Türkçe kursuna göndereyim mi seni Türkçen berbat da. Yok ben sorunun temel kaynağıyla ilgileniyorum ona aklın kesmez senin. Sorunun temel kaynağını bilmeden asılı bilemezsin. Ama sen bu kafayla böyle adamı da bulamazsın o kalp gözlü emojilerde takılı kalırsın.
Ahaha sen bul yeter, ben aramıyorum zaten yok çünkü bu ülkede. Ayrıca Türkçe min berbat olduğunu söyleyebilen dünyadaki ilk kişi olduğun için sana madalya verilmeli, oysa herkes öğretmen mi ya da Edebiyat öğretmeni mi olduğumu sorar her zaman, tabii senden bu algıyı beklemiyorum rahat ol😅😉
Ya gerçekleri konuşmak gerek hangi kadın kaynanasını istiyor bu devirde kendi annesi olunla farklı kocasının annesi olunca iş farklı saygı hürmet edep ahlak olmayınca suçlu hep kaynana tamam ben kötü kaynana yok demiyorum ama bence boşanmaların yüzde 20 si kaynana aldatma ve lux yaşama istegi daha fazla
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Böyle mert erkekler neden kalmadı bu ülkede, bizimkiler de eşini savunmak şöyle dursun yuvayı yıkıyor annesinin sözüne?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır, böyle erkekler hala var ama
Birçok kız böyle erkekleri istemiyor
Kendi adına konuş. Daha yaşın küçük ne yuvalar yıkılıyor ailesinin bir lafıyla haberin yok
Kendi adıma konuşmuyorum, birçok kızı gördüm onlar adına konuştum, birçok kız dedim farkettiyseniz herkes demedim
Ve böyle erkekler var, denk geldim
Dediğiniz gibi erkekler de var, yuva yıkılıyor biliyorum
Sadece herkesin aynı olmadığını belirtmek istedim
Çoğunluk toplum erkeği anneci, azınlık toplumu bağlamaz
Kadının patavatsızlığı, sporcu eşin var azcık kendine bak daa, yiye yiye dana gibi olmuşsun.
Mesele bu mu? Erkeğin kadına nasıl sahip çıktığı mı?
Erkeğe yorum yapmadık okumaktan aciz, onda sorun yok zaten.
Sorun kadının ona layık olmak için en ufak bir çaba göstermemesi.
Acize sana okulda sana ana fikir, ana tema öğretmemisler ya da senin kas kafa almamış belli ki, soru bu mu? Yorum ona göre yapılır
Türkçe kursuna göndereyim mi seni Türkçen berbat da.
Yok ben sorunun temel kaynağıyla ilgileniyorum ona aklın kesmez senin. Sorunun temel kaynağını bilmeden asılı bilemezsin. Ama sen bu kafayla böyle adamı da bulamazsın o kalp gözlü emojilerde takılı kalırsın.
Ahaha sen bul yeter, ben aramıyorum zaten yok çünkü bu ülkede. Ayrıca Türkçe min berbat olduğunu söyleyebilen dünyadaki ilk kişi olduğun için sana madalya verilmeli, oysa herkes öğretmen mi ya da Edebiyat öğretmeni mi olduğumu sorar her zaman, tabii senden bu algıyı beklemiyorum rahat ol😅😉
Valla asil kadınlar yıkıyor yuvayı kimse kusura bakmasın herkes kendi karakterini sorgulasin
Yuva yıkma sebepleri tartışılır ama konu bu değil, bugün çoğunluğun ailesinin annesinin lafına bakması, bu ülkede bunlardan hayli fazla
Bu gün çoğunluk boşanma sebebi aldatmak ve maddiyat kimse kusura bakmasin
O resmiyete yansıyan ama kapalı kapılar ardında bu konuda çok
Ya gerçekleri konuşmak gerek hangi kadın kaynanasını istiyor bu devirde kendi annesi olunla farklı kocasının annesi olunca iş farklı saygı hürmet edep ahlak olmayınca suçlu hep kaynana tamam ben kötü kaynana yok demiyorum ama bence boşanmaların yüzde 20 si kaynana aldatma ve lux yaşama istegi daha fazla
Kaynanayi sevmek değil mesele erkeğin orta yolu bulabilmesi, bunu kimse anlamadı için sonuç bu oluyor
Etkileyici.
Hemde nasıl, böyle bir evlilik biter mi hiç işte sır bu. O adama her gün yeniden aşık olunur😍
Onu bilemem.
Harry Kane abimiz de böyle
Kendilerini tanımiyorum ama ülkemizde bu adamlardan yok olduğu konumuz
Maalesef
O zaman hadi İngiliz erkeğine.
Bende yapardım.
Dım. Şimdi ne değişti?
13 sene önce boşandım bir daha evlenmedim 😂
Evlilik olması gerekmiyor, hayatınıza kadın girmiştir bu sürede, kadına her durumda sahip çıkabilmek ayrı adamlık gerektirir
Katılmıyorum, kimse her durumda sahiplenilmez, sahiplenme görür karşılığını gösterirsiniz. :)
🙄👍
Helal olsun
taraftarlara...
Nasıl kapak ama, almışlar cevabı😅