+1 yıl7 saat önce yaşadığım olay kıskanma üzüntü ve tartışmayla son buldu
+ yeter kızı yalama ettin filmi izliyemiyorum
- ses bizden gelmiyoki
+ he anasını satım ses benden gelıyor kendi kolumu öpüyorum
- hehehele gülüştüler ve sustular :(11 Yorumla
Soran+1 yılYazik l*n .
En İyi Cevaplar
Film yerine onları izliyorum. Bilet parası boşa gidiyor
44 Yorumla
Soran+1 yılIyiydi :D
- +1 yıl
+1 yılSadece öpüşseler yine iyi Ahlaksız insanlar kırk yılda bir kardeşlerimi sinemaya götüreyim dedim bize denk geldiler sadece öpüşseler yine iyiydi kaldırdım çocukları bir sürü laf söyledim onlarada çıktık filmden
14 Yorumla
Soran+1 yıl:) var oyle terbiyesizler takma
- +1 yıl
Tamam takmam 😊
- +1 yıl
Gibi gibi
artık klasik olmuş bir durum. öpüşmek istiyorlarsa öpüşsünler. benim için mahsuru yok, keyiflerine baksınlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılKendilerini bir halt sanan onun bunu çocukları der geçerim zavallı anacagı kızının sinemaya gezmeye gittiğnii sanıyor oysa bilmiyor bir şerefsizin kollarında sözde aşk birbirini tanıma adı altında pislik yapıor..
eksile geç muhalefet olma kimse24 Yorumla
Soran+1 yılSaygi duymak gerek farkli bir yaklasim
- +1 yıl
hayır saygı falan duymuyorum duymamda böyle bu tür hayvanlara.. oh ne ala bunlar sözde çağdaş insan biz yobaz pehhh
Soran+1 yılEksile gec demissiniz de ben dedim gorusunuze saygi duyuyorum diye sakin ol :D
- +1 yıl
olamam kusura bakmayın.. böyle pislik insanları gördükçe sinirlerim zıplıyor birde hem suçlular hem güçlüler adama kafa tutar gibi bakıyorlar
zaten tanıstıgım kızlara sorarım hep sinemaya gitin öpüştün mü diye hayret ediyor hemen bozluyor işim böyle olmaz böyle ruhospularla
+1 yılBunlar iki guruba ayrılır;
Hunharca yiyişenler.
Romantik bir anda sevimli bir öpücük konduranlar.
ilk grup boş ev bulamamıştır arkadaşlarına boş ev sorduklarında hayır cevabını alan çiftlerimiz sinema bütçelerinden feda edip kendilerini sinema salonlarında yiyişmekte bulmuşlardır ikinci gurup yani romantik çift herhangi bir filmde romantik bir sahnede birbirlerinin gözlerine bakıp sevgilerini fizilsel temasa döken çiftimizdir20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşseler yine iyi se*s yapıyorlardı resmen bende gittim sikayet ettim ayip gidin baska yerse yapin demi yaa..
25 Yorumla
Soran+1 yılSes?
Cevap sahibi+1 yılSalonda az kişi olunca cekinmediler geriside sevgiliydi zaten ben haric afsgdb
- +1 yıl
Ohhhh diyorlar bir de inleme seslerini az dinlemedim bu ne ya sizin bu yaptığınızı hayvan olsa utanır yapmaz be dedim sanane be dedi kız terbiyeli ol dedim olmazsam ne olacak dedi kameranın önüne geçtim bıçağı gösterdim çocukta Bıçak yoktu ki tepki vermedi tamam aşkım gidelim biz dedi Adam'ı dinden imandan çıkarmasınlar be
Soran+1 yılOoo saygilar abla :D
- +1 yıl
Psikopa mısın abla sen :D ohaa yani soksaydın çıkartmışke
- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılbir kere öper anlarsın 2 kere öper samimiyettir 3 kere öper çocuk çok seviyo 4 kere öper öpmeye doyamıyo
Ulan hepsine tamamda sinemaya gelip seans başladıktan sonra ara verilene kadar aralıksız öpüşüyosanız niyet başka demektir...
Niye 20 lira verip sinemaya geliyorsunuz :) 3 kere sinemaya gitmeyin gidin kendinize bir ev tutun :)
Erkek adam sevdiği hatunu elalemin içinde öpmez
@sametiedi haksızsam söyle :)12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim :) @sametiedi
Kendim sinema da calisiyorum ve sabah 10 seansina gelen ciftler var sirf öpüşüp yiyismek icin bana cok sacma geliyo sanki gidicek baska yerleri yok
13 Yorumla
Soran+1 yılGidicem yer bulsalar gelmezler ki
Soran+1 yılMakine dairesinden hersey gorunuyomu gercekten :)
Onlar öpüşsünler boşver.
https://www.youtube.com/watch?v=tMH3EqrOz2U
Bunu izlemekten hiç bir şey düşünemez oldum 20 dk dır.10 YorumlaÇok kıskanıyorum..
Yanımda bir türbanlının yiyişmesinş bile kıskandım22 Yorumla
Soran+1 yılDurum vahim "D
yaptığım oldu ama sevmem aslında filmi izlemeyi tercih ederim
14 Yorumla
Soran+1 yılOnlara bakmaktan filmi izleyemedigim zamanlar oldu :D
Soran+1 yılDikkat cekiyorlar :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞap şup ses çıkarmadıkları sürece umursamam filmimi izlerim :)
13 Yorumla
Soran+1 yılIyyy irenc :)
Cevap sahibi+1 yılherkesin bir evi yok, bu niyetle sinemaya gelen çok :D
Soran+1 yılHaklisin :)
Öpüşürken ses çıkartmasalar sorun yok hatta izliyorum ben nasıl opusuyorlar diye çaktırmadan tabi eğlenceli oluyor :D
10 Yorumlaarkada otursunlar ses çıkarmasınlar kalabalık seanslara girmesinler yeterli gerisi beni alakadar etmez :)
10 Yorumlaboş ev bulamamışlar sinemada yiyişiyorlar diye düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılEvler pahali kanki :)
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşla kafalarına patlak mısır atıyoruz.
Hayır arkadaş olan var, olmayan var :D23 Yorumla- +1 yıl
bunu gerçekten yaptın mı :D
- +1 yıl
Şey evet ikimiz de ayrılık acısındaydık, bizim de eğlencemiz bu oldu :D @AllDayAlone
- +1 yıl
yol arkadaşınla mı? yoksa başka biriylemi yaptınız bunu @mynameisred :) detaylı bir şekilde dinleyeceğim bunu :)
Ben çok üzülüyorum öyle insanlara insan bu kadar kolay ahiretini yakmamali
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSözde hep film izleme ye giriyoruz ama kandırıp öpüyo ya da yapışıyo itsemde gücüm yetmiyo :(
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) hayvan aynisini bende yasiyorum ama inadina gidip on taraflara oturuyorum bir sorun cikmiyo :)
Cevap sahibi+1 yılBende öyle yapcam iyi fikir :D
Arabası Ve Yeri Olmadığı İçin Sinemaya Gittiklerini :D
13 Yorumla
Soran+1 yılYa arabasi varken sinemaya gidiyorlarsa :D
Soran+1 yılOlabilir :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam öldürmüyolar ya alttarafı öpücük hiç bişey düşünmüyorum
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eve gitseler daha mantıklı imkani olmayan geliyor herhalde
11 YorumlaHiç sevmem şimdi kıskanıyor felan dersiniz hiçte kıskanılacak birşey değil. Özel denen birşey edep biraz
10 Yorumlaİnsan sevdiğini öpebilir
Ama iki şekilde değerlendirmek lazım
1-) öpüşmek için sinemaya gidenler
2-) sinemada sevdiğini öpenler diye10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanında hepimiz öpüşmüşüzdür ne var yani sövmeyin boş ev bulamamışlardır belki :(
12 Yorumla
Soran+1 yılDemi :(
Cevap sahibi+1 yılaç idik yedik pansiyon parasını :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugun sikicektim onları orda duygu patlaması yaşıyoruz adamlar haha hihi * koduklarım evinize gidin
10 YorumlaYer gösterici gelince farlara gözlerini dikmiş tavşan gibi yakalanıyorlar. Başkasının filminin de içine ediyorlar kamera var siyah beyaz öbüşmeyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kamera sakat birsey gercekten
Bence amacları toplum icinde seks yaparsak nasil bir tepki aliriz dusuncesi.
10 Yorumla
+1 yılYusuf Atılgan-Aylak Adam kitabını getirdin aklıma :D bırak karanlıkta heyecan yaşasınlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 587 cevap paylaştı. İyi şeyler düşünmüyorum, sinema öpüşme yeri değil film izleme yeri biraz saygı..
10 Yorumla
+1 yılUst levele atlicaklar yakinda igrenc olduklarini dusunuyorum
20 Yorumla
+1 yılNiye gizli sorduguna takıldım ben. Öpüşenler de zaten en arkaya sıralanıyorlar, etrafı rahatsız etmedıklerı surece kendılerı bilir diyorum.
00 Yorumla
+1 yılagızlarına agızlarına moklu bezle vurasım gelıo ^.^
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bir kaç defa yaptığım için, çok iyi insanlar olduklarını düşünüyorum. Nerede öpüşsün ayrıca insanlar başka? Parkta veya cafede hiç öpüşemiyosun. Sinema bir nebze daha rahat o açıdan.
00 YorumlaOohoo çok klişe oldu artık bilerek bakıyom arkada opusen var mı diye :)) bisuru yer var opusmek için :))
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela
karanlık heralde cinsel içgüdüyü uyandırıyor :D opüşmek serbest:D
10 Yorumlasadece öpüşüyolarsa sorun yok
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha napsinlar
Soran+1 yılYok sayma :D
Gayet samimi buluyorum :)
15 Yorumla
Soran+1 yılNapsinlar :D
Soran+1 yılParklar cok goz onu ama :)
Soran+1 yılaynen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende çok isterim yapmayı yer yok. biri görck mi etck mi tadı çıkmıyo
10 Yorumla
+1 yılBoş ev bulamamışlar heralde diyip üzülüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yıl:( yazik
- +1 yıl
oo lafmı soktun https://www.youtube.com/watch?v=mipSoHy4c2U
Gizli Üye(30-35)+1 yıl04 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorlarmi dersin :D
Cevap sahibi+1 yılYani :D :D niye arka
Soran+1 yılBelki ordan daha iyi gorunuyo kanka :D yok ia opuscek miyiz "D
Cevap sahibi+1 yılYok sanmam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabanın anahtarını veriyorum çıkın dikkat dağıtmayın diyorum :P
00 YorumlaWay terbiyesizler öpüşüyorlarmııı?
12 Yorumla
Soran+1 yılYaaa dha neler neler varmis :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGençler. Olabilir, gayet normal. Lakin kontrol dairesinden, HD görüntü verdiklerinin farkında değiller. İşin acı kısmı bu sanırım.
07 Yorumla
Soran+1 yılDerken :D
Cevap sahibi+1 yılMakine kontrol dairesinden herşey görünüyor. Özellikle arka sıralar.
Soran+1 yılSaka mi bu :)
Cevap sahibi+1 yılGayet ciddi. Arkadaşım orada çalışıyordu. Beraber film izleyelim dedik. Yine ergen bir çifti izledik.
Soran+1 yılOn taraflar gorunmuyo o zaman
Cevap sahibi+1 yılHepsi de görünüyor. Dikkatli olun derim.
Soran+1 yılPekii tesekkurler :)
+1 yılBaşka yer yoktur mecbur kalmışlardır
12 Yorumla
Soran+1 yılGenelde oyle oluyor galiba.
- +1 yıl
Ekmek parası ne yapsınlar:-D
Aile & Toplum konusunda 897 cevap paylaştı. Çok oluyo. Kendimi dahil etmiyorum tabi :)
10 Yorumla
+1 yılÖpüşecek başka yer mi yok?
13 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Insanlari rahatsiz ediyor olabilirsinuz. Bu işi başka yerde yapınız lütfen!
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlum siz hangi sinemaya hangi filme gidiyonuz laa.. ben hiç görmüyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D olomm ne bilim la
Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Sevişecek yer bulamadınız mı * diyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılBulamamislar demekki :)
Soran+1 yılBakma sende :)
+1 yılRahatsız olsanız gidip şikayet edersiniz bazen üç. beş kuruş veresim geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinir oluyorum olan var olmayan var arkadaş insanlar cok bencil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılFilm cok iyiydi, kaçırdı kerizler
10 Yorumla öpüşmek için bilet almaları saçma geliyo bana
20 Yorumla
+1 yılEn uygun yer olarak goruyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen baska neresi olacak ki kafeden iyi :)
Evin anahtarını veresim geliyor
30 YorumlaFakirin abazanlari ayip kiniyoruz onlari
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. o lanet olası pisliklere yumruk atmak istiyorum
10 YorumlaEv yok araba yok. Napsın gençler :D
10 Yorumla
+1 yılgüzel öpüşüyorlarmış diye düşünürüm
10 Yorumla
+1 yılElektrikli testereyle dalasım geliyor onlara O. o
10 Yorumla
+1 yıl20 boyutlu sinema filmi gibiler.
10 Yorumla
+1 yıldaha öpüşmedim sinemada D:dD:d
10 Yorumlayazık gençlere rahatsız etmeyin...
10 Yorumlagüzel bir şey
az yapmadık değil :P10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat