Ne yapacağım, ne önerirsiniz?

selam arkadaşlar. Az çok güzel bir hayatım oldu, sevdim sevildim deneyimledim, arkadaşlarımla güzel anılar yaşadım. Fakat maalesef başarı sorunlarından intihar düşünüyorum. Hayatta hiçbirzaman düzgün bir hobi veya bir şey edinemedim ayrıca okul hayatımda berbat gidiyor. Ailemle konuştuğumda ise onlarda intihar etmem gerektiğini, hatta evin camından değil okuldan atlamam gerektiğini söylüyor, pek başarılı bir evlat değilim. Dediğim gibi hayatım boyunca herşeyi deneyimledim. Bu konuyu, başarı sorununu hocalarımlada konuşmuştum. Herşeyi kafada bitiriyorsun yapma mutlu olmaya çalış dediler okul bir şey ifade etmesin senin hayatından önemli değil dediler. Şahsen ben öyle düşünmüyorum, okul, gelişim benim hayatım için önemli. Ailemi kurtarmak, çabalamak serseri olmamak istiyorum. Dersler bu ara beni çok zorluyor, önceki tüm senelerde yüksek puanlarla hallettim ama buna emin değilim. Kalırım diye içim içimi yiyor. Öyle karı kız peşinde koşan biri felanda değilim, okula herzaman okumak için gelirim. Neyse işin sadedi, kendimi engellemek istiyorum ama olmuyor. Sizin önerilerinizide merak ettim, ne yapabilirim? ( troll felan değilim. )

Ne yapacağım, ne önerirsiniz?