Aile & Toplum Bir kız kaç yaşında evlenmeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 21 yaşındayım şu an. Ev işi yapmıyorum yapmak da istemem ya. Ama koca istiyorum skdkkfkf anlasır mıyızz Güncellemeler+1 yıl Ev süpürme temizlik atıştırmalık yaparım ama her gün yemek olmaz Güncellemeler+1 yıl 2 gün o 2 gün ben 2 gün dışarda yiyelim 1 gün de dışardan sipariş nasıl? Bir kız kaç yaşında evlenmeli? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Ne zaman aşık olursa ve ne zaman hazır hissederse 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sen önce ev kızı olmayı öğren ondan sonra evlenmeyi düşün bence 1 24 Yorumla meliketefrikj +1 yıl 😹😹😹mantikli yorum smdmslkdd Yorumla Kayserili3884 +1 yıl @meliketefrikj bazen mantıklı düşünebiliyorum 🤣 Yorumla meliketefrikj +1 yıl Smsmslkdc Yorumla Soran +1 yıl Ev kızı olanlar mı evlenşyo sadece ahaha asıırı mantıksızsın Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Ev kızı olmayanları bir müddet sonra sepetliyorlar diye duymuştum bir yerde 😉 Yorumla Soran +1 yıl Her duyduğuna inanan kisiler de s a l ak tır diye biliyorum bende😉😁 Yorumla Soran +1 yıl Laf soktuğunu sanan sapsik hahahahhaah herkesi kendin gibi mi sandın Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Laf soktum gibimi geldi sana farkında değilim pardon ufaklık 😏 Yorumla Soran +1 yıl Sen değil ama ben sana so k tum :) Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Bu özgüven sana nerden geliyor ağır ol şampiyon heyecanlanma hemen tamam sensin 😀 Yorumla Soran +1 yıl 😎Eyvallahh yeğenim Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Gizliden artistik yapma bana ürkek tavşan 😅 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Böyle susar kalırsın işte 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ne artistliği? Hayırdır Yorumla Soran +1 yıl Susmadım? Ne alaka be Yorumla Soran +1 yıl Sen artistlik yapma ürkek tavşanda sensin :) ben susmadım? Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Sen daha sütünü içip uyumadinmi Yorumla Soran +1 yıl Aa sen? Sen uykundan mı uyandın minik kuşş Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Uyumadikki ben ve kobram 😅 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Sen gizliden yazmaya devam et ozl yazck cesaret yok zatn sende Yorumla meliketefrikj +1 yıl Lan yeter bi susunnnnn beeee Yorumla Soran +1 yıl Ayyy tövbeee ne kobrasııı edepsiz Yorumla Soran +1 yıl Ne cesareti be istemiyorum senle yazısmak Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Niye yaziyon ozamn bee sana cevap yetiştirmeye çalışıyorum sabahtan beridir delimi ne 😅 Yorumla
МaлакАcaди Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ya bana da geliyor ara sıra sonra sorumluluklar aklıma geliyor vazgeçiyorum çocuk oyuncağı değil bu ömrünü adaman lazım sağlıkta hastalıkta 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynen sen bu kafayla ev kızı olamamışsın kocana eş nasıl olacaksın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel eş olucam çok mutlu ederim onu🙈😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçüksün ablam Yorumla Soran +1 yıl Ne dedim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen birini bul da bakarsın ilerde Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 21 yasındayken aklımın ucundan bile evlilik geçmezdi. Bence 26dan sonra olmalı Ev işi dediğim mecbur olunca yapılıyor 1 0 Yorumla
Nachtschlaf Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yani durumunun iyi olup olmadığina bağlı birazda partnerinizin. Bir kız 18 yasını gectiyse evlenebilir 1 0 Yorumla
metropolköylüsü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl çok yanlış platformda söyledin 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha neden Yorumla metropolköylüsü +1 yıl burada herkes talip evlenmeye, hiç kaçırmazlar bu fırsatı, seçemezsin diye düşündüm 😂 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İş yapma koca yap buyur ya 0 0 Yorumla
Güneşimikaybettimmm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kendi ayaklarinin üzerinde durduktan sonra 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. 25-30 arası iyi bence 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. Anlaşırız 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. 22 iyidir :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen evlenme kezban 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kes sen evlenme asıl keko Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne zaman aşık olursa ve ne zaman hazır hissederse
Sen önce ev kızı olmayı öğren ondan sonra evlenmeyi düşün bence
😹😹😹mantikli yorum smdmslkdd
@meliketefrikj bazen mantıklı düşünebiliyorum 🤣
Smsmslkdc
Ev kızı olanlar mı evlenşyo sadece ahaha asıırı mantıksızsın
Ev kızı olmayanları bir müddet sonra sepetliyorlar diye duymuştum bir yerde 😉
Her duyduğuna inanan kisiler de s a l ak tır diye biliyorum bende😉😁
Laf soktuğunu sanan sapsik hahahahhaah herkesi kendin gibi mi sandın
Laf soktum gibimi geldi sana farkında değilim pardon ufaklık 😏
Sen değil ama ben sana so k tum :)
Bu özgüven sana nerden geliyor ağır ol şampiyon heyecanlanma hemen tamam sensin 😀
😎Eyvallahh yeğenim
Gizliden artistik yapma bana ürkek tavşan 😅
Böyle susar kalırsın işte 🤣
Ne artistliği? Hayırdır
Susmadım? Ne alaka be
Sen artistlik yapma ürkek tavşanda sensin :) ben susmadım?
Sen daha sütünü içip uyumadinmi
Aa sen? Sen uykundan mı uyandın minik kuşş
Uyumadikki ben ve kobram 😅
Sen gizliden yazmaya devam et ozl yazck cesaret yok zatn sende
Lan yeter bi susunnnnn beeee
Ayyy tövbeee ne kobrasııı edepsiz
Ne cesareti be istemiyorum senle yazısmak
Niye yaziyon ozamn bee sana cevap yetiştirmeye çalışıyorum sabahtan beridir delimi ne 😅
Ya bana da geliyor ara sıra sonra sorumluluklar aklıma geliyor vazgeçiyorum çocuk oyuncağı değil bu ömrünü adaman lazım sağlıkta hastalıkta
Aynen sen bu kafayla ev kızı olamamışsın kocana eş nasıl olacaksın
Çok güzel eş olucam çok mutlu ederim onu🙈😅
Küçüksün ablam
Ne dedim ki
Sen birini bul da bakarsın ilerde
21 yasındayken aklımın ucundan bile evlilik geçmezdi. Bence 26dan sonra olmalı
Ev işi dediğim mecbur olunca yapılıyor
Yani durumunun iyi olup olmadığina bağlı birazda partnerinizin. Bir kız 18 yasını gectiyse evlenebilir
çok yanlış platformda söyledin 😂
Ahaha neden
burada herkes talip evlenmeye, hiç kaçırmazlar bu fırsatı, seçemezsin diye düşündüm 😂
En az 25-26 olmalı bence.
Kimse evlenmek zorunda değil.
Bence kızlar evlenmesin.
İş yapma koca yap buyur ya
Kendi ayaklarinin üzerinde durduktan sonra
25-30 arası iyi bence
İstediği yaşta evlenebilir
Hm guvenilir birini bul sevis
En erken 24 bence 24 ten erken olmamalı.
Anlaşırız
23-24 -25 iyi
22 iyidir :D
evlen şindi
Aday var mı
Sen evlenme kezban
Kes sen evlenme asıl keko