Reel hayatını bilmiyorum ama bir amaçlar edinebilirsin, spor yazmak veya bir konuda uzmanlaşmak dil olur başka şey olur sayın gizemli yazar. Sonuçta suni dayanaklarla insan ancak nefes almaya devam edebilir, hayata manalar yükleyerek.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım kardeşim ya Allah acil şifalar versin inşallah çok üzüldüm benzer durumlar bende de var da yaşamaya çalışıyorum işte be aga
Demir dovuldukce sertleşir kömür islendikce elmaslasir. Zira hayat sana erken yaşta yüzünü göstermiş olabilir ama elmas olduğunun farkına varıp bundan sonra mutlu olmaya odaklanmalisin
Sen kendi değerini bilmiyorsun birinin sana bunu hatırlatması gerek ve senin de bunu kabullenmen evet sen zorluklar karşısında olgunlaşmış bir nadide bir elmassin.
Onu görebilecek akılı sende görüyorum ben. Sadece yaşadıkların gözüne perde çekmiş o perdeyi kaldırmak için çabalıyorum insalah sende görürsün benim gördüğümü
Peki bakış açını değiştirmeyi denedin mi abi bardağın dolu tarafından bakmaya çalışsan biraz depresif olmaktan çıksan kendi kendini yoruyorsun başka bir şey değil bu...
Nasıl değiştireceksin ki bakış açını hep aynı iş aynı ev hayat bazen sana mutluk getiri ama geneli rütin ev iş iş ev. Veya okul ev ev okul cafe hayat bu yani ama tabi fırsatın varsa değiştireceksin tabiki hayatın anlamı olsun die
Evet abi ama şöyle bir düşün bu hayatı sen kendin değiştirebilecekken neden monoton olmayı seçiyorsun kendine zaman ayır ailene zaman ayır gez toz işten zaman kalmıyor diyebilirsin belki ama haftasonları var...
Ne güzel abi o pazar gününün keyfini de çatır çatır çıkar enerjimiz bizi ayakta tutan şey değil midir abi enerjisiz monoton bir hayatta yaşam amacımız ne peki abi
Ama tabi şu anda 6 tane melodim var şarkı sözü filan yazıyorum abi ilerdeki zamanda onları da yayınlayıp patentini almayı düşünüyorum abi kitap da yazacağım wattpad da yarım kaldı abi normalde kitap da yazıyordum ama artık üniversite sınavını kazandıktan sonra devam edicem
Adam çok doğru konuşuyor gerçekten astral seyahat var boyutlar arası geçiş var bizler 3. Boyut varlıklarız ve 3. Gözümüz açılınca 5. Boyuta geçiyoruz 4. Boyut varlıklar karanlık ruh ve ışık ruh olarak geçiyor karanlık ruhlar kötülüğe hizmet ederken ışık ruhlar iyiliğe hizmet ediyor...
Yavrum sen ne gordun? Duyduklarinla gelme bana. Gozunle gormedigin biseyi boyle emin olarak anlatma. Hikaye fasa fiso bunlar. Bunlarin icinden cikmis cok arkadasim oldu, hepsi hurafe. boş ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayat gitmiyor.
Hayata olumlu bak knk bu hayatta teksin hayatın keyfini çıkarmaya bak anı yaşa
Monoton. Kocaman bir çarkın önemsiz dişlilerinden biri gibi hissediyorum pek çok insan gibi. Sen farklı hissediyor musun?
Hayır bende aynıyım
Reel hayatını bilmiyorum ama bir amaçlar edinebilirsin, spor yazmak veya bir konuda uzmanlaşmak dil olur başka şey olur sayın gizemli yazar. Sonuçta suni dayanaklarla insan ancak nefes almaya devam edebilir, hayata manalar yükleyerek.
Evet öyle yapmaya çalışıyorum zaten yoksa bu hayat çekilmez hale gelir...
Neler yapıyorsun
Sınav okul ev aynı
İş eve gel yar uyu hayatım böyle geçiyor yalnız yaşamak 😢
Evet anlayabiliyorum ama bir gün doğru kişiyi bulacağına eminim sadece zamanı değil demek ki...
İnşallah 🙏🏼
İnşallah bulacaksın inanıyorum hatta çok yakında karşına çıkacak belki tanıdığın biri bile olabilir bu kişi abi
Bazen zor bazen yorucu
Bence bunlar da geçer
Her türlü alışıyorsun sonuçta
Öyle tabi
Evet
Bu ara zor... ama geçecek
Aynen ne geçmedi ki şu hayatta bu da geçer knk
Zor geçiyor
Anlıyorum ama herşeye rağmen pes etmeyeceğini biliyorum çünkü çok güçlü bir insansın sen öyle hissediyorum...
Çok teşekür ederim
Ne demek rica ederim...
Sadece doğruları söylüyorum...
💖🌺
✨💎💙
Aynı, kötü..
Neden kötü peki
Bilmem sjsjs
Alıştım
Monoton rutin bir hayat diyorsun yani acıklı da olsa alışılıyor
Aha tamda bu
Şükür ba rutin senin
Benim de aynı idare etmeye çalışıyorum işte
Hepimiz öyleyiz valla
Aynen
Normal
Anladım inşallah daha iyi olur hayatın güzel insan... ✨💎💙
Teşekkürler sağ olun 🤗
Sizinde
Ne demek inşallah canım sadece doğruları söylüyorum... ✨💎💙
Geçmiyor
Sende zaman geçirecek bişeyler bul knk hobi filan edin keman gitar vs. çal mesela...
Haklısın da geçmiyor derken iyi değil anlamındaydı sağol :)
Neden iyi değilsin peki knk
Yorgunum be hayattan ailevi sağlık sorunları bir sürü olay oldu
Aaa noldu be gardaşım üzüldüm lan harbi neyin var
Ananem vefat etti babam kalp krizi geçirdi bunlar işte 3 4 ay içinde oldu hep kardeşim aylardır rahatsız öyle işte
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım kardeşim ya Allah acil şifalar versin inşallah çok üzüldüm benzer durumlar bende de var da yaşamaya çalışıyorum işte be aga
:((( rabbim bütn hastalarımıza şifa versin sabırlar versin yardımlar eylesin inşallah tez zamanda. Konuşabiliriz sende anlatabilirisn dinlerim
Anlatmaya üşendim flflfmfmfm
Dkkddk iyi peki sen bilirsin
Ama anlatmak istersem yazarım teşekkürler
Rica ederim
hic iyi degil yaaaa
Neden peki monoton bir hayattan dolayı mı yoksa bir sorun mu var
sorun vardir evet
Noldu peki anlatmak istersen dinlerim
istek attim
burdamisin
Evet ama isteğini bulamadım kusura bakma
sen at
Attım yazabilirsin sanırım şimdi
kac yasindasin ki
18 abi kfkdkd
Su ara güzel 😊
İyi sevindim Allah mutluluğunu daim etsin inşallah...
Amin. Sizinde yüzünüz hep güler inşallah
O biraz zor da inşallah
Neden ama
Yoruldum artık
Bu yaşta seni ne yordu bu kadar pıtırcık.:)
Hayat...
İnşallah hayat bugünden itibaren sanada güler.
Hiç sanmıyorum ama inşallah gülerse çok iyi olur...
Neden boyle karamsarsin ki iyi bak iyiliği çağır. Konuşmak anlatmak istersen yazabilirisn
İyi tarafına baksam tırnağımın ucu bile etmez
Ne yaşadın sen bu yaşta böyle valla merak ettim. Aile içi huzursuzluk mu. Yetimhane vs mi
Yani var bişeyler işte herkesin hayatında nadiren yaşadığı şeyler yaşadım
Demir dovuldukce sertleşir kömür islendikce elmaslasir. Zira hayat sana erken yaşta yüzünü göstermiş olabilir ama elmas olduğunun farkına varıp bundan sonra mutlu olmaya odaklanmalisin
Ben mi elmasım olsam olsam çakıl taşı anca olurum
Sen kendi değerini bilmiyorsun birinin sana bunu hatırlatması gerek ve senin de bunu kabullenmen evet sen zorluklar karşısında olgunlaşmış bir nadide bir elmassin.
Değilim bence hiçbir şey değilim ve olamam da
Olanı inkar ederek yasayamazsin bu gerçeği görmeden mutlu olamazsin
Mutluluk göreceli bir kavramdır...
Onu görebilecek akılı sende görüyorum ben. Sadece yaşadıkların gözüne perde çekmiş o perdeyi kaldırmak için çabalıyorum insalah sende görürsün benim gördüğümü
Ne demek istediğinizi anlıyorum ama ben o değilim ben kendimden nefret ediyorum o yüzden dediğiniz imkansız bir şey...
İşte bak bunu bilmek kabullenmek en zoru bunu başarmış sin. Ama sunuda bilmelisin kendiyle savaş hakinde olan kişi çevresiyle barisikt olamıyor.
Çevremi takmıyorum açıkçası
Neyse sen kenidni üzme güzel insan kenidni hor görme hayat kısa mutlu ol
Teşekkürler abisi
Bok gibi
Neden peki anlatmak istersen dinlerim
Anlaticak çok şey var ama insan anlatamıyor ben bile sıkıldım dertlerimden boş ver
Ailevi sanırım biraz okul sıkıntısı da var gibi depresyon ayrı yoruyor gibi
Nerden anladın
Hislerim kuvvetlidir...
Şahsen ğeçmiyor hep bir yokuş yukarı
Peki bakış açını değiştirmeyi denedin mi abi bardağın dolu tarafından bakmaya çalışsan biraz depresif olmaktan çıksan kendi kendini yoruyorsun başka bir şey değil bu...
Nasıl değiştireceksin ki bakış açını hep aynı iş aynı ev hayat bazen sana mutluk getiri ama geneli rütin ev iş iş ev. Veya okul ev ev okul cafe hayat bu yani ama tabi fırsatın varsa değiştireceksin tabiki hayatın anlamı olsun die
Evet abi ama şöyle bir düşün bu hayatı sen kendin değiştirebilecekken neden monoton olmayı seçiyorsun kendine zaman ayır ailene zaman ayır gez toz işten zaman kalmıyor diyebilirsin belki ama haftasonları var...
İşte hayata olan tek gün pazar günü
Ne güzel abi o pazar gününün keyfini de çatır çatır çıkar enerjimiz bizi ayakta tutan şey değil midir abi enerjisiz monoton bir hayatta yaşam amacımız ne peki abi
Benim işim gereği pazar günüde çalışıyorum bazen bir ay hiç durmadan tatil yapmadan ondan bu stem
Anlıyorum abi seni de eve geç mi geliyorsun ki saat kaç gibi geliyorsun işten abi
Saat 6
Geliyorum
Yine zamanın varmış abi akşam çıkın parkta filan dolaşın ailecek gidin akşam kamp yapın geç olmadan gelin
Mantıklı ama burada eskidendi o artık o iş kalmadı yapacak bir şey hatayda yaşıyorum ben
Aaaa geçmiş olsun abi kusura bakma bilmiyordum özür dilerim
Yok ya özürlük veya kusurluk bir şey yok
Ama söylediklerin çok güzel şeyler tebrik ediyorum seni
Teşekkürler abi ama bence daha hafif bir iş varsa oraya girebilirsin bence
Mesleğimi çok seviyorum ama çok zor orası öyle agır iş
Çok ağır çalıştırıyorlar seni abi
Benim mesleğim kaynakçılık
Sevdiğin iş olması iyi abi ama belki daha iyi fırsatlar vardır önünde hiç düşünmedin mi abi
Ne güzel abi her iş güzeldir bence
Olursa tabiki değerlendirim fırsatı keşke olsa
Kötü iş yok usta vardır herzaman
Aynen abi her iş iyidir
İnşallah çok yakında teklif gelir abi
İnşallah teşekkür ederim sen okuyormusun
Evet abi lise son sınıf öğrencisiyim
Hedefim ne peki
Çocuk gelişimi
Herkes okuyor onu
Uçak mühendizliği düşün
Ama tabi şu anda 6 tane melodim var şarkı sözü filan yazıyorum abi ilerdeki zamanda onları da yayınlayıp patentini almayı düşünüyorum abi kitap da yazacağım wattpad da yarım kaldı abi normalde kitap da yazıyordum ama artık üniversite sınavını kazandıktan sonra devam edicem
Youtube kanalım da var onu da geliştirmek istiyorum abi
Uçak mühendisliği bana göre değil abi ben sevmem öyle şeyleri
Allah afiyet versin
Kanalı ver bakıyım sesin nasıl
Kendi sesimle video yapmıyorum abi daha yayınlamadım bende sadece melodiler dmdmmckcm
Anladım hayırlısı olsun
Amin abi inşallah
Ama kanal adını versem takip eder misin abi
Ederim tabiki
Felicity FOR NOW abi teşekkür ederim şimdiden
Gelir butonunu açmama son 140 kişi kaldı abi
Resim ne hangisi sensin
Kurt olan 360 abonem var abi
Tamam dır
Teşekkürler abi
Rica ederim
Zor yorucu
Çok normal hayat şartları ve hayat düzeni monoton
Aynen öyle
Aynen yapacak bir şey yok hayat devam ediyor önümüze bakmak zorundayız
Aynen öyle ama geçmiş bırakmıyor bazen
Geçmişten ders çıkar önüne bak
Öyle yapılmalı
Evet
:)
🙃🙃
B. ktan
Neden sorun mu var?
Monoton. Is, ev, iş ev..
Evet anlıyorum benim de öyle ama aksiyon arıyorum bende kendi kendine yetebilmeyi öğrenmeli insan bence
Bana da ogret biseyler o zaman. Ben de aksiyonn ariyorum ama pek de bi girisimim olmuyor
Bak bu senin elinde ilgi alanlarına göre hobi edin onu mesela ya da araştırma yap bazı konularda
Sıkıldım ya artik. Her tutlu halti yiyince bir zaman sonra bosluga dusuyosun
Her türlü haltı yediğine emin misin kfkdkkdkd
Hayal gucune birakiyorum
Emin misin derrkennn
Bence her haltı yememişsindir msmdmxmcmc
Neyi kastediyoesun mesela? Cok mahrem biseyse mesaj at
Yok ya mahrem şeylerle ilgili değil öyle şeylere ilgim yok zaten sevmiyorum o konuları
Astral Seyehat yap çok aksiyon istiyorsan
Yani daha cocuk sayılırsın benim gozumde
Zaten öyleyim 18 hayatın başlangıcı sayılır abi
Aramizda 15 yas var. Neredeyse senin yasin kadar. O yüzden neler yasadigimi sen hayal et o 15 sene de 🙂
Olabilir ama her insan her deneyimi yaşayamaz astral seyahat yaptın mı o 15 yılda
ya da 3. Gözünü açtın mı
Oyle seylere inanmam bos isler
Hiç de bile deneyince nasıl zevkli bişey olduğunu görürsün
Bu arada Yusuf güney olayını biliyor musun
Adam çok doğru konuşuyor gerçekten astral seyahat var boyutlar arası geçiş var bizler 3. Boyut varlıklarız ve 3. Gözümüz açılınca 5. Boyuta geçiyoruz 4. Boyut varlıklar karanlık ruh ve ışık ruh olarak geçiyor karanlık ruhlar kötülüğe hizmet ederken ışık ruhlar iyiliğe hizmet ediyor...
Gordun mu? Hurafeden ote seyler degil. Yusuf guney gundeme gelme cabasi sadece.
Saçmalıyorsun dene de gör o zaman hurafe mi değil mi
Adama deli diyorlar ama adam sizin gibilerin gözünü açmaya çalışıyor ama siz anlamıyorsunuz veya anlamak istemiyorsunuz bilemiyorum artık o kadarını
Yavrum sen ne gordun? Duyduklarinla gelme bana. Gozunle gormedigin biseyi boyle emin olarak anlatma. Hikaye fasa fiso bunlar. Bunlarin icinden cikmis cok arkadasim oldu, hepsi hurafe. boş ver
Bak benim sevdiğim çocuk da Astral Seyehat yapıyor yani kanıtım var abisi merak etme kanıtım olmasa araştırmazdım böyle şeyleri
Tamam
Zor ve yavaş
Anlayabiliyorum ama her şey insanın elinde sonuçta hızlandıracak olan da sensin zorluğu kolaylığa çevirebilecek olan da sensin
Sen ve senin bakış açına bağlı her şey
🙁keşke yapabilen
Keşke yapabilsem
Yaparsın sen ya güveniyorum sana
T teşekkür ederim
Ne demek doğruları söylüyorum sadece
Çok kötü
Neden ne oldu anlatmak istersen dinlerim
Kötü işsiz kaldım ailede sorunlu uzaklaşmak istiyorum uzaklaşamıyorum
O sorunlar bende de var çok iyi anlıyorum seni ama sabretmekten başka çaremiz yok
Kedisiz
Noldu knk bişey mi oldu kedine