Erkekler evime kadar geliyor, bunlardan nasıl kurtulurum?

Geçen sene ben evde uyumuştum odamın lambası açıktı uykudan uyanmıştım bir erkeğin beni uyurken izlediğini gördüm, ayağa kalktım hemen o erkek iee hemen uzaklaştı. Bir keresinde saat 16 gibi akşama doğru vakit yatakta uyumuştum. Penceremin önünden cam kırılma sesi geldi gittim baktım yerde cam parçaları vardı. Her gün evimin önüne yaşları genelde 15-16 ya da 17-18 hatta 19-20 olan 6-7 kişi erkekler geliyor. 13-14 yaşındaki erkekler bile geliyor sürekli bana bakıyor. Laf bile atıyorlar. Ne yapsam bunlardan kurtulamadım. Odamda oturuyorum penceremin önünden sürekli beni izliyor bunlar. Rahatsız ediyorlar laf söyleyerek öyle konuşuyorlar. Peşimi bırakmıyorlar ne yapsam da. Hepsinin gitmesini istiyorum kimse beni rahatsız etmesin. Uyurken bile çok rahatsız ediyorlar. Onlar yüzünden uyuyamıyorum. Konuşuyorlar onlar yüzünden uyuyamıyorum rahatça. Penceremin tamda önünde ayakta durup konuşuyorlar yinede rahatsız oluyorum. Onlardan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor. Çok sayıda sapık erkek benim evimin önüne geliyor. Peşimi bırakmıyor bunlar. Kurtulmak istiyorum çok canım sıkıldı artık

Erkekler evime kadar geliyor, bunlardan nasıl kurtulurum?