Ben Konya'dayım. İnanın çoğu kişi bu şehre çok önyargılı. Haklılarda.. Neyse Aslında evet Konya baya geri kalmış şehirlerden olabilir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Konya muhafazakar kesim olduğu için geri kalmış deniliyor
Ne anlamda açıklarsan aydınlatırsın beni
Ülkemizde muhafazakar kesimler kıyafete ock takıldığı için ortamlarda filan biraz kasıntı olduğu için geri kalmış gibi görülüyor
Hay kıyafet meselesine. Bizimkilerin tek derdi bu mk
E iç anadolu klasik hshs
İç Anadolu da dar fikirli abazalar yobazlar dolu da o yüzden. Biz de istediğimiz gibi giyip çıkmayı bilirdik. Amerika değil ya burası osjdjsj
Ahsghs sonuna kadar haklısın ahshhd keşke amerikanya olsa hshd
Keşke :)
İnsanlar giyimden ahlaka bakmasa neler neler değişirdi
Böyle ön yargılı cahiller dolu. En ahlaklı insan çuval gibi giyinenler olarak görülüyor. Bana acayip saçma gelir her zaman.
Kapalı olunca namuslu olacak sanki
Maalesef burada ebeveynlerin suçu var. Bir sonraki neslin daha bilgili olmasını istememişler. Bu sadece Konya için değil 81 il için geçerli
Evet öyle de neden?
Ataerkil bir toplum, kendimizden küçüğe sürekli sen sus küçüksün bilmezsin denmesi sebebiyle olabilir diye düşünüyorum.
Çocuklara değersizlik hissi vermeninde etkisi var evet. Herşeyi büyükler bilir kalıbı kırılıyor sanki ama demi : D
Kesinlikle kırılıyor ve kırılsın da. Diğer türlü bir arpa boyu yol alınmıyor
Ama ben nesilime üzülüyorum. Daha fazla aşırı stresli daha depresif daha olgun oluyorlar erken yaştan. Bu bazen iyi olsa da bazen ciddi sorunlar teşkil ediyor
Kesinlikle katılıyorum. Şu anki nesil soru soran, araştıran ve hakkını arayan olarak yetişiyor 👏🏻
Evet baya haklısın. Bu nesilden olduğum için şanslı hissediyorum biraz kendimi
😘😘 umarım gönlünce olur her şey 🙏🏻
Sağol cansın 🎓😊
Sağol sende aşko 😍
Aileler değişmese de Konya'da kadınların ve kızların daha özgür giyimiyle ilgili değişimler var.
Evet aynı fikirdeyim. Bende o kadınlardanım
Kahramanmaraş on üç yıldır buradayım neler çekiyorum ömrümü yedi
Kahramanmaraş gayet güzel bence. Nesi cahil?
Sevmiyorum ben
Saygılar
Ha gerçi Kahramanmaraş iyidir ben nereden bileyim Afşin kötü cahil
Afşin cidden Kahramanmaraştan ayrı ve cidden cahil. Buna katılıyorum. Zira Elbistan da öyle. Ama Kahramanmaraş merkez iyidir
@Slalombebeğim ya benim kaderim niye bu kadar kötü Sivas'ta yaşa Ankara 'da yaşa sonra da zorunlu olarak Afşin'e dön 😭😭😭😭
Ankara gibi bir yerden sonra Afşin kabus olmuş olmalı
@Slalombebeğim babam öldü geldik ya başka bir yerde ev açabilirdik neden illa Afşin çürüdüm burada
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Ankara güzeldir. Bence ilk fırsatta Ankara'ya dönün
@Slalombebeğim sağolun da fırsatım yok Afşin'e mahkûmüm galiba Bir de kısmetim çıkmıyor ki lanet olsun
Hayırlısı olsun hakkında. Umarım tez zamanda kurtulursun
@Slalombebeğim inşallah diyemiyorum o kadar kötü ki hayatım 😭😭😭😭
Bu kadar kötü giden ne olabilir ki
@Slalombebeğim Matematik, KPSS, çalışkan olmamak
Diyebiliriz
Matematiği ben de sevmiyorum. Allah yardımcın olsun inşallah
Çankırı diyeyim ve daha büyük bir kart açmış olayım
İzmir İstanbul 😀😀😀
İstanbul neyse de İzmir neden ki?
Her yer sığınmacı dolu
Hmm ok yazdığın için sağol
Önemli değil neyseki ben Ankara dayım 😊
Konya'nın 5 katı İstanbul'da vardır cahil
Niye? Açıklasan
Düşünsene adam Konya'nın merkezini görmemiş Konya'nın kırsalından direkt İstanbul'a gelmiş
Hmm doğruya doğru
18 milyon nüfus var bu kadar Cahilin olması çok normal
Nufüsa göre hesaplarsak en cahil olanı peki?
Bayburt😀😀😀
Ahiret şehri olan Konya.
Sende Bir Konyalı olarak itiraz etmiyorsun.
Çok geri hemde Konya bayburt
Bayburt neden ki? Öğrenmek isterim
Mesela Konya'da giymek isteyipte mahalle baskısından ötürü giyemediğin bişey var mı?
Bir sürü.. Hayatımda hiç şort giyemedim. Tatilde denize inerken şort mayoyla çıkarsın ya.. Ben onu hiç yaşayamadım yıllar boyu. Çocukken bile babam dışarı illa ellerimiz ve ayaklarımız ve baş dışında her yerimiz kapalı dışarı salardı. Asla çıplak bacakla falan dışarı çıkmadım. Ha bi de göğüs dekolteli veya sırt dekolteli hiç bir şey giymedim hayatımda. Yıllar yıllar geçti ben çocukluğumu yaşayamadığımı şimdi fark ediyorum. Tanga dedikleri şeyi de internet sayesinde öğrendim. Daha gerçekte hiç görmedim bile nasıl bir şey duymadım bile. Bunca yıl anca kıyafetlerime takacaklarına başka konuların üzerinde dursalardı çook şey değişirdi çoook - _-
Erzurum doğu tarafları işte
Konya en cahil en yobaz
Katılıyorum. Kesinlikle burada doğmak istemezdim
Nerede doğduğun önemli değil ki. Senin kendi birikimin, kültürün, aklın hayata bakış tarzın vs kendini bağlar☺️
Ama cidden ailem full konyalı ve hiç birini sevmiyorum. Hepsi zırt pırt küçük şeylere takılan kaşıntı tipler. Anca kıyafet din önemli onlar için. Yaşadığım yerden acayip soğuttu bu toplum
Yozgat Tokat Çorum konya erzurum
Rize, konya.
Bence konya ileri geçmiş sehir bile olabili r
Yookk bence acayip ii
Yozgat
Sarı olanlar.
Yozgat Konya ve bazı iller
Katılıyorum
Yozgat