+1 yılVallahi öpünce geçecek bir şey de değil ama yine de öperim istersen yalarım da 😅😋 ama ciddi olarak hemen iki kaşık odun parçası vs. Gibi bir şeyler bulurum destek yapıp sarar sarmalarım varsa da imkanımız ağrı kesici içiririm yoksa çok ağırır da canını yanarsa muhakkak bir büfe bulurum illaki alkol alırım içersin biraz ağrını sızını dindirir en azından 😅 evde araba da falansak da nasıl rahat ediyorsan kucağıma omuzuma istediğin gibi uzatırsın bu kadar gelebilir elimden 😅
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u +1 yılOraya hastane yaparım demek isterdim ama param yok :D
13 Yorumla- +1 yıl
@Barış_LonelyForever yaa kurban olurum ben sana emin ol açmış kadar oldun ve bunu yapacağına gönülden inanıyorum barışım teşekkür ederim 🥰 para konusuna gelince inşallah bir gün oda olur gülüm hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Teşekkür ederim abla inşallah bir gün her şey istediğimiz gibi olur 🙏🌺🌺☺️
- +1 yıl
Amin canım inşallah 🙏🙏🙏🙋😊🥰
+1 yılSırt üstü yatırırım. Bacağını uzatırım. Düz bir tahta bulup bacağına sararım. Sonra 112 arar ambulans isterim.
12 Yorumla- +1 yıl
@ruyaruzgari yaa ilk yardım konusunda bilinçli olmak gerçekten çok önemlidir 👍 senin canını yerim ben 🥰 sen elinden gelenin fazlasını bile yapardın buna gönülden inanıyorum 😊 çünkü sen gerçekten vicdanlı ve yüreği güzel bir bayansın ❤️ emin ol yapmış kadar oldun teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🥰❤️🙏
- +1 yıl
@ruyaruzgari seni son soruma bekliyorum canım üçlü soru açtık ve yorumunu orada görmek istiyorum 🙋❣️🥰
Hasteneye götürürdüm yardım ederdim , öyle bırakmak olmaz şimdi sitenin renkli kadını, elit üyesi ☺️
14 Yorumla- +1 yıl
@alien9. Yaa senin canını yerim ben 🥰 bundan hiç şüphem yok elinden gelenin fazlasını bile yaparsın buna gönülden inanıyorum 😊 çünkü sen vicdanlı pırlanta gibi bir insansın , emin ol yapmış kadar oldun teşekkür ederim 🙏🥰❤️😘
- +1 yıl
Sende benim için öylesin canım teşekkür ederim 🙏🥰👍❤️
Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Bir insan olarak öncelikle elimden geleni yapardım, tanımış olmak ya da olmamak hiç sorun değil. Yardım ederdim
13 Yorumla- +1 yıl
@eddy_0606 bundan hiç şüphem yok elinden gelenin fazlasını bile yapardın buna gönülden inanıyorum 😊 emin ol yapmış kadar oldun teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙋😊
- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍👍
+1 yılBulunduğun Yere Hastane Yaptırırım 😘 @r_engarenkyollar
11 Yorumla- +1 yıl
Yok yaaa okadar da değil 😂 ama yinede teşekkür ederim 🙏🙋😊
- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılİkitane odun ve bez parcasına bakar sarardım yamuk tutmasın diye hastane olan yere götürürdüm
16 Yorumla- +1 yıl
@Kalpdoktoru___ ilk yardim konusunda bilicli olmak gerçekten güzel bir şey 👍👍 yapmış kadar oldun emin ol çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏🥰❤️
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
🙋🙋🙏
- +1 yıl
Kırıkmı yoksa ayagınız
- +1 yıl
Hayır canım öyle bir durum yok sadece olsaydı nasıl yardımcı olurdunuz bunu öğrenmek istedim
- +1 yıl
Ben egitim aldım ve sertifika var bize devamlı egitim veriliyo
+1 yılHemen düz bir tahta bulup ayağına sarardım. Hastaneye gidene kadar kıpırdatmaman için.
13 Yorumla- +1 yıl
@ertugrulkartal1903. Yaaa canım benim 🥰 bunu gerçekten yapacağından hiç şüphem yok hatta elinden gelenin de fazlasini yapardın buna gönülden inanıyorum 😊 çünkü sen gerçekten yüreği güzel vicdanlı bir adamsın 👍 yapmış kadar oldun teşekkür ederim 🙏🙏 🥰❤️
- +1 yıl
Övgülerin için teşekkür ederim güzel kadın 🥰🌹
- +1 yıl
🙏🥰🙋👍
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geçmiş olsun dileklerimi iletirim başkada bişey yapmam
14 Yorumla- +1 yıl
Oda iyiymiş 😂
- +1 yıl
Yok gerek kalmadı zahmet etme vicdansız adam 😂😂
+1 yılSenin için ambulans yollardim açık ve net daha iyisi yok şu an
11 Yorumla- +1 yıl
@HakanUmraniye34 teşekkür ederim oda bir şey sonuçta 🙏😊🙋
+1 yılBaşka bir yerde hastaneye götürürdüm sitenin en yüksek enerjisine sahip kadınını yerde bulmadık.
18 Yorumla- +1 yıl
@metropoltilkisiii yaa bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şey seni 🤣 teşekkür ederim çok naziksin 🙏🤗🥰
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim valla iltifat olsun diye söylemedim enerjine hayranım 🌸
- +1 yıl
@metropoltilkisiii. Canım benim çok teşekkür ederim onur duydum ağzına yüreğine sağlık 🙏🤗🥰
- +1 yıl
Seninde yüreğine sağlık 🥳🌸
- +1 yıl
🙏🤗🙋🙏
- +1 yıl
Bak
- +1 yıl
@metropoltilkisiii gördüm 👍👍🤣
- +1 yıl
😂😂
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayağını tedavi ederim, alçı yaparım, kucagim da taşırım seni.
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
🙋👍🙏🙋
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi kendine kaynar deyip birakirim. Ama ayaginin kırık olduğunu bilirsem, kırık degilse o zaman taksi cagiririm seni hastaneye götürsün ama taksi parası senden çünkü taksiler pahali.
10 Yorumla
+1 yılSırtımda taşır seni pamuklara sarar hastane nerde varsa oraya giderdik sen iyi ol yeter cancağızım 🍀
14 Yorumla- +1 yıl
@_muhammedbey_ yaa elinden gelenin fazlasını bile yaparsın buna hiç şüphem yok çünkü gerçekten yüreği güzel bir adamsın sen 😊 emin ol yapmış kadar oldun teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🥰👍😊
- +1 yıl
@r_engarenkyollar yüreğim güzel olana güzel ve sen gerçekten herşeyi hak ediyorsun güzel gözlü kadın 🍀🕊️🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏😊🙋
- +1 yıl
🙏🙏🕊️
+1 yılArabam varsa hastaneye götürürüm yoksada şansına biri gelene kadar bekleriz
21 Yorumla- +1 yıl
@zamansizdert4 yaa teşekkür ederim 🙏 buna hiç şüphem yok elinden gelenin fazlasını bile yaparsın buna hiç şüphem yok 😊 emin ol yapmış kadar oldun teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🥰😊🙋
Koşmak zorundasın bizde yavaşlayan atı vururlar
24 Yorumla- +1 yıl
@atomxyz haydaaa 😂 eee sen vur beni ozaman ölüyüm ben iyisi 😂
- +1 yıl
Tebessüm ettim 😊
+1 yılDiğer ayagini da kirarim dengeli olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
@samurai1251 deme öyle deme öyle 😂 incindimmmm
- +1 yıl
Pek incinecek birine benzemiyorsun
+1 yılTahta koyup bağlarız 😂
17 Yorumla- +1 yıl
@aski-imimar yaa bu ilk yardım konusunda bilinçli olmak herzaman iyidir 👍 elinden gelenin fazlasını bile yaparsın buna hiç şüphem yok 😊 emin ol yapmış kadar oldun teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🥰👍😊
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama böyle bir durum yok sadece olsaydı nasıl yardımcı olurdunuz bunu öğrenmek istedim
- +1 yıl
Olsun geçmiş olsun böyle bir şey olmazsa da bende geçmiş olsun diyorum olmamış gibi 😂
- +1 yıl
tamam pikiii öyle olsun teşekkür ederim 🙏😊🙋
- +1 yıl
Rica ediyorum
- +1 yıl
🙏🙋🥰😊
Ayağın ben olurdum.
18 Yorumla- +1 yıl
@mrt_5555 bu ilk yardım konusunda bilinçli olmak herzaman iyidir 👍 senin bunu yapacağından hiç şüphem yok elinden gelenin fazlasını bile yaparsın buna gönülden inanıyorum 😊 çünkü sen gerçekten vicdanlı ve yüreği güzel bir adamsın 🙏 emin ol yapmış kadar oldun teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🥰🙋😊
- +1 yıl
🙏🙋🥰👍
- +1 yıl
https://youtu.be/uDGJtxJCHK0?feature=shared
@mrt_5555 bu şarkı benden sana gelsin ozaman 🙋 - +1 yıl
Bende çok severim iki sanatçıdan da dinledim canım ikiside çok güzel söylüyor zaten şimdi hubdenk geldi bunu attım 🙋🤗
+1 yılSenin için ambulansı arardım😁
11 Yorumla- +1 yıl
@cikolatalipastanizz yaa senin canını yerim ben 🥰 teşekkür ederim oda bir şey sonuçta eline emeğine sağlık 🙏🌹🥰
+1 yılAmbulans çağırırım 🙋🏻♀️
13 Yorumla- +1 yıl
@ne_diyem_carpe_diyem oda bir şey sonuçta 👍 yaa bundan hiç şüphem yok elinden gelenin fazlasını bile yaparsın 😊 çünkü sen gerçekten vicdanlı ve yüreği güzel bir kadınsın 🌹 emin ol yapmış kadar oldun teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🥰🌹❤️
- +1 yıl
Rica ederim canım benim ne demek 🥰
- +1 yıl
@ne_diyem_carpe_diyem seni son soruma bekliyorum çiçeğim 🌺 üçlü soru açtık ve yorumunu orada görmek istiyorum 🙋❣️🥰
yapı kırılan atı vururlar 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
@arifde38 iyi öldür o zaman bari 😂 ben ölüyüm en iyisi 😂
- +1 yıl
Üzdün 😌😌😌
Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Hemen tahta desteklerle sarar en yakın ildeki hastaneye götururum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiçbirsey. Daha tanışmıyoruz çünkü.😀
110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Gerek yok sağol zahmet olmasın çok insanoğlu çıkar yardıma koşacak herkes sen gibi vicdansız değil metal etme 🙋
- +1 yıl
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Ben de incindimmmm😊😊
Gelmiyom yardıma. - +1 yıl
İyi işte özdeştik 😂
Sınıkçıya götürürdüm 😁
10 Yorumla
+1 yılOturur seninle beraber ağlarım.
10 Yorumla
+1 yılSenin için gelirdim şehrine 🙂
10 Yorumla
+1 yılTedavisi ne gerekiyorsa
10 Yorumla
+1 yılAfad var knk 🥸🤣 gelir alır seni
22 Yorumla- +1 yıl
@crayz343434. Eyvallah kanka bunu öğrendiğimiz iyi oldu 😂
- +1 yıl
Reca ederim her zaman:)
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hastane olan yere kadar götürür muayeneni yaptırırdım
00 Yorumla
+1 yılÇekip yerine koyarım
21 Yorumla- +1 yıl
Tebessüm ettim 😊😊
+1 yılDua ederdim
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
+1 yılTurnike yapıp sırtımda taşırım
12 Yorumla- +1 yıl
bundan hiç şüphem yok , yapmış kadar oldun teşekkür ederim 🙏🙋🤗
- +1 yıl
Rica ederim güzel hanımefendi
Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. hastaneye götürürüm
14 Yorumla- +1 yıl
@Asya_2275 yaa bundan hiç şüphem yok çiçeğim 🌺 elinden gelenin fazlasını bile yaparsın buna gönülden inanıyorum 😊 çünkü sen gerçekten vicdanlı ve yüreği güzel bir insansın 😊 emin ol yapmış kadar oldun teşekkür ederim 🙏🥰🌹❤️
- +1 yıl
🥰🥰❤️🌹🙏🙏
Sabit tutmak için bi tahtaya bağlardım ağrı kesici verir Allah'a emanet ederdim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAmbulansı arardım
11 Yorumla- +1 yıl
Oda bir şey sonuçta 👍 elinden gelenin fazlasını bile yaparsın buna hiç şüphem yok 😊 teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏😊👍🥰
Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. Taksi ile hastahaneye götürürüm.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBizim burdan ambulans gönderirdim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl112 yollardım
10 Yorumla
+1 yılSenin için hastane de cıngar çıkarırım
09 Yorumla- +1 yıl
Güzel ilgilensinler diye
- +1 yıl
Şaka şaka refakatçı olarak kalırdım yanında
- +1 yıl
@_-_-_selcuk_-_-_ tebessüm ettim 😊 çok teşekkür ederim 🙏 eminim ki elinden gelenin fazlasını bile yapardın buna hiç şüphem yok 🙏😊🥰🙋
- +1 yıl
Çok tatlısın
- +1 yıl
@_-_-_selcuk_-_-_ Teşekkür ederim Selçuk sende öyle 🙏🙏🙋🤗
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Seni son soruma bekliyorum canım üçlü soru açtık ve yorumunu orada görmek istiyorum
- +1 yıl
@_-_-_selcuk_-_-_
- +1 yıl
Tamam geliyorum 😊
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem