Eşim köye gitmek istiyor?

Merhaba arkadaşlar size bir soru sormak ve sizden yardım almak istiyorum eşimle 1.5 senelik evliyiz ikimizin de memleketi Malatya ben pötürgeliyim eşim Akçadağlı mayısın 22 sinde köye gideceğiz kayisilarimiz var eşimin akrabaları köyde başka birinin tarlasını aldılar aldıkları kişi bir teklif sundu eşimin tarafına eğer evimde kalırsanız ben size tarlami veririm diye kimse istemediği için de geri caydilar ama bugün ortanca kaynım eşimi arayıp hemen gel köye biz seninle ikimiz yapalım o adamın işini siz o evde kalın diyor eşimde bu sabah beni arayıp hemen yarın köye gideceğimizi soyledi bana bende kabul etmedim kavga ettik daha annemin yanında kalamamisim yangından mal kaçırır gibi ne gitmesi dedim ve şu an konuşmuyoruz kavgaliyiz ben 5 aylık hamileyim hemde oradaki işçilere yemek yapamam dedim şu an büyük eltimle İstanbul da eltimin evinde kalıyoruz çocukları okula gidiyor diye erkenden gitmedik köye eşim çocuklarını okula götürüyor sabahları büyük kaynım ise köyde o erken gitti köyde işler olduğu için ortanca kaynımı da eşini aradım benim kocamı bu tarz şeyler için aramayın eşimin aklında hic öyle bişey yokken aklına soktunuz şimdi biz huzursuz olduk dedim kızdım artık benim hakkımda kim ne düşünürse düşünsün gerçekten bu köy muhabbetlerinden bıktım şimdi onlar karı koca köyde mutlulardir bizim huzurumuz kaçtı eşimle sizce yaptığım doğru mu eşimle beraber gitmelimiydim köye yoksa iyimi yaptım gitmek istemememin sebebi ise adamın evi ve evin etrafında kameralar var ve ayrıca işçi çalıştıracaklar ben o kadar insana bu halimle bakamam eşim çok büyük bir imkanı kaçırdın hem maddi hem manevi anlamda diyor ama ben bu sene yapamam büyük eltim bile diyor senin zaten bu sene köye gitmeni istemeleri başlıca saçma çünkü sen hamilesin nasıl yapicaksin diyor

Eşim köye gitmek istiyor?