Dün twitterdan birisi bana "inşallah evde kalır gün yüzü görmezsin" şeklinde mesaj atmış. Bende fark etmeden bir yerde yanlış bir şey yazdığımı falan düşündüm. Meğer kullanıcı adımı görünce eski sevgilisi aklına gelmiş, kötü bir aldatılma olayı yaşamış. Olayı merak edip anlatmasını istedim, sonra ben bir şeyler anlattım biraz dertleştik. Bu tarz şeyler hoşuma gidiyor, güzel oluyor bence
Bana buradan özelden yazan Erkeklerde var. Hakikaten üzülüyorum çok fazla kıymet vermek, karşı tarafında bunu görmemesi Nankörlük değil mi diyorum.
Bazen günler haftalarca destek olmaya çalışıyorum. Bana yazanların samimiyetine güvendiklerime cevap yazıyorum. Saatlerimi de alsa günlerimi de alsa önemsemem. Zaten bir yanlışım olsa burada yazsınlar buna açığım her zaman.
Tabiii genç bayanlarda bazen yazıyorlar. Şöyle bakıyorum onlara da bazen hayatı çok basit ve zararsız görüyorlar.
Sana onu diyen denyoymuş harbiden eski travmalarını yeni insanlara yansıtmak saçma yani. Ben tanımadığıma dert anlatmam ama karşı taraf anlatırsa dinlerim
Tanıdığımızı zannettiğiniz genelde beklediğimiz gibi çıkmıyor olaya bizim hakkımızda yaklaşım biçimleri belki de doğru kişi değildir bilmiyorum bence tanımak değil de önemli olan yargılamadan tarafsız bir şekilde dinleyip ona göre çözüm üretmek diye düşünüyorum
Realde seviyorum. Yaşıtlarım veya gençler pek konuşkan insanlar değiller maalesef ama bir yerde otururken bir teyze-abla gelir soru sorar cevaplarım sonra açıklama falan yapar ve sohbet başlar varsa dert tasa konu oralara gelir. Çok hoşuma gidiyor bu 🤭
Bende öyle seviyorum açıkçası, yani ''Hadi gel sohbet edelim'' gibi değil de, hiç umulmadık konudan cümleden iletişimde kalmak sohbet etmek kafa dağıtıyor
Hayır bunu tercih etmem çok zor durumda kalırsam sadece ki onuda kendi hesaplarımdan yapmıyorum anlık chat sitesi hesabı açıp o şekil yapıyorum o kadar
Tamamda sırf kullanıcı adından dolayı hatırlattı diye öylede denmez Benim kalbim kırılılırdı ve engelleyip iletişime geçmezdim açıkçası Siz birde derdini dinlemişsiniz helal olsun
Genelde dertleşen değil de dinleyen tarafım. Ama dertleşeceksem tanıdık olmamasını tercih ederim. Ortak tanıdık olmadığından dedikodumu yapmaz. Ya da bir daha görmeyeceğim zaten anlatsam ne olur diye rahatlıkla anlatırım.😁
Kesinlikle , ayrıca anlatılan olaylarda kişiler varsa eğer , onları tanımıyor olması çok önemli bir artı. Diğer yandan, yargılama yok , dedikodu durumu yok. Bir de iyi bir dinleyici olursa , çok güzel.
Herkesle olmaz da illaha tanımama gerek yok samimiyetine güvendiğim biriyle anlaşılmış hissediyorsam dertleşir de objektif bakış açısını da öğrenirim ve gerçekten bazen terapi gibi oluyor genelleme olmasın da tanıdıklarımız ne kadar kusursuz o da var..
Bişeyi yaptıktan sonra özür dilemek çok manasız bunu bende yapıyorum bazen en baştan düşünmek lazım bazı şeyleri insanları kırdıktan üzdükten sonra özür neye yarar