Ben sınıfta kimseye zararı olmayan biriyim. Test çözerim derslerle ilgilenirim çok fazla arkadaşım yok anca 3 tane var onlarla sohbet ederim makyaj giyim diyet vs sınıfta bi kısım var beni devamlı özel numara ve Fake hesaplar ile rahatsızlık veriyorlar ben onlardan şüphe ediyorum ve kinini kusmaya çalışır gibi aramalar ve diğer mecralardan devamlı bir şeyler araklamaya çalışmak. Benle sıkıntıları ne yüzüme karşı gelemiyorlar dertleri ne olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Özel numaraları kapattım başka hesapların mesaj gönderimini kapattım galiba sıra da mektuplaşma olacak öyle gözüküyor ya da dumanla haberleşme
Tepki göstermedim hatta bilinçli bi kaç kişi sormaya gelmişti özel numara mevzusunda önemsemiyormuş gibi tavır aldım napayım kapattım aramıyorlar artık dedim güldüm
Bu son Fake hesabı olayını polis arkadaşa atacaktım mesaj içeriği cinsel içerikliydi baktım ben kimden para aldın da bana yazdın diyince hesabı kapattı yeni açılmış bi hesaptı ve 0 takipliydi randpm bi hesaptı yok ortalıkta adını verecektim polis arkadaşa
Arama da özel numara ile arama yapıldı 2 defa 1. Arama gecenin 3 ü 2. De 9 da yapıldı 25 dk konuştum karşı tarafla eskiden aynı okulda olduğumuzu söyledi ama o okulla ilgili sorulara cevap veremedi bu sınıftakilerin isimlerini sayabildi anca ben oradan anladım bu sınıftan yapıldığını başkasına vermişler numarayı benimle alakalı bilgileri de koymuşlar önüne sadece o bilgilerin sorularına cevap verebiliyor diğerlerine veremiyor cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Umursama yürüdüğün yolda devam et en sonunda kazanan sen olursun.
Umursamamış gibi görünüyorum ama dertleri ne olabilir onu da çok düşünüyorum yani
Bu Fake hesapta cinsel içerikli bir mesaj attı ve bende kimden para aldın da yazdın diyince hesap kapandı
Bunu yapan insanlar sen tepki gösterdikçe zevk alacaktır.
Bu yüzden tepki göstermemek daha iyi.
Tepki göstermedim hatta bilinçli bi kaç kişi sormaya gelmişti özel numara mevzusunda önemsemiyormuş gibi tavır aldım napayım kapattım aramıyorlar artık dedim güldüm
Her kimse. ortaya bir laf at ustlerine alınırlarsa onlardır sorunlu olan.
Özel numara meselesi için sınıf grubuna yazmıştım normalde hepsi doluşurdu böyle bi meseleye sessiz kaldılar grupta sessizlik oldu
Sınıfta hoca varken de ki bazı canım beni arıyor napabilirim öneriniz nedir diye sor hocana?
Ben snn yerinde olsam varya gider direk şikayet ederdim o zmn ebelerini hadi ordan o ergenleri
Bu son Fake hesabı olayını polis arkadaşa atacaktım mesaj içeriği cinsel içerikliydi baktım ben kimden para aldın da bana yazdın diyince hesabı kapattı yeni açılmış bi hesaptı ve 0 takipliydi randpm bi hesaptı yok ortalıkta adını verecektim polis arkadaşa
Instagram Va facebook da ip adresleri ABD de o yüzden bulunamaz ama aramalar bulunuyor diye biliyorum.
Arama da özel numara ile arama yapıldı 2 defa 1. Arama gecenin 3 ü 2. De 9 da yapıldı 25 dk konuştum karşı tarafla eskiden aynı okulda olduğumuzu söyledi ama o okulla ilgili sorulara cevap veremedi bu sınıftakilerin isimlerini sayabildi anca ben oradan anladım bu sınıftan yapıldığını başkasına vermişler numarayı benimle alakalı bilgileri de koymuşlar önüne sadece o bilgilerin sorularına cevap verebiliyor diğerlerine veremiyor cevap
Numaralar belliyse polise gitt durmadan beni rahatsız ediyorlar de
Belli numara yok işte olsa çoktan bulurdum gizli özel numara bende özel numaralara şeyimi kapadım arayamıyorlar artık Fake hesaba geçtiler galiba
Tamam o zmn salla arasınlar sende aç ama hiç cevap verme o zmn delirirler ben olsaydım kedinin fareyle oynadığı gibi oynardım onlarla
Aradıklarında aç bı kenara köy konuşsunlar öyle baktılar ses vermiyor daha da uğraşmazlar
Arayamazlar zaten isteseler de sosyal mecralardan da artık ulaşamazlar
Niye
Özel numaralara aramaları kapattım instagramdan da mesaj kutusuna mesaj gönderimini kapattım
İyi yapmişsin
Muhatap olma
Olan yok zaten durduk yere oluyor her şey
Sende başka yol dene
Ne gibi
Bilmem düşün derim
Bende o yüzden soru açtım zaten
Eyvallah 👍