Aile & Toplum 25 yaşımı çaldı benden cezası ne olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu yaşta liseliler gibi platonik aşk yaşıyorum aylardır.Güzel adam gör artık beni 25 yaşımı çaldı benden cezası ne olmalı? Cevapla Lise Soruları Aşk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yau salla gitsin demeki güzelikden anlamiyor. Seni istemeyeni sen niye istiyorsunki disarda seni bas taci yapacak okadar cok adam varki takilmisin bir uyuzun pesine.. seni hak etmeyen bir hiyar agasi icin degmez 0 0 Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Kim bu adam, konuşamıyorsan ben senin yerine konusuyum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Daha neler kdod Yorumla ggoodvolunteer +1 yıl 😁😃😂 Yorumla ggoodvolunteer +1 yıl Yardım etmek için söyledim Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl sorun adamda değil özgüvensiz olan sende 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Özgüvensizlıkle ne alakası var Yorumla Soran +1 yıl Ben adım attım ona Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl kabul mu edilmedin özgüvensizlik derken çoğu kişi yanına yaklaşıp merhaba bile diyemez bu sebepleydi. Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gel gör beni beni aşk neyledi😄 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ne Enteresansınız ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yau salla gitsin demeki güzelikden anlamiyor. Seni istemeyeni sen niye istiyorsunki disarda seni bas taci yapacak okadar cok adam varki takilmisin bir uyuzun pesine.. seni hak etmeyen bir hiyar agasi icin degmez
Kim bu adam, konuşamıyorsan ben senin yerine konusuyum.
Daha neler kdod
😁😃😂
Yardım etmek için söyledim
sorun adamda değil özgüvensiz olan sende
Özgüvensizlıkle ne alakası var
Ben adım attım ona
kabul mu edilmedin özgüvensizlik derken çoğu kişi yanına yaklaşıp merhaba bile diyemez bu sebepleydi.
Gel gör beni beni aşk neyledi😄
Adam görmüyorsa sen söyle
Ne Enteresansınız ya
Niye
Ne yap biliyon bippp kesip at
Tamam git konuş
Kim o
Git konuş.