Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım zaten ayrıl yazmayın
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece psikolojimo nasıl düzeltirim onu sordum
Ben bunu yediremiyorum geçmiş te kaldı diyor iyi ki de dolandırdım hakettiler diyor ama ben bunu sonradan öğrendim ve midem almıyor bugun ayrıldım psikolojim hiç iyi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne demek hakettiler yaa... Kanunları O mu koyuyor?
Biri de denk gelir Ona birseyler yapar. Hak etti der.😀
Allah bin belasını versin o kadar kotu biri ki daha neler yapmıs neler bir de bana kadınları ovuyor habes maymununu kendine bakmıyor
Karakterini ortaya koymuş. Dikkatli değerlendir. Evlilik niyetin var mıydı?
Vardı tabi 1 bucuk sene oldu ılskımıze bana ettıgını patavatsizlıklar bana yaptıgı şeyler mahvetti hayatımı... Ayrıldım ama Şu an yıkılmış durumdayım
Yaşım 26 bu arada
Yaş olarak iyi zamanda ayrılmışsın. Kurtulduğuna sevin. Senin için Onunla aşk sevgi nezaman bitti?
Bugun
Olay daha sıcakmış. Ondan hiç huylanmadın mı?
Hesabını buldum bunun pc sine bağlandım uzaktan kendi baglan dedi bak kadın yok dedi açtm baktım ki Bı sahte kız hesabı ıcınde tonla orspu eklı ve artı 18 cıplak kadınların paylasıldıgı sayfalar beynimden kaynar sular dokuldı sonra kendi hesabımda kız yok dedi açtım baktım tonlarca orspu fahıse kızlar ekliydi Allah belasını versin 😭
Onun derdi Maddi menfaat sağlamakmış. Karakteri zayif birisi.. Verilmiş sadakan varmış. Kendini savunması bile saçma olmuş. Tehlikeli birisi.
Resimlerini başkasına da atmış olabilir bunu ticaret olarak görüyor
ayrıl abla arkandayım
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.
yane nasıl para alıyordu
Bıldgn çıplak kadın fotoları ile yaşlıları o kadınlarmıs gibi dayılarla konuşup onlara fake çıplak kadın fotosu atıp ses atıp hatta bacım ıs bırlgı yapıp para kazanıyordu
Orspularla beraber çalısıyormus mesela Bı orspu buna fotosunu sesını atıyoms oda onun uzuerınden dayılarla ıletısıme gecıp pazarlıyoms para alıyoms
bacım derken
aracı misali
zorr işler
Maalesef
Ustelık buradan tanıştık bu siteden kimseyle konusmayın benden size tavsiye
walla birisi bana illaki numara wer dedi
sonra para isterdi çok kalitesiz insanlar warr
senide o ablalara eklemek istiyorsu
Anlamadim
Ben senden bısey istemiyorum ne diyorsun sen be sensın kalitesiz ayrıca ben 26 yasındayım sen benden buyuksun
senin de foto we seslerini kaydededekti
bama mı çattın
Kaydetti zaten hatta benide tehdit etti p*rno diye biyere yayıcakms benı ayrılırsam
neler göndermiştin
Sevglım dıye yolladım cıplak fotolarımı
kaç resim
Bı bucuk sene de baya resmım var onda
o kadar uzun arkadaşlık ettiniz mi
gizlden çıksana
Arkadaş lık etmedik sevgiliydik
daha ötesiydi diyorsun
Sen iyi misin sevgilim yazdım evlenecektik yazdım soruda beyın namına ne kullanıyorsunuz yaa
olum sorudan mı alınıyorsun
burdan birine nasıl ewlenme umudu veslersin
Sananeeeeee
e by kardeş
yorumumu sil lütfen
Sg
Gizlendın ama hahaha ismin hala duruyor
@jackhans90 ahahah
kendine güll
senin sorunda olmayı istemem
yazma
okk