Daha önce soguk bakarken simdi sicak bakıyorum. 2 sevgilim oldu. Ilki bununla evlenilmez dusuncemde net olunca ayrıldım cok surmedi zaten.
Ikincisiyle her noktada iyiydik. Baya uyumluyduk, milletin örnek diye gösterdiği cifttik ama onunda pek evlenmeye niyeti olmadigini gördüm.
Yani bir seyler öne suruyordu. Biraz para biriktireyim dedi ilk tamam dedim hakli buldum. Sonra konuyu benim atanmama getirdi. Evlenmeden sende atansan iyi olur aslinda vs demeye basladi.
Bu noktada da calismayan, eve para getirmeyen bir kadinla evlenmekten endise ettigini ve yetersiz seklinde gordugunu gozlemledim. Yani sanki kendisine maasli hizmetci istiyor gibiydi.
Kazanci da iyiydi,2 hatta cocuk olsa 3 kisi rahat gecinirdik ama iliskimize biraz maddi olarak bakması canimi sıkmaya basladi.
Benimde atamamin ne zaman nasip olacagi belli olmadigi icin yillarca onu beklemem gerekiyordu bu durumda. Istese coktan nikah kiyardik zaten. Millet 3 ayda evleniyor yani neyse ayrildik sonuc olarak. 3-4 ay oldu ayriliga.
Biriyle görüşüyorum görücü. Iyi biri, meslegi iyi ailesi de sicak, samimi geldi. Riskli geliyor böyle bir evlilik yapmak ama taniyinca da ayni eve girmeden olmuyor ki zaten.
Görücüler icinde bana en sicak gelen, evet belki olabilir dedigim bu oldu. Ama beklemeli miyim yoksa devam mi etmeliyim kararsizim.
Artik en bastan tanı, sevgili ol, bir surec yaşa sonra evlilik olacak mi olmayacak mi bekle, emin olmaya calis, erkegin keyfini bekle falan zor geliyor ve zaman da kaybetmek istemiyorum bu yuzden.(yas 25) En azindan burada konu net. Bende evlilik istiyorum, karsidaki erkekte istiyor.
En sonunda gideceğimiz yolun daha kestirmesi gibi. Ama tabi karşımdakini tam anlamiyla tanimak konusunda biraz endiselerim var. Gorusuyoruz vs ama gorucu seklinde de baska soru isaretleri oluyor kafada. Hangi turlusu daha iyi bilmiyorum. Ayriliktan sonra acele karar da vermek istemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer