracağım bakalım ya anlamlı ya da anlamsız
- +1 yıl
Çok baskı yapmadan hafif hafif yüklen
Soran+1 yılDeneyeceğim. Başka çarem yok🥲
- +1 yıl
Üzüntülü olma
Soran+1 yılDemesi kolayy 😂😂
- +1 yıl
Ben yapıyorumda
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAtanmışsan kurumdan arkadaş bulunur
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkes büyük çoluğu çocuğu var. Kendi hallerinde takılıyorlar. Çok yanlış yere atandım bence herkes benden büyük. Ben biraz erken başladım hayata
- +1 yıl
Arkadaşın büyüğü küçüğü olmaz ki önemli olan samimi olmak
Soran+1 yılİşte evet ama herkes kendi aleminde. Bir de arkadaşlıklar kurulmuş artık. Off olmuyor olmuyor🥺
- +1 yıl
Olur ya stres yapma zamana bırak
Soran+1 yılHer şeyi zamana bırakıyoruz da bu zman zarfında da yıpranıyoruz. En güzel yaşlarım bu yaşıma kadar sevilmemiş ve butaya gelip yalnızlığa boğulmuş şekilde olmamalıydı. Güzel, komik ve akıllı biriyim sevgili yapasım geliyor sırf bu yalnızlıktan kurtulmak için de yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Nereye atandın ki?
+1 yılHayat gerçekten çekilecek dert değil
10 Yorumla
+1 yılYoruldum, amaçsızım bu daha kötü.
10 YorumlaHayattan değil de, insanlardan yoruldum..
10 Yorumla
+1 yılArkadaş ilişkilerini oturttur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kız atanmışsın işte ne güzel daha ne istiyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılgeçici bir durum bence
00 Yorumla
+1 yılSende ne aradığını biliyorsan az zamana bırak
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?