Arkadaslar pis ve sapikca veya dalga gecerek cevap verecekler lutfen yazmasin bugun enisteme masaj yapiyordum bacaklarina enistem yuari cik dedi. ciktim ama surekli seyine dogru gitmemi istedi bende orayi atlayip devam ediyorum abinim utanma diyor ama gectim orlari ice dogru ice dogru diyip durdu bende anneme dedim bu durumu annem. bidaha isterse bilekkerim agriyor de dedi sizce ben mi kuruntu yapiyorum yoksa cidden enistemin amaci ne bana. surekli kardesim gibisin kardesimsin kardesim diyip duruyor kotu bir sey yapmak veya dusunmrkte istemiyorum nolur bir akil
Cevabın nedir?
+1 yılbirde defa eniştenin tutup da senden masaj yapmasını istemesi başlıca sapıklık göstergesi. Benim de 16,17 yaşında yeğenlerim var kesinlikle çok dikkat ediyorum onlara karşı sevgi gösterirken bile yanlış anlaşılır die ödüm kopuyor. Taaaa bebekliğinde kucağıma aldığım yavrularımdan uzak duruyorum, ne demek masaj yapmak. bu aslında çok masum bir şey gibi görünebilir ama kesinlikle öyle bir şey değil. cevap :evt enişten seninle birlikte olmak istiyor. Ksra bakma ama annen de safmış. ve yine ksra bakma eğer enişten seni bir şekilde sıkıştırıp kötü bir şey yaparsa ailen de bunu örtbas etmeye çalışır. Annenin verdiği akıl daha felaket hani özrü kabahatinden büyük derler ya öyle işte. Ben senin annenin yerinde olsaydım o herifin ağzına sıçar bir daha da ne sana ne de haneme yaklaştırırdım. eğer ilerde sağlıklı bir birey olarak hayatını devam ettirmek istiyorsan , ruh hastanelerinde yaşantını parçalatmak istemiyorsan ya kendine kesici delici bir alet edin, biber gazı olabilir ya da ateşli silah yatarkende kapını kilitle ve de imkanın varsa da o evde bir dakika dahi durma.
22 Yorumla
Soran+1 yılAblamlar daha yeni. evlendi bir yil oldu annem ne. diyebilir ki yazik oyke deme sinirki bir sekilde dedi ayrica bidaha yaomicaksi. De dedi abkamaa da diyemem ki. boyle boyle diyo diye nasil derim hic bir kotu niyetim yok inan ki yani hep kardesim gibisin diyip duruyo ne diyebilir ki. sertte cikisamam kotu bisey yaomafikdan sonra diceksin salaksin ama o isler cidden oyle olmuyo
- +1 yıl
çok şükür benim başıma böyle şeyler gelmedi de abim psikolog öyle şeylerle karşılaşmış ki anlatsa küçük dilini yutarsın. O yüzden bunlar böyle başlar işte sen kardeşimsin falan filan küçük küçük başlar sonra ilerler. Şayet böyle adi bir insansa enişten aynen dediğim gibi olacaktır. Ablan da mutsuz olur. Bence herşeyden önce kişinin kendisi gelmeli birazcık bencil olacaksın sen bencil olmazsan sümen altı edersen bazı gerçekleri bu artarak çoğalır. "Ailemin aman huzuru kaçmasın" pekala ilerde bu ahlaksız herif yeğenlerine de aynı şeyi yaparsa kendi çocuklarına da yaparsa o zaman ne olacak. O işler aynen de benim dediğim gibi olur. Hepte öyle olmuştur. Bunlar gizlenerek saklanarak çözülecek şeyler değil aksine daha fazla şeffaflık isteyen konular.
En İyi Cevaplar
+1 yılbence sen eniştene güvenme seni evde kimse olmadan birdaha ovala derse yapam çünkü niyeti kötü senin kuruntu filan yapmıyorsun kardeşimsin demeside seni daha çok yakın görmesine sebeb olması dır sen uzak dur ondan.:(
00 Yorumla
+1 yılSen bizi trollemiyorsan...
Saf ve salak insanlardan uzak durmak için büyük bir örneksin. Bak normalde kimselere böyle hakaret bazlı konuşmam ama sen bunu yinede "algılayabilirsen" öz eleştiri olarak al. Birde abla da "masaj yap" diyormuş, anne de öyle büyük tepki vermemiş, ailede var galiba bir tuhaflık. Ha sen onca insanın yorumuna ama kötü niyetim yok diye savunma geçmişsin, birde "masaj yapmaman" gerekiyordu diyenler hakkında "kimse bir b*k bilmiyo" yazmışsın. Resmen hikayesin.
Salaklık için tahammül gerek, normal hayatta kesinlikle çekilmezsin.20 Yorumla
Sen ne münasebet enişteye masaj yapıyorsun orasını anlayamadım. Kendi karısı yapsın sana ne? Sana na-mahrem olan biri neticede o.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama ablam yap. diyor. sirf ceneleri. dursun diye yapiyordun bugun oldu daha da yapmam zaten
Soran+1 yılBundan sonra dikat edicem tesekkur ederim :/
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
55Cevap
bildiğin geniş aileymıssınız sız , ablası ıstıyor anası goruyor enıste yukarı dıyor bu atlıyor noluyorsunuz.. ısıklar falan gıttıgınde napıyorsunuz siz
40 Yorumlahiç hoş değil!!! kesinlikle açıkca söylemen gerekir öyle şey olmaz sapıkça bir hareket... zaten olay kardeşimden başlar ilk önce sora bir bakmışın işler karışmış...
o yüzden çok dikkatli olman gerek ve eniştenede artık ablan masaj yapsın bir zahmet.. rahatsızlığını burdan ziyade eniştenede açıkca söylemen gerekir ;) sevgiler ;)00 Yorumla
+1 yılEniştenin daha öncesinde sana olan davranışlarıyla da alakalı bir konu bu eğer öncesinde var ise dikkatli olman lazım ya da sana karşı yeni bir ilgiside olabilir bu her ne olursa olsun dikkatli ol ve ablana laf arasında konu aç bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılTrollemiyorsan eger ;)
Sana mi dustu enistene masaj yapmak?
Ablan varken yani?
Sen kendin diyorsun, yukari yukari ice ice dogru diyormus?
Nereyi tarif ediyor sence tam olarak?
Tuhaf bir yakinlasma ve rahatlik bence sizdeki.10 Yorumla
+1 yılenıştenın amacı bellı hanı sana karsı bır sey ıstıyor ya bunu ablana soyleyceksın ya da bu adam bunu sana karşı ılerledecek o zaman daha zor durumda kalacaksınallah muhafaza bır anlık gafletın nelere yol acar sen dusun
20 YorumlaSen niye masaj yapıyormuşsun eniştene onu anlamıyorum. Karısı yapsın. Elin adamının vücudunda ne işi var ellerinin.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin bundan sonra zaten ablam. bile yapiver dese rahatsiz oluyorum diycem neden diye sorarsa enistem yukarlara yapmami istiyor elimde seyine degiyor rahatsiz oluyorum git kendin yap diyecegim :/ ercekten bende iyi degilim burdakiler sende suc var falan filan yazanlarin bir. b*k . bildigi yok. icimden. hep. dua ettim Allahim nolur yanlis anlasilmiyim diye
+1 yılhanımefendi eniştenizin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ve benim düşüncem istediğinde telefonla meşgul olmanız. bileklerim ağrıyor derseniz ertesi gün yine ister fakat telefonda yazışmak günlük olağan bir eylemdir ve her zaman söylenebilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eniştenin bacaklarına masaj?
"Enişte" sıfatındaki biri ile el sıkışmak dışında temas etmen hata..00 Yorumla
+1 yılAman Allahım bunlar da mı duyacaktım, görecektim :( direkt muhattap olmayı, görüşmeyi kes, onun eşine de anlat bence.. Bu arada artık iyileş ya :)
00 Yorumla
+1 yılAnnesine sarkan bacisina sarkan baldizinami sarkamaz uzak dur mesafeni koru sadece ve surekli bu konuyu dusunmemeye calis ciddiye alma
00 Yorumlakeşke annene demeseydın uzak dur bır ıkı tters cevap ver gel sen benı dınle
03 Yorumla
Soran+1 yılAblamin. kocasi ve cok ters nasi. tersliyim :/
- +1 yıl
Ablana söyle
- +1 yıl
Ama iftira atabilir annene söylenen iyi olmuş
Bence de annenin dediğini yap. Niyeti belki gerçekten de kötü olmayabilir ama erkek sonuçta sen yinede dikkatli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkürtse olabilir bu kürt avcıları avlarını genelde yengelerden seçmektedirler vahşi kürt avını hızlıca ve emin adımlarla qandırdıqtan sonra avına nomıssız diye itiraf etmekle bilinirler daha çok belgesel için gündemde kalın belgecell
34 Yorumla
Soran+1 yılKurt degil
Cevap sahibi+1 yılevlatlık olabilir kürt olduğundan eminim
Cevap sahibi+1 yılve vahşi kürt yelesini kabartarak tacize uğramış ceylanı kandırmaya çalışıyor ona faşizme hayır diyerek zinaya itiyor ve kız ağlar vahşi kürt yaralı davşanı bacağından tutup kaçmaya başlar oda ne sapık eniştede geliyor ve iki kürt amansız bir mücadele veriyor dahası için gündemde kalın
+1 yılDurum vahim git ablanla konus olaylar karismadan sapik biriyle evlendiginide anlasn
00 Yorumladikkatli ol canım mesafeni koy. enişten bildiğin asılıyo sana
00 YorumlaEe zaten amaç belli zaten kardesi gibi olsan daha yukari daha içe demezdi sana
00 YorumlaPeki sen masaj yaparken eniştende pantolonmu var eşofmanmı kilotmu ne var altında ve eniştenin şeyi dediğin penisi büyümüşmüdü?
01 Yorumla
Soran+1 yılEsofman vardi yana dogruydu elim bir kac kere degdi ama kabarma falan olmadi ama. surekli az daha gel az. daha gel. diyip. durdu ben salak. gibi neden. demedim elimin orda isi ne. diye kendime kiziyorum
+1 yılbır enışte nıye baldızından masaj yapmasını ıster. hadı o ıstedı sen nıye yapıyorsun. ben olsam banane derım hıç yakışı kalan bır durum değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan ben. bir artniyetle yapmadim yani. bundan. sonrada yapmam yani anneme. dedim zaten
- +1 yıl
sen artnıyetlısın dıye demedım enışten art nıyetsız bıle olsa bunu ısterken doğru değil. her şeyın bır haddi var. karısına yaptırsın
Sen git eniştenin bacaklarına masaj yap sonra buraya acaba sapıkmı diye yaz :D
30 Yorumla
+1 yılEnişten ensest duygulu büyük ihtimalle :) bana yapsan popoma doğru yapmanı isterdim, sevgiim merve hep öyle yaprdı bana aktifliğiyle büülerdi beni pasflik süper ayrılmasaydık iyiydi :(( yalnızım yaff
00 Yorumla
+1 yılKudurdu bana kalırsa dikkat et yavaştan sana yükseliyor
00 Yorumla
+1 yılEnişten gayet net, ablan da, sorun şu ki? Sen bu teklif karşısında (cinsel) ne dersin?
04 Yorumla
Soran+1 yılSen salak misin? Ablamin amaci. neymis ayrica sence. bu. teklife he. diyecek. halim mi var akli. Fikrin. el veriyo mu
- +1 yıl
Sen eniştenin malum yerine kadar gitmişsin, ablan da yap!!! Demiş. Ablanın yatakodasında adın sık sık geçiyır olabilir demedi deme!!!
Soran+1 yılAblamin. haberi. bile yok elimin ordan degdigine masaj yap. diyor ablam her neyse
- +1 yıl
Çok safsın çok.
Sen zaten niye enistene masaj yapiyorsunki en basindan sacmalik o zaten sapik belli neyini soruyorsun tpene binsin diyemi bekliyon anlamak icin
00 Yorumlaenişte beye dikkat etmekde yarar var. annenin tepkisizliğide cabası
01 Yorumla
Soran+1 yılTepkisiz bir sekilde demedi sinirlenerek. dedi
Temiz ve saf kalplisin anlayamıyorsun
Enişten seni istiyor05 Yorumla
Soran+1 yılYa cidden icimden. hep. dua ettim Allahim nolur suna akil fikir ver diye
Soran+1 yılZaten anneme soyledim daha da yapmam hastayim falan filan dicrm
Soran+1 yılbileyim ablamda kotusune demiyor biliyorum iyi masaj yaotigimi soyluyolar ne
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen abimlere bile yapmiyorum brak enişteyi mesafe herzaman iyidir baban bile olsa erkek bu nefsi dönünce kimseyi tanımaz akıllı ol...
00 YorumlaÔ enistenin yerinde olsam ben sana yapardim masaj hemde her yerine.! Dogruyu yanlisi ayirt edemiyecek kadar beynin yok mu be gerizekali.
12 Yorumla
Soran+1 yılya sen salak misin? icimde tek. bir . kotu dusunce. yok icimden. surekli zaten. dua ettim kalkmis ne. diyorsun igrenc insan
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur. Hem sen eniştene niye masaj yapıyorsun ki... Az ötede olmasını bil. Abin değil kardeşin değil canın değil ciğerin değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılYapiver diyor yapiyorum ablamda yapiver ablam diyor yapiyorum ama bildigin bugun gobeginin altina bile yaotirdi icimden heo dua ettim valla kotu bir . niyetim yoktu benim
- +1 yıl
Böyle şeylerden mümkün mertebe sakın. Gencecik kızsın ne münasebet masaj yapmak felan. Baban olur kardeşin olur amenna. Az kız gibi kız olun ya.
Soran+1 yılVallahi. kotu bir amacim yoktu ama yeminle
- +1 yıl
Niyetleri Allah bilir. Böyle şeylerden sakın-uzak dur. Sen bir kızsın bunu unutma. Mahremin olmalı.
Baldiz baldan tatlidir sozunu denemek istiyor bnce enisten gercekten tatlimisin diyee :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Hoşuna gidiyodur, hangi erkek başka bir kızin masaj yapmasini istemezki. Bildiğin sana sulanmis bu adam
00 Yorumlaaradaki mesafeyi kaldırmışsın ateşle barut yanyana durmaz sen belki iyi niyetlisin ama karşındakinin düşüncesini bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılkim olsa aynı şeyi düşünür bence de dikkat etmelisin hareketlerine abinim senin dediğine bakma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılannene söyledin sadece bileklerim ağrıyomu de dei? bacak masajı ne ya üstelik?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. hersey olabılır tanmadıgım bırı için net yorumda bulunamam , keşke annene soylemeseydın
00 Yorumlaaman dikkat :D sen masaj yaparsan o yani bence kuruntu yapmıyorsun
00 Yorumlamasaj yapıyordum bacaklarına dan sonrasını okumadım
00 YorumlaKuruntu yapmıyorsun gayet mantıklı düşünüyorsun yapma adilik var o adamda hiç yapma alışmasın
00 Yorumla
+1 yılkoy bir gizli kamera inceden eyw de bakalım nereye gidecek hadise ,)
00 Yorumla
+1 yılister istemez insanın aklına geliyor eniştenin art niyetli olabiliceği
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen annene mi dedin mk onuda geçtim enişteye mesaj nedir ya daha neler...
10 Yorumla
+1 yılBence masaj el şakası gibi bu tarz insanları tahrik etmeye müsait olayların bırakın enişte baldızı bacı kardeş arasında yaşanması bile abes.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsinirlihatun rumuzlu birinin bu kadar anlayışlı ve sabırlı ve de sakin olması doğrusu şaşırtıcı...
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten. soyledim. bugun anneme durupta adama ne diyeyim bundan sonra yapmam zaten ercekten. kotu bir amacim yoktu ama
Eniştesinin kasıklarına masaj yapan baldız. Bu gerçek olamaz. İmkan vermiyorum. Yok böyle birşeyyyy.
10 Yorumla
+1 yılAmaan uzak duuur. Amaaan haaa. daha ne ypsn herif herşey ortada
00 Yorumla
+1 yılenıstenın nıyetı bellı senden penısını ellemesını ıstyr snra zaten mechul..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacm dkkatli ol bence oranın masaja ihtyacı yok ama tam bilemeyiz inş. Yoktur ölebisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkeze masaj yapıyosan banada yap sensin suclu baldız enistesine masaj mı yaparmıs sen kasınıyosun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. baldız baldan tatlıdır derler dikkatli ol derim
10 Yorumla
+1 yılyalnız sanane yahu. eniştene niye masaj yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılMasaj yap dedi bir kere omuzlarina yaptim yap diyor yapmak istemiyorum sirf ayip olmasin diye
- +1 yıl
yapma bundan sonra.
Bence sapik biri art niyetli
01 Yorumla
Soran+1 yılUff ne. bileyim
Masaj yapmasan iyiymis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 897 cevap paylaştı. Neyi anlamadın ki? Sana asılmış işte.
00 Yorumla
+1 yılEnişte seni götürmeye çalışıyor olabilir.
00 YorumlaÇok Safsınız be kızım yaaa...
02 Yorumla
SoranGercekten. bir . artniyetim yoktu sadece cenesini. kapasin. diye yaptim
Enişten niyeti bozmuş kanka
20 Yorumlaenişte bu. şşt de dedi mi :)
00 Yorumla
+1 yılEnişten ensenst istiyor :D
00 YorumlaMasaja girmeyeydin iyiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasaj yapmanı istemesi bile sapıklık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloz abi tecavz ettikten sonra eniste neki