Annemle karşılıklı birbirmize beddua ettik o başlattı üstüme üstüme geldi çok kötü bı kadın bende ondan nefret ediyorum obana ben ona bir sürü beddua ettik şimdi bide boyle insanlar anne baba oluyor kendi çocuğuna beddua ediyor
Güncellemeler
+1 yıl
Benden sürekli şüpheleniyor nerdeyse bana orsp dedi assalık kadın.. Sevgilim olmasını istemiyor bı an önce evlenmek istiyorum
Size anneniz babanız beddua etse oan ne tepki verirdiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de karşılık veriyorum maalesef, sen kimsin bana beddua ediyorsun sana dönsün o beddualar falan diyorum
Bende veriyorum obana ediyor bende diyorumki Allah senden cikarsin yaptığın haksız bedduaları inşallah sen iğrenç bı insansin çocuğuna beddua ettin Allahda senin cezanı versin inşallah dedim
Of maalesef engel olamıyoruz kendimize
Bı insan çocuğuna beddua edemez etmez ya yapan anne baba deildir ben nefret ediyorum bitti benim için
Sorunlar ne bilmiyorum ama anne duası çok önemli eğer beddua sını aldıysan hayatında hiç bir şey yolunda gitmez
O haksız o iğrenç bı insan evden cikmamı istemiyor
Bişi diyemicem böyle düşünme ama yarın bir gün toprak aldığında çok pişman olacaksın değerini anlayacaksın
Ben naptımki o haksızlik yapıyor
Lokmalarimi sayıyor bildiğin gibi değil
etti ve bişey yapamadim
Karşılık verseydin ne kadar iğrenç bı durum bu senin çocuğun ya bı insan nasıl çocuğuna beddua eder o kişi anne baba olamaz
eğer yaşarsam sonraki hayatlarimda onlardan uzak duracağım için no problems s1cmaya devam etsinler ağzıma umrum dışı
Banada orsp diyor nerdeyse pslk kadın nefret ediyorum
Seninle zorları ne niye takmış sana
benimkiler çok karışık
Kaç yaşındasinki kendini kurtarma şansın var mı
sadece evlilik
Evet benimde
İnşallah doğru Kararlar veririz
umarım🤷🏻♀️
Ayrıl evden oyle aileyle yasanmaz
Ayrıyım zaten pslk kadın benden şüpheleniyor
Neden şubheleniyor ki?
Sevgilim olduğum kisilerle yattigimi dusunuyor assalık kadın
Oyle olsun ya da olmasın bundan ona ne ki
Ve yasında 32 Ergende deilim
Evet işte onane bende öyle düşünüyorum bana hakaret ediyor Allahda onun cezasını versin nefret ediyorum
Uzak dursan iyi olur ya da sakince al karsina konuş eğer bi daha beddua etmeye kalkarsa
Uzaktayım zaten ayrı evlerdeyiz namuslu olucakmisim srfzzn bana dediğine bak o kimki bana bunu diyor
Ne olursa olsun beddua etmeyin
O etti
İlk o etti öyle adi benim aklımın ucuna bile gelmezdi
Sen yine de etme
Müslümanlık da zor tabii
Evet canımı yaktı canı yansın ben bunu söyleyecek biri deildim haksızlık yapıyor nefret ediyorum