Sevgilim borç para istedi diye sıkısıkken annem onaylamıyor daha yeniyiz 3 aydır konusuyoruz niyeti ciddi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılE annen haklı , ben kız arkadaşımdan borç para istemem ki bu çok garip olur , isteyecek kimse mi yok?
Annenin aklıma gelen ilk şey kızımı kullanmaya çalışıyor olur çünkü o bir anne ve her anne candır
Bizi en çok onlar sever11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilinizi annenizin onaylamaması zorlu bir durum olabilir. Ancak, bu durumu çözmek için birkaç adım atabilirsiniz:
1. Duygularınızı ifade edin: Annenizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Sevgilinizle olan ilişkinizin size ne anlam ifade ettiğini ve neden onunla birlikte olmak istediğinizi açıklayın.
2. Annenizin endişelerini anlayın: Annenizin sevgilinizi onaylamamasının altında yatan endişeleri anlamaya çalışın. Belki de anneniz sizin için daha iyi bir ilişki istiyor veya sevgilinizle ilgili bazı endişeleri var.
3. Sevgilinizi tanıtın: Annenizi sevgilinizle tanıştırın ve ona sevgilinizin iyi yönlerini görmesi için fırsat verin. Annenizin sevgilinizi daha yakından tanımasına yardımcı olabilir ve onun hakkında daha olumlu düşünmesini sağlayabilirsiniz.
4. Empati gösterin: Annenizin endişelerini ve duygularını anlamaya çalışın. Onun perspektifinden bakın ve konuşmalarınızda empati gösterin.
5. Sabırlı olun: Annenizin sevgilinizi kabul etmesi zaman alabilir. Sabırlı olun ve ilişkinizdeki diğer olumlu yönler üzerine odaklanın.
Ancak, sonuçta ilişkinizin ve mutluluğunuzun sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Annenizin onayı elbette önemlidir, ancak ilişkinizi ve duygularınızı etkileyen en önemli faktör sizsiniz.10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnneler daha iyi bilir. Burada birçok kız senin gibi parasını sevgilisine verdi ve geri alamadı. Sen de verirsen büyük ihtimalle geri alamayacaksın ve üstüne bir bardak soğuk su içersin. Benim sevgilim olsa hamallık yaparım yine de ondan borç para istemem. Anne sözü dinle sonra çok pişman olursun. Ben eski hain kız kankama borç verdim ama geri vermedi. Onun üstüne ahlâksız teklifte bulundu. Benim başıma gelen senin başına gelmesin. Ayrıca üç aylık erkek arkaşına nasıl güveniyorsun? Ben öz kardeşime güvenmiyorum.
29 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Sağ ol :)
Soran+1 yılOz kardeşe verilmio
- +1 yıl
Borç anlamında demedim güven anlamında dedim. Orayı dikkatli okursan.
Soran+1 yılEvet güven ve borç geri vermiyor zaten teyzem istedi diğer teyzemden geri vermedi dedi ki hediye almıştık vs düştük borç yok
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılOyle işte akraba guvenlmiyoki ele güven zor ama el daha iyi cikablyo zaman gosterecek
- +1 yıl
Onda doğru söylüyorsun. Akraba akrep gibi olmuş. Yine de dikkatli olmanı tavsiye ederim. Kendin de diyorsun el. Bu soruyu paylaşan şimdilik en son kişisin. Senden daha önceleri de bu tarz paylaşım yaptı ama parasını geri alamadılar. Karşı cinsin sözüne değil davranışlarına dikkat etmek gerekiyor. Ben hayatım boyunca bir kişiye borç verdim alamadım. Kim olursa olsun borç vermem. Para maalesef iki kişinin arasını fazlasıyla açıyor.
Soran+1 yılBen kiz arkadasim verdi verdim zamanı gelmeden
+1 yılBen ne nişanlı iken ne evli iken eski eşimden kuruş para almadım. Doğrusu budur. Niyeti ciddi olanın cebinde hazır olmalıdır.
14 Yorumla
Soran+1 yılYani bu ciddi değil vur kaçci mi
- +1 yıl
Bence ucuz bir adam. Hem etinden hem sütünden hem yününden faydalanma peşinde olma ihtimali yüksek
Soran+1 yılCiddiyim kesin diyo ailemle taniscan ama kontör paramı öde hattım kapanır sıkısığım sen öde ben sana verecem ne ya erkek çalışıp çalışmayan birinden istemez diye dusunuyorm
- +1 yıl
Ya ailesi de aynı kafadaysa? Bak abim... Bazı aileler vardır kadını inek gibi sağar. Herkes kendisine yakışanı yapar. Seni ailesi ile tanıştırması bu tip insanların doğru ve dürüst olduğu anlamına gelmez. Benim sende bir çıkarım yok. Dolayısıyla sana bir yalan ihtiyacım yok. İster anlarsın ister anlamazsın. Ben yerel nde olsam böyle asalak birini itin g... Sokar öyle yollarım ya neyse... Üzerine n lafın kısası... Yol ver ve gerçek bir ADAM bul
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
27Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılsabret zamanla çözülür
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 aylık bir ilişkin varken bunu ciddi diye kesinleştirmek saçmalıktır. Geleceğini garantilemediğin bir partnerin var olduğunu anlamak için onunla zaman geçirmek gerekir.
Önce seneyi bir devirin, eğer hâlâ seni kendi benliğinle kabule geçiyorsa yavaştan ona kendini adayabilirsin.11 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü gibi tanışmak istiyor ailemle ailesiyle:)
Belki bana hak vermiceksin ama anneler gerçekten bazı şeyleri hisseder. Istemiyorsa bunun bi sebebi vardır senin göremediğini o görmüştür zaten aşık olduğumuzda körleşiriz bu yüzden annene güvenmeni tavsiye ederim.
Ki henüz yeniyken senden borç istemesi banada çok tuhad geldi çünkü bi erkek özellikle seven bi erkek kendini güçsüz göstermeyo sevmez, taş taşır para bulur ama yinede sevgilisinden borç istemez.
Benim kızım olsaydın ben bile onaylamazdım açıkcası.10 YorumlaBende buna benzer bişe yaşadım annem karşı çıktı ama şu an 3 senelik ilişkimiz var pişman da değilim iyi ki dinlemedim onu tanımadan etmeden yargılıyo kızıyo ama bu çocuk bana güven vermedi hele ki borç istemek falan benimki durumu söyler ama borç istemezdi yani bide 3 aylık bi ilişki bence tanımak için yeterli bi süre değil yol ver canım
14 Yorumla
Soran+1 yılAma ciddiyim ailemle tanistrcm diyo
Soran+1 yılBiraz tanıyıp ilerleteyim sonra tanışırız aynen 2. Bulusma olacak bu zaten ama diyor ne olacak görücü usulü taninsin hdhdj
Dolandırıcı mi bu! Daha ilk aylardan. Ciddiyet bir süre geçtikten sonra olur, daha yenisiniz. Hayatın ne göstereceği belli değil. Zamanla annende belki onaylar. Ama annelerim hep bir bildiği vardır,. içine siner. Zamana bırakmak en iyisi suanlik zaman her şeyi gösterir yavaş yavaş.
11 Yorumla
Soran+1 yılinş degldrr
+1 yılBir bildiği vardır , kesin eciş bücüş sert mizaçlı tehditkar tipe sahip hayır gelmiyceği tipinden belli olan biriyle sevgilisin dimi
22 Yorumla
Soran+1 yılBelkidee
- +1 yıl
Sizin erkek zevkiniz bozuk çünkü
+1 yılÜç ay biri hakkında bu doğru kişi demek için çok erken. Bu yanlış kişi demek için de çok erken. Konuşun bakalım nereye varacak.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen konusalm erken daha kanaat icinn
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMesela neyini onaylamıyor vardır büyüklerin bir bildiği
12 Yorumla
Soran+1 yılPara istemesini
- +1 yıl
Annen haklı maalesef
+1 yılAnneni dinle ben dinlemedim pişmanım hayalimde olmayan bı kızla evelndim
120 Yorumla
Soran+1 yılYa hala evlimisin
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hiç sevgilim olmadı utangaç çekingen bı insandim birden aşık oldum bu kıza onu begenmiyordum ama çok tatlı geliyordu. Büyü gibiydi
Soran+1 yılSans
- +1 yıl
Kader ama Kader gayrete aşıktır. Hayalimdeki kızları görünce içim eriyo
Soran+1 yılCock var mı
- +1 yıl
Dm den yazayım kanka dm at bana
- +1 yıl
E bosan reis
- +1 yıl
Nasıl bosanayaim onu yariyolda birakamam iki. coxuk. var. bosansam bu üzüntüye dayanamam onu seviyorum ama. fizigini. degil
- +1 yıl
Fizik olarak hayalimdeki kadın degil
Soran+1 yılYarı yolda bırakmak olmaz
- +1 yıl
Olmaz çevreden çok tepki alacağım onun ailesi beni hain ilan eder. Hanım beddua eder başıma gelmeyen kalmaz. Çoğu boşanan kişi mutlu olamıyorum ikinci evliliginde
Soran+1 yılBide şöyle bisey var çocuk olmasaydı belki
- +1 yıl
Aynem
- +1 yıl
Madem seviyosun kendine gel slk
Soran+1 yıl@BrunetteBarbie djrjdjd
- +1 yıl
Keske gbrsen gercekten igrenc birisin
- +1 yıl
Sorana demedim
Soran+1 yıl@BrunetteBarbie :) anladmm
- +1 yıl
Yahu ben bisayacam demedimki hayalimdeki fiziğe sahip. degil sen Çok yaşa kim istemeezki güzel Seksi bı kadınla evlenmek değil. iste benimki boy kısa kalça yok saç kötü
- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılbenimde niyetim ciddi beyler bana para verin 3 ay konusurum sıkıntı degil
11 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSırf bu yüzdense saçma sevgilinin senden para istemesi de öyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
+1 yıl3 ayda senden borç para isteyebiliyorsa annen haklı gibi muhtemelen kandırılıyorsun
113 Yorumla
Soran+1 yılAdam ciddiyim diyo ama ailesiyle tanistircak dolandirici olsa niye tanistirsin
- +1 yıl
2 hafta konuştuğum kişi de ciddiyim diyordu inansaydım nolacaktı evlenecek miydik xdjdbjdhd lütfen birazcık akıllı kızçem. Bir erkek bir kızdan gerçekten hoşlanıyorsa ondan borç para istemeye çekinir gider arkadaşından ister bi işe girer, ailesinden ister yine de o kızdan istemez bu kadar saf bakmayın lütfen. Sonra üzülüyorsunuz.
Soran+1 yılHaklisin aşkım da :) cekinerek istedi bi isteyeblcegi ben varsam damı olmaz
- +1 yıl
Ayrıca şunu da ekleyeyim bir erkek maddi olarak kafasında ev geçindirecek noktaya gelmediğini düşünüyorsa evlilik de düşünmüyordur, yani senden borç isteyen biri zaten maddi olarak kafasında istediği noktada değildir evlilik nasıl düşünsün? Evi hayal kurarak mı geçindirecek bu arkadaş?
- +1 yıl
Olmaz evet
Soran+1 yılAnladim kanka borç isteyen evlilik borcuna da giremez :) ama ısrarla ciddiyim diyo ailemle tanistircam
Soran+1 yılBunu hangi kefeye koyucaz ısrarla dugun olacak diyo ahahah
- +1 yıl
Erkeklerin "söylediklerine değil, yaptıklarına bak. "
Soran+1 yılPeki kanka ailesi eşya aldirmis bu ay sıkışmış bidaha para konusu açarsa bitirirm
- +1 yıl
Ailesi şu an bulunduğu eve mi eşya aldırmış?
Soran+1 yılEvet buzdolabi koltuk ikisi 30 bin biri taksitli diğeri değil 30 bin maasi var sıkışmış
- +1 yıl
Evlilik düşünmüyor %35 ihtimal falan düşünüyordur belki. Yine de sen bilirsin.
Soran+1 yılZamanla gorucez kanka sagol
+1 yılkız 3 ayda erkek aşık mı olur sakın para vereyim deme
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. Kullanicak , yicek birini arıyor o. Acil yol ver.
10 YorumlaDaha dün bir bugün iki, hiç girme o işlere. Sonra Müge Anlı'da görmeyelim sizi.
10 Yorumla
+1 yılAnneler her zaman haklıdır onaylamıyorsa bir sıkıntı vardır
10 Yorumla
+1 yılOnaylamadığı kisimlari varsa huy gibi onlari düzelte bilir
10 Yorumla
+1 yıl3 aydır konuşuyorsan bu ilişki olmaz hayatım. En az 2 yıl gerekli birbirinizi tanıyıp evlenmek için. Ayrıca annen sevmiyorum diyorsa vardır bir bildiği 💗
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen haklı 3 aylık nedir? Çogu ürünün son kullanma tarihi daha uzunken…
00 Yorumla
+1 yılSevgilin Bayağı da ciddiymiş 3 ayda borç istediğine göre ciddiyeti hat safhada
00 Yorumla
+1 yılneden borç istedi
12 Yorumla
Soran+1 yılSıkışmış hat faturasini istedi 60 bin mobilya ve buzdolabına sıkışmış
- +1 yıl
senle ayrı eve çıkmak içinmi mobilya masrafıı? bence verme derim kendi eviniz olsa bile kızdan para isteyenide ilk defa görüyorum erkekler bildigin kız olmuş lan azalmişiz
+1 yılValide hanımın instası var mı
11 Yorumla
Soran+1 yılDhdjjdjd var
Annen haklı bence çünkü 3 aylık bi ilişkiniz var evet maddi olarak herkes sıkışabilir ama öncelikle ailesi arkadaşlarından istemesi daha münasip
10 Yorumla
+1 yılAnneni dinle anneler yanlış olduğunu hissederler
15 Yorumla
Soran+1 yılAnneler hissederde biz uygulamiyoz
- +1 yıl
Gereksiz bir aşk gözünü kör ettiği için olabilir mi
Soran+1 yılBelkidee
- +1 yıl
Seni bütün etkisinin altına almış
Adama bi hayır diyemiyorsun
Soran+1 yılHahahaa haklsn
Annelerin vardır bir bildiği
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle de bizlerin vazgececegi yok
+1 yıl3 ayda belli olmaz niyeti ve annen haklı bence
17 Yorumla
Soran+1 yılAma adam ciddiyim diyo ailesiyle tanistrcak
- +1 yıl
3ay ciddilik için erken geliyor bana ve bi erkek kadınından neden borç para ister ki
Soran+1 yılBencede tuhaf istemez bide o çalışıyor ben calsmiyom
- +1 yıl
Bide çalıştığı halde istemiş ya yazık
Soran+1 yılHaklisin bidaha olursa ayrilcam ciddiyim diyince ayrilamadm
- +1 yıl
Her ciddiyim diyene inanma güzelim
Soran+1 yılHepsi kandırdı bebegm bakalim bu napacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk zamanlar hemen borç para mı istenir dikkat et dolandırıcı olabilir
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe kadar borç istedi
Soran+1 yılBin lira ama ailesiyle tanistrck ciddiyim diyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani belli değilmi borç para istemiş senden sende vericeksen bidaha almayabilirsin o parayı haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılniyetinin ciddi olduğunu nereden biliyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle tanistrmak istiyo görücü usulü gibi dhjdjd
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl3 ay erken. Annen haklı olabilir.
10 Yorumla Tanistir belli fikri değişir.
10 Yorumla
+1 yılAnnen hakli kadindan borc parami istenir
10 YorumlaAnneler daha iyi bilir
10 Yorumla
+1 yıl3 ayda ciddisiniz ve borç istedi demek şahaneymiş
10 YorumlaAnneler onaylamıyorsa vardır Bi bildikleri
10 Yorumla3 aylık ilişkide borç para istemek absürt
21 Yorumla
Soran+1 yılYes
+1 yılLa 3 aylık adam para ister mi
Sakın verme!!14 Yorumla
Soran+1 yılHee valla
- +1 yıl
Bende ciddiyim diyim para istiyeyim 😀😀
Lafla pilav pişmez :)
Soran+1 yılAynen sonra ciddiyim diyip dhdjjdjd cinsellik bdnnff
- +1 yıl
E yani yani
😀🥳🥳
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Verme
11 Yorumla
Soran+1 yılOkey
Gizli Üye(18-24)+1 yılanneler haklıdır anneni dinle
10 Yorumla
+1 yılValla uzak dur ben ayrıldım mesela 3yil sabredip
00 Yorumla
+1 yılAyrıl annen doğru bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnneni dinle
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu bildiğin dolandırıcı
Soran+1 yılAilemle tanistircam diyo nasıl dolandirici oluo
Cevap sahibi+1 yılSafsın sen anlaşılan
Soran+1 yılGörücü usulü tanisilinca söz nişan oluyo ama
Soran+1 yılOdamı dolandiricilik
Cevap sahibi+1 yıl😀😀sen ver oaranı rahatlarsın
Soran+1 yılDhjdjdjjd
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen anneni dinle.
118 Yorumla
Soran+1 yılAma adam ciddiyim diyo dolandirici olsa ailesiyle tanıştırmak istemez heralde
Cevap sahibi+1 yılSence senden borc istemesi saçma değil mi
Soran+1 yılIsteyecek bi ben vardım belkide bilemeyz somut delil olmadan herkes dolandirici olmuyo
Cevap sahibi+1 yıl3 aydır tanıştığın biri?
Soran+1 yılİsterse 3 yıl olsun isterse hemen damga vuruluyo belki cidden sıkışıktı
Cevap sahibi+1 yılEleştiriye açık değilsen niye soru soruyorsun ki? Tamam sen haklısın uzatmaya gerek yok
Soran+1 yılTesekkur ederim yorum için elestireye açık değil değilde şöyle polise ispat olmadan gidemiyosn istediğin kadar bu dolandirici de ispat yok Ken herkes sucsuzdur aynı o mantık bende iyi niyetli düşünüyorum herkes güvenilir değil diye yaklasirsak kimle evlenecez
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha zaman ver 3 ay erken bence. Kaç para istedi senden
Soran+1 yılYani ciddiyim diyo ailemle tanistrcam bin istedi bakalm zamanla gozlemlicem bidaha isterse bitiririm:))
Cevap sahibi+1 yılHerşeye inanma bence başka şeyler de istemesin
Soran+1 yılCinsellik evlenmeden olmaz
Cevap sahibi+1 yılİstese bile mi
Soran+1 yılEvet prensibim o benim evlenmeden olmaz bi opusuruz ama zaman daha gecsin
Cevap sahibi+1 yılNe kadar geçmesi lazım
Soran+1 yılGuven saglansnda
Cevap sahibi+1 yılGuven saglamadan para atıyosun ama bide onu savunuyorsun bana?
Soran+1 yılHerkesin iliski dinamigi farkli
Cevap sahibi+1 yılHaklısın evet seninle benim bambaşka mesela.
+1 yılAnnenin onaylamadığını kabul etme anneler hisseder
10 Yorumlaben de onaylamadım
10 Yorumla
+1 yılayrıl onaylamıyosa
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Annen haklı.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Onaylar ilerde belki
11 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
Gizli Üye(30-35)+1 yılaileni dinle
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnne haklo
10 Yorumla
+1 yılananı dinle kızım
00 YorumlaBende onaylamazdim
00 Yorumla
+1 yılNekadar istiyo
00 Yorumla3 aylıksa yapma böyle bi hata
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Fake soru.
01 Yorumla
Soran+1 yılDegl
Uzaklas ablam
10 Yorumla
+1 yılAnnen haklı
10 YorumlaAnneni dinle
03 Yorumla- +1 yıl
Dinle yüreğinin sesini duymak için evet diyor mitingi'nde konuşuyor Eyy Kılıçdaroğlu Evet çıkarsa Erdoğan ve bu kadar
- +1 yıl
Çapanoğlu bi saldik gibi mi diye bir gün önce sormusum
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026