Kayınpeder sorunu?

Kayinpeder namazinda niyazinda ama bir okadar da cimri bir insan… yaşlandığı için de bazı şeyleri anlamıyor illa istediği olsun istiyor.
ben 8 aylık evliyim ama 4-5 ay birlikte yaşadık. Ev aldık bir ay önce tasindik. Kayınvalidemde ameliyat oldu, dizinden bir iş yapamıyor fazla ben yardımcı oluyorum arada evine gider temizlik yemek yaparım. Dün bize çağırdım yemeğe , kayınpeder yemekte artık yemekleri burada yeriz, akşam yatmaya eve gideriz diyor. Bende dedim sizede gelir yaparım baba dedim sorun değil dedim.. Ikidebir orada merdiven var burada rahat edersin gezersin diyor eşine… kayinvalidem Allah var o bisey demiyor.. zaten evlendiğimiz ilk günden beri birlikteyiz, ben merhametsiz bir insan değilim, giderim işini görürüm. Ev olduğu için illa gelmek kalmak istiyor anlıyorum , arada tabi buyursun gelsinler ama böyle de.. kendileri hep ailelelerle yaşamış , ama artık eskisi gibi degilki.. şimdi evleri olmasa ve kayınvalidem çok kötü olsa tabiki evde ağırlarım ama daireleri var kira ödemiyorlar. Kendisi illa milletin sirtindan geçinmek istiyor , ev aldık bir eksiğimiz var mı diye sormaz kendine araba alır. Birde kalmak istiyor 😏

Kayınpeder sorunu?