2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben özlemiyorum özleyene sabirlar versin allah özellikle eski sevgili felan bazen yazanlar oluyo geçti bor un pazarı sür eşegi nigdeye diyesim geliyo ama tabi görüldü bile atmamak en iyi çözüm:)
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim Özleniyor yani bende unutmama durumu olduğu için Aklıma geliyor Mesela 3 yıl önceki sevgilim az evvel aklıma geldi Ne zaman geçti bu kadar zaman anlamadim
Hemde sevgi felan yok diyosun ama aklina gelince uzuluyosun ilk kez böyle birsey duyuyorum eski sevgililerim aklıma bile gelmiyo bence hiç aşık olmamassin ben sadece kaybettigim iyi arkadaslarima üzülürüm
İlk aşk unutulmaz O benim için ayrı biri Bugün bile seviyorum farklı çünkü Ama sevgilerimin hepsini sevdim yalan yok Ama onlar gitti Evet Bugün sevgi yok ama aklıma gelince ne günlerdi ne çabuk geçti diyorum
şu an zaten evliyim yani hani 3 yıl geçti hayatına bak demişsin ya o açıdan diyorum Yoksa yeni evlendim ve o kişi yüzünden de boşanma karari aldım 😞
Hayat o kadar acımasız ki Olan kalana oluyor diyebilirim Yani sağlık sorunları doğuştan olan sorunları vs de olunca hayat zor oluyor Zaten yalnız biriyim kimsem yok gibi Aile dışı diyorum Öyle olunca da. İnsan daha kötü hissediyor
E ilk aşkına yaz belki o da seni unutmamistir ama kim yerinde sayiyor ki belkide evlendi kac yaşındasın bilmiyorum gerçi de benim arkadaş çevremde bekar kalmadı nerdeyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben özlemiyorum özleyene sabirlar versin allah özellikle eski sevgili felan bazen yazanlar oluyo geçti bor un pazarı sür eşegi nigdeye diyesim geliyo ama tabi görüldü bile atmamak en iyi çözüm:)
Teşekkür ederim
Özleniyor yani bende unutmama durumu olduğu için
Aklıma geliyor
Mesela 3 yıl önceki sevgilim az evvel aklıma geldi
Ne zaman geçti bu kadar zaman anlamadim
E niye ayrıldınız ki 3 yıl olmus niye başka sevgili bulmadın aldattı felan mı yoksa
Bizim geleceğimizi görmediğini söyleyip kendisi ayrıldı
Geçenlerde tesadüfen fotoğrafını gördüm
Aslında ben tün sevgililerimi unutamıyorum
Yani sevgi felan yok
Sadece onlar aklima gelince üzülüyorum
Bu kizlar kalpsiz harbiden ya olsun be belki hayırlısı böyleymiştir sen önüne baksana artık 3 yılda hayat değişiyo yeni birileriyle tanış
Hemde sevgi felan yok diyosun ama aklina gelince uzuluyosun ilk kez böyle birsey duyuyorum eski sevgililerim aklıma bile gelmiyo bence hiç aşık olmamassin ben sadece kaybettigim iyi arkadaslarima üzülürüm
İlk aşk unutulmaz
O benim için ayrı biri
Bugün bile seviyorum farklı çünkü
Ama sevgilerimin hepsini sevdim yalan yok
Ama onlar gitti
Evet Bugün sevgi yok ama aklıma gelince ne günlerdi ne çabuk geçti diyorum
Bende hiç bir şeyi unutamamak var
Öyle olunca şu sohbeti bile unutmam yıllar sonra hatırlarım öyle diyim ben sana
şu an zaten evliyim yani hani 3 yıl geçti hayatına bak demişsin ya o açıdan diyorum
Yoksa yeni evlendim ve o kişi yüzünden de boşanma karari aldım
😞
Hayat o kadar acımasız ki
Olan kalana oluyor diyebilirim
Yani sağlık sorunları doğuştan olan sorunları vs de olunca hayat zor oluyor
Zaten yalnız biriyim kimsem yok gibi
Aile dışı diyorum
Öyle olunca da. İnsan daha kötü hissediyor
E ilk aşkına yaz belki o da seni unutmamistir ama kim yerinde sayiyor ki belkide evlendi kac yaşındasın bilmiyorum gerçi de benim arkadaş çevremde bekar kalmadı nerdeyse
Bence sorun psikolojik bi tur takıntı problemi yeni evlenip o kisi yüzünden bosanma karari aldimda ne demek yani eskilerine gore mi hareket ediyon sen
İlk aşkım gitti geri dönüşü olmaz
30 olacam neredeyse yaşlandım
Yani doktorlar bir çözüm bulamıyor
Ne yaşarsam yaşayayım unutmuyorum
Evliliğine gelirsek de
Aileme iftira attı. Tabi bir erkekle o anlamda konuştuğunu da yakaladım
Bitirdim
Anladım çok geçmiş olsun ne diyeyim başka bilemedim 🙁
Teşekkür ederim
Üzerinde benim bir şeyler yapmam gerekiyor ama ne yapicam onu bilmiyorum
Özlerim
Valla zor ya