Furkan 74. Ayeti evlilik icin okudunuzmu?

Ben 1 senedir elime tesbihi aldim sayisiz gorucu geldi kismetiniz cok aciliyor. Ama onlarda olmuyordu. Ya karakteri ya huyu ya isi ya egitimi ya gorunuz ya ahlak. Duada eksik oldugumu farkettim. İsteyin vereyim diyor ayette. Bende oylemi dedim jsjsjs bir karis istekte bulundum. Tipini huyunu falan parasida olsun dedim beni gorur gormez begensin falan. Bazi istekleri dememisim desem iyiymis. Sonra duam kabul oldu. Tanistim hemen sevgili olduk jsjsj nisanlandik sonra yakindada dugunum olcak. Masallah deyin. İstemekten asla cekinmeyin dua cok farkli bisey. Okudugum ayetleri tek tek yazarim isteyen olursa. Ama dua edin icten ettiginizde oluyor ☺️♥️

Güncellemeler
11 ay
Hergun ya da haftada en az 3 kez kesin yapın. Ben hergün okudum gunde iki görücü gelmeye başladı. Yazıyorum simdi
Hergun istiğfar yaptım duama kabul engel gunahlarımı affet dıye sonra Rabbımı hamd ovgu sonra arınmak için üstunuzde nazar buyu kem göz varsa temizlenin sonra engeller ıcın sonra duamı yaptım
Istıgfar - seyyııdul ıstıgfar duası 21 kez 100 kez ya gafur ya afuv ya tevvap
Ya hamıd 100 kez araf 43 , sebe 1
Korunma arınma için 41 Nas felak ayetel kursı
Engeller icin ya fettah 100
Güncellemeler
11 ay
Sığmadı
engeller için fetih ilk ayet ınna fetehna…
Bakara 129, ali imran 173, araf 89, kehf 10,
Evlilik
Ya vehhab ya zulcelali vel ıkram 100
Furkan 74
Tevbe 111
Fetih 1
Yalnızken dolmusta ya da arabada duanızı hep edin esmalarla ayetle futkan 74 le yukardakılerle destekleyin haftada bir kez 40 fatiha okuyun. Emin olun hayatınız degğişiyor. İlişkiniz varsa evliliğe gıdıyor ya da karsınızdakı kız erkek kötuyse sizin için ayrılıyorsunuz rabbim arka yuzunu gösterıyor size.
Furkan 74. Ayeti evlilik icin okudunuzmu?