Makul olanı seçmek benliğim için zordu. Ama zor olanı seçtim benliğim için en makulüydü.🌹🌹

Makul olanı seçmek benliğim için zordu. Ama zor olanı seçtim benliğim için en makulüydü.🌹🌹

Bir hayat klasiği seçimlerimiz bu hayatta çoğunlukla insanlar seçimlerini kendi yapmaz çünkü seçimini yapacak kadar Bir şeylere sahip değildir sadece ve sadece seçimlerini kendi yapacak güce sahip olan insanlar seçim yapar seçimlerini yapmayan o gücü elinde olmayan insanlar çoğunlukla başkalarının seçtiği tercihe gider ve o tercihi sanki Kendi karar vermiş gibi düşünebilir oysa kendi karar vermemiş tam anlamıyla kendi karar vermedigimiz hiç bir şey bizim seçimimiz değildir oysaki bu kararı almak için bile birtakım şeylere ihtiyacımız var o şeyleri sağlayan aslında aldırıyor
.. yetiştirme yurdunda büyüyen çocuklar kendi seçimi olduğu içinmi ordalar yoksa birilerinin seçtiği seçimler içinmi ordalar tercihi kadermi yaptı yoksa anne babalarımı
.. her gün gece gündüz çalışan kendini dahi bilmeden kendini unutmuş insanlar kendi seçimi olduğu içinmi bu kadar çalışıyor yoksa sistemin getirdiği seçim içinmi çalışıyor
.. zenginin köpeğinin yediği eti insan yiyemesi kendi seçimimi yoksa birilerinin istediği içinmi
.. hayatı birilerinin tek parmağı ile alt üst olmuş insanlar var bu insanların seçimimi yoksa birilerinin seçimimi
.. asla ve asla hiç bir şekilde insanlar kendi seçimini secemiyor sadece seçtiğini düşünüyor
Seçmeden sorgular öyle seçerim ya daha temkinli yaklaşıyorum uzun zamandır seçtikten sonra sorgulamam o an şartlar onu gerektirmiştir her zaman daha iyisi vardır diye kendimi yiyemem hayat kısa kuşlar uçuyor.
Söz çok güzelmiş. Benim için zor ve yıpratıcı olarak sonuçlanan seçimlerimi evet sorgularım ama bunu yaşamamak içinde seçimlerimi ciddi derecede ince eleyip sık dokurum.
Teşekkür ederim sen 1000 düşünüp 1 yaparsın eminim✨🙏🏻
Olsun o kadar da ya insan hukukumuz oldu ve meslek etkisi tabi😁🍀
Rica ederimm☺️
Evet, kendime doğru kararı mı verdim diye sorarım. Bu sorgulamalar beni daha iyi anlamama yardımcı oluyor. Seçimlerimden ders çıkarmak ve gelecekte daha iyi kararlar vermeye çalışmak benim için önemli.
Cevap
14Cevap
Evet her zaman sorguluyorum tabi ki de..
Sorgularım gençlikte seçilen şeyler şu an çok saçma geliyor şimdiki aklım olsaydı demekten nefret etsemde maalesef diyorum
sorgulasam da bu hayatın akışı için gerekliydi ve bu seçimlerim sonucunda büyüyüp olgunlaşıp geliştim o yüzden geçmişe çok bakmamak lazım
Sorgularım ve deneyimli kişilerle fikir alışverişinde bulunarak karalar alırım. Yanlışa gitmek çok kolaydır.
Sorgulayacağım bir seçim yapmam. Seçim yapıyorsam, bilinçli yaparım. Acabalarla olmaz. Kesin ve net olacak.
Sorgularim. Oyle yapidayim istemsizce sorgulayabiliyorum.
karar vermeden önce sorgularım bir daha sorgulamam
Seçim yapmadan sorgularım
Seçtikten sonra sorgulamak neye yarar
Genel anlamda sorgulamayı severim ve seçimlerim üzerine de kafa patlatırım..
ne diyorsun richard parker
👏🏻💯💯
Güzel gibiydi ama sıkıcı gibiydi
Evet araftayım bende ona😄
Sorgulardım sorgulamayı bıraktım
Çok sorgulamam
Her zaman sorgularım
Yıllar geçtikçe sorguluyorum bazı kararlarimi
Beni üzen bir durum olduğunda evet
Bazen herkes sorgular
Tercihler yaşantılardan ibarettir
Sorguluyorum bazen