+1 yılKimsenin açık veya kapalı olması, beni ilgilendirmez. Yeter ki şeriat isteyip Türkiyenin bölünmez bütünlüğünü hedef almasınlar. Zira şeriat , Amerikan projesi olup iç savaş çıkarmaya çok yatkındır ve türbanlılar da genelde şeriat ister. 28 Şubat 1997 ye giden dönemde , şeriatçılar laiklerin kanını dökecez diye bir sürü söylemde bulundu. Türbanlı kadınlar da sahada idi. Bu yüzden tesettürlü kadınlar, ne sevgililik ne de evlilikte ; tercih sebebim olmazlar. Yine de 1980 de yürürlüğe konan, sadece devlet kurumlarında kısıtlama getirilen türban yasaları yanlıştı. Lakin kaldırılmak üzere görüşmeler yapılıyordu ki Refah partisi ülkeyi kana bulamakla tehdit edince, süreç baltalandı. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekise;
https://www.youtube.com/watch?v=C2OtlcBtVeM&ab_channel=Halktv
Şimdi Amerika şeriat istiyor. Zira Türkiyenin bölünebilmesi ve sevrin uygunabilmesi için, şeriat gelmeli. Şöyle ki halkın, % 40 ı kesin şeriatı istiyor ama yarısı istemiyor. %10 nu temsil eden Mhp ve DEM seçmeni ise, belirsizliğini koruyor. Zira Mhp ile DEMİN toplam oyu, bu kadar. Şimdi bir kesim diğerini yok edemezse, şeriat ülkenin bir kısmında uygulanması için bölünme olması lazım. Aynen, Korenin bölündüğü gibi.. Zayıfladığımızı gören; Yunanlar ve suriyedeki dev pkka terö ordusu , bir taraftan bizden toprak kopartır. Kaldı ki bir kesim yok olsa bile, ülke yine çok zayıflar ve istilaya hazır hale gelir. Yani şeriat, Türklerin gelecek 100 yıla sağlam çıkmasına kesin engel olmakta.Bu yüzden Amerika , şeriatı getirip Türkiyeyi bölmek için; suriyelileri ve Afganları başımıza bela etti ki şeriatın gelmesi kesin olsun. Çünkü akplilerin evlatları laikçi olup akpliler kendi evlatlarına kurşun sıkmayabilir. Bu durumdabunların gelmeleri için; Amerika/israil sınırlarımızı mayınlardan temizledi, Suriyeyi ve Afganistanın karışmasına neden oldu , daha sonra sürekli geldiler, akp de aldı ve bu şeriatçı sığınmacıların ülkemizde kalmaları için para harcadı. Bunları ülkede tutan ise, AKP. Suriyeliler ve Afganlar ise, şeriatçı olup; eşleri çarşaflı, şeriat istiyorlar, Esad şeriata izin vermediği için geldiler , hepsi silah kullanmayı iyi biliyorlar, Erdoğanı seviyorlar ve gitmemek için her şey yaparlar. Cemaatler de sığınmacıları sürekli kolluyor ve şeriatın gelmesini istiyor.
MAYIN temizleme detay: https://www.odatv.com/siyaset/nato-mayinladi-israil-yerlesecek-5462
Amerika suriyelilerin Türkiye'de kalmasını istiyor kaynak:
Bir de şunu da belirtmek gerekir ki NECMETTİN ERBEKAN, şeriatı 1997-1998 de getirecekti. Zira tüm belediyelerı cumhuriyet karşıtı konuşma yapıyor, şeriat isteriz gösterileri oluyor ve ERBEKAN '' adil düzen ( şeriat gelecek ) kanlı mı olacak kansız mı? '' diyerek ülkeyi adeta iç savaşa sürüklüyordu. Amerikanın ikazlarına rağmen PKKA yı bitiren TSK da bu iç savaşa engel oldu. ERBEKAN, pişman oldu ve TSK 'dan şikayetçi olmadı. Bu yüzden Amerikanın terör örgütü fetö, 28 Şubat davasını açabilmek için; Erbakanın ölümünü bekledi. Zira Erbakan, darbe yoktu diyecekti ve dava düşecekti. Akp ile FETÖ savaşı başlayınca, dava AKP ye geçti. Akp de bu davayı devam ettirip Amerikanın planladığı iç savaşı engelleyen ve pkkayı bitiren paşaları hapishaneye tıktı. Hapishanede, canlı canlı idam ediliyorlar ve hesabını elbet soracağız!!
28 Şubat Kumpas Davası Aslında Nedir?
28 Şubatın önde gelen ismi Kahraman Genel Kurmay Başkanı İSMAİL HAKKI KARADAYI, Amerikanın ikazlarına rağmen PKKA yı bitiren Kuzey irak harekatı yapmış. 30.000 askerler yapılmış. Bugünün 70.000 askerine tekabül ediyor. Bugün ki suriyelileri ülkemize alıp Suriye'de kürdüstanın kurulmasına neden olan şeriatçı TSK ise, 60.000 kişilik YPG terör ordusu imha edemiyor. Çünkü Amerika izin vermiyor. Amerikanın neden, 28 Şubat paşalarından korktuğunun başkaca izahı olamayacağı gibi; şeriat istediğinin de en önemli kanıtlarından biridir.
28 ŞUBATLA İLGİLİ DETAYLI ve BELGELİ BENCEM. BURADA TÜM KANITLAR, DAHA DETAYLI VAR.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKapalı ya da açık diye ayrıştırmıyorum ki fark etmez soruyu kadınlar hakkında ne düşünüyorsun diye sorsan cevap verebilirdim ama kapalı ya da açık ayrı bir düşüncem yok galiba sen ayrı mı yapıyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır merak ettiğim için sordum
- +1 yıl
Merak ettiğin şeyde bile ayrımcılık yapıyorsun farkında mısın
- +1 yıl
Kapalıyım derken ki kurduğun cümledeki küfürü görünce üzüldüm cidden üzüldüm
Soran+1 yılKendi isteğim değil
- +1 yıl
Neden Allah Celle Celalühü'nün emrini başkası zorladığı için mi yapıyorsun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Üzücü bir durum Rabbim uzun ömür versin ama mezara girdiğinde bu söz çok önüne çıkar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılhiç bir düşüncem yok. kimseyi tanımadan düşüne edinmem.
00 Yorumla
+1 yılAçık kadın ile kapalı kadın arasında farklı düşünmüyorum. Ben genel olarak kişiliğine bakarım. Niyet giyimde degildir. Karakter görsellikten anlaşılmaz. Kimin ne yaptığı ve ne yapacağına giydiği şeyler karar vermez.
Klişeleşmiş bakış açısı ile toplumsal görüşün dayatmalarıyla sonuçlar anlamayız. Günahlara ve sevaplara kapalılık açıklılık karar vermiyor. Konu bu kadar basit 3/5 satır yeter.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖzel düşündüğüm bir şey yok canım kapalı ya da acik olmak kişinin kendi tercihidir.. kapalı olan kişi neye kapalı oda önemli gerçekten dinen mi kapalı yoksa güzel göründüğünü düşündüğü için mi kapalı
12 Yorumla
Soran+1 yılya da ailesinin istediğini yerine getirmek içinmi
- +1 yıl
Gibi gibi tabi çok etkenler var 😊
+1 yılBirsey düsünmüyorum senin benim gibi normal insanlar
21 Yorumla
Soran+1 yılİyi ki varsın
+1 yılEger esim kapali olsaydi, tatillerde acilmasini isterdim. Dusuncem bu sadece
18 Yorumla
Soran+1 yılBende kapalıyım ailem sıkıntıı evlenirsem eşimin yanında veya çevrede açık olucam
- +1 yıl
Evet benimde tam olarak istedigim bu aslinda
- +1 yıl
Hatta ailelerimizden farkli sehirde yasamak isterim daha rahat olabilmek icin. Sence?
Soran+1 yılEvet özelikle umarım benim gibi düşünen biri olur
- +1 yıl
Ben senin gibi dusunuyorum, ve bence sende benim gibi dusunuyosun 😅 cok ilginc, hic kafama uyan biriyle denk gelecegimi dusunmezdim. Simdi takip et desem etmezsin heralde
Soran+1 yılEtmem maleswf burdan ilişki düşünmüyorum
- +1 yıl
Iliski bende dusunmuyorum zaten burdan, fikirlerini merak ediyorum. Ve bir kiza bu sorulari nasil soracagimi, boyle bir evlilik isteyen bir kizin nasil biri oldugunu ve onu tanimayi istiyorum. Bence sende benim gibi dusunen bir erkegi tanimak ve kafa yapisini anlamak istersin
- +1 yıl
?
Bu nasıl soru ya. Kapalılar uzayda. n mı farklı evrenden mi geldi. Açıklar hakkında ütopik bir şey düşünmüyorsak kapalı hakkındadq düşünmüyoruz normal insan vatandaş
22 Yorumla
Soran+1 yılSeni seviyorum
simdi bazilari seksi oluyor gercekten ama bazilarida bildiğin saci acik kapali olsada yani
20 Yorumla
+1 yılBir şey düşünmüyorum açık kapalı önemli değil önemli olan insanlık
10 Yorumla
+1 yılKapanıyolarsa lütfen doğru düzgün kapansınlar. Tarz değil farz düzgün kapananlara saygım sonsuz..
13 Yorumla
Soran+1 yılKim ne kadar yapabiliyorsa kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez
- +1 yıl
Saçı başı görünenlerden bahsediyorum kapalı mı sence onlar?
Soran+1 yılBizi ilgilendirmez
+1 yılHiç bir şey umrumda bile değil keza açıkların umrumda olmadığı gibi
10 Yorumla
+1 yıl3 e ayrılırlar
Dini için kapananlar
Çarşaflılar
Yüzünde 2 kilo makyaj olan din hikaye olan süslümanlar05 Yorumla- +1 yıl
Sonuncusuna süslümanlara saygım 0
Soran+1 yılÇok umrumuzdaydı
- +1 yıl
Dinin için kapan şov amacıyla değil.
Soran+1 yılKapalı yım ama zaten istediğim içün değil
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılbisey mi dusunmemiz lazim. aciklar hakkinda nasil bisey dusunmuyorsam onlar hakkinda da dusunmuyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabikide bi farklilik yokk.. Yeterkii insan olsun.. Kapali acik ikiside aynisi... <3
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHas bir şekilde kapanmışsa maşallah derim ama taytlı pantolonlu tunik dar elbiseler giyip milleti tahrik ediyorsa iyi düşünmem
18 Yorumla
Soran+1 yılDar elbisler giyiyorum memelerim belli oluyo
Cevap sahibi+1 yılAllah hidayete eriştirsin
Soran+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılBunu yapmandaki kasıt ne
Soran+1 yılÇekici olmak
Cevap sahibi+1 yılDünya zevkine değmez neyse
Soran+1 yılDeğer
Cevap sahibi+1 yılTrolmusun
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsır küpü gibi oluyorlar altından ne çıkacak belli değil
10 Yorumla Dükkandan bahseder gibi konusuyorsun. Kapali nedir ya türbanli desene.
00 Yorumla
+1 yılDinden nefret etsemde feminist olmam dolayısıyla umrum dışı
00 Yorumla
+1 yılİnsan olduklarını düşünüyorum ne düşünebilirim
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviliyorsun
- +1 yıl
Sende🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kapalılar hakkında gayet normal şeyler düşünüyorum ama böyle yalandan kapanıp da moda olarak tarz halinde takılanların niyeti belli
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen yolla o zaman
+1 yılDeğerlendirmemi giyimden bağımsız yaparım
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir şey düşünmüyorum herkesin hayatı kendine
20 Yorumla
+1 yılÇok beğeniyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım bir gün kapalı bir sevgilim olur :)
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılFantezi kararım cidden
10 Yorumla
+1 yılOnlarda normal insan. Ne bu ayrim anlamadim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaman altından su yürütürler
215 Yorumla- +1 yıl
@Zatı_dehb afagsgsgdh
Soran+1 yılCemre ne alaka bunu dediğine göre saman altından su yürütende sensin kişi kendindem bilir mslaı
- +1 yıl
Düşüncemi söyledim benim karşıma çıkan insanlar öyle.
- +1 yıl
@Zatı_dehb sen bir susar mısın ne alaka mk
Soran+1 yılEvet türbanlıyımlakim kaşar değilim lakin sen bir kardeşim sun.
Soran+1 yılkardeşim
Soran+1 yılCemre im anlıyorum seni sende haklısn bazıları öyle maalesef bende çok denk geldim öyle
Soran+1 yılÇok popon tekmeyi vurdular galiba
- +1 yıl
Soru sahibi engelle geç
Soran+1 yılEngellicem ama bunjda bilsinler kadına bacım muamalesi çeken erkek aynı işle meşgul olduğu için iyi bilir bunları sende bi erkek osusun tamam mı
+1 yılsen kapalimisin cok merak ediyorum kapalilari
00 YorumlaOnlar beni ayrı çekiyor nedensiz
11 Yorumla
Soran+1 yıl30 üstü yaşlar neden böyle
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları çok fena🔥
14 Yorumla
Soran+1 yılOlablir
- +1 yıl
Öyle bizzat yaşadım
Soran+1 yılAnlat
- +1 yıl
Anlatılmaz yaşanır.
+1 yılRuhlarında yatan pislik şeyler olduğunu
16 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Bastırılmış duygular
Soran+1 yılNe var bunda
- +1 yıl
Çıkışı kötü oluyor onlar içinde toplumda onlar nedeni ile dinden uzaklaşabiliyor
Soran+1 yılToplum uzaklaşmaya müsait kendine sebep arıyo
- +1 yıl
Belki de öyle ama insandaki yanlısı dine yorabiliyor insancıklar
+1 yılNe düşünmemiz gerekiyor ki
02 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi bi düşünce
- +1 yıl
Normal bir giyim tarzı ne diyeyim
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayet iyi ne guzel
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı. Gizlenen şey daha çok merak çekebiliyor.
00 Yorumla
u +1 yılKapalı olduklarını 🙄
00 Yorumla
+1 yılDünya ahiret bacım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben insanların giyimine karışmam
00 YorumlaFantazı dunyaları cok geniş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey her şey çıkabilir içinden
00 Yorumla
+1 yılSaklı cennet oluyorlar bana göre 😬
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilişki yaşamayı düşünmüyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılTercihin mi değil kapalı
Cevap sahibi+1 yılEvet. Çünkü ben saçlardan etkılenen birisiyim , dikkat ederım saçlara. Bide baska seylerde yetersız kalıyorlar
Soran+1 yılNeyde
Cevap sahibi+1 yılSöylemesem daha iyi olur
Soran+1 yılSöyle
Cevap sahibi+1 yılArtı şeyler işte burdan söyleyip kaldırılmasın istemiyorum yorumun
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıklardan daha çekiciler
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş o
Cevap sahibi+1 yılKapalılar işte
- Aile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılAçık kapalı diye insan ayırt etmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu yapan gerici dir veya yobaz
- +1 yıl
Kesinlikle öyle açıkta kapaşıda kız arkadaşlarım oldu. 5 parmağın 5i bir değil sonuçta :)
Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kapalılara üzülüyorum sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Aile & Toplum konusunda 777 cevap paylaştı. Kendi tercihleri
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı. Çekici gelmiştir hep
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah bildigi gibi yapsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl onlar içten yanıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİçe kapalılar mı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. Açılmalılar
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fenalar
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlarında duyguları var yani ne bekliyodun pardon
- +1 yıl
Yoo hoşuma gidiyor öyle olmaları
- +1 yıl
Yazda sohbet ilerlesin
Kapalı olduklarını
030 Yorumla
Soran+1 yılSense erkek o su olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılSeninde*
Soran+1 yılSus ağla sevilmiceksim
Soran+1 yılElde edemiceğin için bize bu kadar saldırgansın kapalı bir bacımız seni fena üzmüş
Soran+1 yılNe diyosun
Soran+1 yılAllah bilir nasıl tipsiz bir şeysindir
Soran+1 yılkardeşim yazdım
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılYok ama yapsam da yaparım namus bekçisimisin
Soran+1 yılHım
Soran+1 yılNe istiyosun
Soran+1 yılİsteseydin istek atardım
Soran+1 yılBeyinsiz misin bunu düşüneceğimi düşünmüyomusn
Soran+1 yılOhhh
Soran+1 yılSus beceriksiz bi bk da yapmadın
Soran+1 yılYapamadın*