Evli, mutlu ve çocuklu bir aile olmak istiyor musunuz? Hayalinizdekii aile kaç kişilik?

Evli, mutlu ve çocuklu bir aile olmak istiyor musunuz? Hayalinizdekii aile kaç kişilik?

Hiç çocuk hayalim olmadı. Bunu kaldıramam, ve hayır benlik değil. Zaten 2 yıla çocuk sahibi olamayanlar için yumurta bağışına başlayacağım. Hayalimdeki aile 2 insandan ibaret. Karı koca. Köpeğim var. 3 olacağız o zaman. Belki yine hayvan sahipleniriz ama çocuk hayır
Evliliğe uzak değilim doğru zaman ve doğru kişi olduğunda tabiki. Evlilik kararı için çok aşık olmam lazım o kesin. Çocuk kendimde değil başkasında sevmeyi seviyorum😂Ama gelecekteki eşim bizden bir harika olsun bizi yansıtsın derse illaki en fazla 1 çocuk ötesine kesinlikle razı olmam çok net ama bana kalırsa 2 kişi yeter çocuk hiç gerekli değil ya😄
Hayalimde hep 6 kişilik bir aile olmak vardı. İki kızım, iki de oğlum olsun istemiştim hep ama anne olduktan sonra kararımı güncelledim.
4 kişilik bir aile gayet yeterli, bir kızım birde oğlum var. Biz tamamız. 😁
şu an için hazır değilim aşk ve evliliğe ama evet istiyorum. 4 kişilik bir ailem olsun isterim. Bir erkek bir kız çocuğu. Eşimi sevdiğim gibi onlarıda severim. İyi bir baba ve iyi bir eş olmak için çok çabalarım. Karşımada gerçekten sevgi isteyen iyi birisi çıkarsa çok güzel olur.
Cevap
96Cevap
Hayalimde ki aile.. sadece eşim ve kızım olur..
Eskiden 5 ti şimdi 3 ben keyfim ve pırpırım (oğlum)
Bence egitebilecegin kadar cocuk olsa max 3 egitirsin şimdi derler Rte dlkfdf tovbe est yani hem calısıp hem cocuklarla ilgilenmek olur ilgide lafta degil gerçekten olacak evladın o yüzden ömrün yetmez 4'e
3 veya 4 kişilik sanırım Kısmet ama önemli olan sevdiğin ve değer verdiğin insan ile evlenip sağlıklı çocuklar dünyaya getirebilmen yoksa aile kolay kurulur :)
Hayaller suya düştü suya güneş kuruttu deyip de Çamur bitti ot bitmez oldu umutlar haram kaldı baharın üstüne kar yağdı karlar erimez oldu tohum yetmez oldu
Şair misin
Yooo, ne haddim değil
şu anda evli değilim ama bir kızım ve bir oğlum olsun isterdim ama birinci çocuk kız ikinci çocuk erkek
Eskiden 3-4 derdim ama artık 1 i bile düşünüyorum... Para veya yas meselesi degilm sadece yeğenim doğunca ne demek olduğunu gördüm çocuk yapmanın 😁
Bu tür hayaller güzel tatlı ama dişil şeyler ben böyle romantik hayaller kurmuyorum. Ha bir gün gelir hayallerini gerçekleştirmek isterim. Kurmak ondan gerçekleştirmek benden olur. O konuda da kendime güveniyorum.
3 cocuktu, ilk cocukta 2 olsun sağlikli olsun ve cocuklarin cokluğu değilde daha cok zaman gecirmek nasip olsun deyip öyle oldu cok sükür
En az bir 4 kişi olsa güzel olurdu . Daha ilerisi artık eşimle karar veririz😅Nasip tabii bu işler.
Kalabalik ailem olsun isterim tabiiki bu karari yalniz vermeye hakkım yok
Ama ben 4.5.6 çocuk isteyen birisiyim
En az 2.3 olsun hadi
Hayalimde bi aile yok asla mutlu olamicak gibi hissediyorum
Hayalimdeki aile 3 kişilik. Eşim ben ve bir tane çocuğum olsun yeter. 🍀
Ben 5-6 tane çocuğum olsun istiyorum. Ama bu gidişle hiç evlenmicem. 😂😂
Skdksksk olur yaa insallah
şu an tek başıma iyiyim arada 2 kişi oluyoruz öyle geçiyor vakit
3 kişi bilemedin 4 olur en fazla
1 tane kızım olsun istiyorum
Böyle bir hayal kurmadım hiç.. birgün kurar mıyım bilemem
İnşallah ne iş yapıyorsun
şu an 2.5 kişilik bir aileyiz... kısmetse aralıkta doğacak ufaklık
4 kişilik.
şu an 3 kişi olduk... Allah nasip ederse 2. yi kız istiyoruz ama bakalım...
Ben
Kocam
Kızım
Kızım
Kızım
Oğlum
Oğlum
Oğlum
Partnerim vede Ben.
Dolu dolu bir hayat
Mutluluk
Fazlasi sorun olma ihtimalini cogaltir
Bir zamanlar 4 dü 3 e düştü umarım düşmeye devam etmez.
6 kişilik en az 4 çocuğum olmalı iki kız iki erkek.
3
Eşim
Ben ve çocuğum
Bana baba diyen sağlıklı akıllı bir çocuk.
En büyük hayalim bu
2 çocuk 2 biz yeter
Hayal işte , gerçekte sapım.
4 kişilik. Hem yaşlar müsait olunca 101- batak falan atarız.
Aslında 3 4 çocuk isterdim ama bu ekonomi de olmaz o yüzden 2 çocuk iyi
10 15 tane çocuk yapıp cami önünde dilendirmek var hayalimde o çocukları
4 çocuğumuz var. Rabbime şükürler olsun hepsi birbirinden güzel hepsi birbirinden kıymetli. Evlatlar anne babaların cennetidir cennet kokulusudur. Gel gelelim mevzuya :) 4 çocuk fazla bence. Aslında ideali 2 😂
@fth198458 Allah bağışlasın müdür
Çok istiyorum evli mutlu ve çocuklu olmayı. Hayalim 1 çocuk
7-8 tane oğlum olsun cok param olsun eşimle beraber ordu kuriyim istiyorum. Eve fitness salonu falan kurmak birde.
3 çocuk, bizim kardesligimiz gibi olsun isterim
2.3 tanedekedi veya köpek total de 7 veya 8 isterim
2. Kişiyi bulduktan sonra programı birlikte yaparız diye düşünüyorum.
Evlilik çok banal geliyor, evlilik insanı değilim ben. Bekarlığın kölesi olurum.
Bnde bnde😂😂
5. ama öyle bir ihtimal ve umudum yok. ömrümün son baharındayım... benden geçti.
4 kişilik bir aile. Çocuklarımın biri kız biri erkek olsun isterdim.
Olmaz olur mu Allah'ım nasip eder inşallah bir kız bir erkek çocuk yeter
Her erkeğin ve her kadının hayalidir bu duygu, ben 4 kisilik bir aile isterdim 1 oğlum 1 kızım ama nasip olmadı bakalım bir yerlerde beni bekleyen bir kadın vardır..
Bekarım, mutluyum ve şu anda yalnızlık herşeyden daha cazip geliyor bana öyle bir düşüncem yok
Ben, eşim ve 2 oğlan bide 3 ya da 4 kız çocuğum olmasını isterim...
Aşiretimizi genişletmemiz gerek😃
Batman
😃aynen
2 eşim ve ben evlendikten 4 ya da 5 tik sonra çocuk olabilir.
Yıl
çocuklarız çok seviyorum en azından 5 tane çocuğum olsun istiyorum tabii eğer tıp fakültesini kazanırsan yoğunluk olacak ama yorgunluk hissedebileceğimi düşünmüyorum
Normali üç, maksimum 4. :D
En ideali 3 Türkiye de çocuk yetiştirmek gerek maddi gerekse manevi çok zor Çocuk büyüdükçe ihtiyaçları çok daha hızlı büyüyor
Sağa sola ayna koyucam ortaya oturucam ailem tek kişilik ama kalabalık olucak kendi kendimize konuşucaz
En fazla iki çocuk. Çocukları severim ama bakması büyük bir sorumluluk istiyor bu yüzden sorumluluğunu alamayacağım çocuğu yapmak istemem..
Bir sen bir ben birde bebiş
3 kişilik, eşim ben ve kızım
hayalimde ki 3 kişilik bir aile kızımız olmasını isterim
Kadinlar çocuk doğurmaya üşeniyor 2. Çıkaramıyor , ülkenin nufusu azalıyor bunlar yüzünden 😏
şu an 2 allah izin verirse yakında 3 kişi olucaz :)
6 çocuğum olsun istiyorum Rabbim nasip ederse kalabalık aile olmayı tercih ederim
Bu soruyu gördüm eski sevgilimle konuştuğum konular aklıma geldi anılarım depreşti püüüü
Onsuz bir aile hayal etmiyorum
Çok şükür yaşiyorum 1tane oğlum var 3bebek 2de biz 5li aile olmak inwaallah nasip olur
Böyle uç noktada hayallerim yok..
Normal aileyi kurdukta kişi sayısı kaldı
Dört olabilir
şu an 2 ilerde nasip bakalım 🙈
Evli misin
Sevgilin var mı bende tekin
Nerde yaşıyorsun
Tek kişi piliz
Aslında kalabalık olmakti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?