Hastalanınca biliyorlar sadece bir de kavga edersek ama onun haricinde kendimi köle gibi hissediyorum çok çocuk yapmayın ağa küçüklerin başına bir şey geliyor hemen suçlu ben. Ulan bıktım lanet girsin bulaşık yıka , çamaşır , evin genel temizliği bir yemek yapmıyorum aq ki kahvaltıları çoğunlukla ben evlensem de aynı bok mesleği alsam elime daha rahatlar mıyım diye soruyorum bazen bir de mükemmel üniversite ve derslerim var ben olmayınca da kıyamet kopuyor her yerde hadi kullandıkları neyse ben ondan mutlu olurum faydam dokundu diye lakin bir de kötü davranınca karşımdakiler o kadar ağrıma gidiyor ki...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evin büyüğü olmak ve ne yapsan yaranamamak. Bir an önce oku mesleğini al alayından uzak kal bayramdan bayrama Yeter artar bile
Kafamda tepsi parçalaniyordu bugün 😆 neymiş efendim çocuğa dürümü bükmemişim biri de mızmız o da ağlıyordu yok ben istemedim ben börek değil çörek istiyorum o sırada diğerine vermişim dümdüz
Kimse de memnun değil sorsan anamgile yok beceriksiz falan sonra gelmeyince de bulaşıkları evin temizliği yapan biri olurdu ulan her yerde abartılı abartılı tepkiler veriyorlar ben şu mooda girdim Allah'ım hata yaparsam oha çüş gibi tepkiler verirler yine
Ulan kaç kere sobayı yaktım sanki sobalı evde büyüdüm sanki göstermeden benim mükemmel olmamı bekliyor sonra bocalayınca tüm mahalleyi inletiyor deli karı ne diyem tek başına iken bu kadar tepkiler vermiyor ama yakında bir akraba falan varsa kaç oradan
Lütfen mümkün olduğunca okulda kal bunlara ne yapsan beğenmezler üstüne de ettikleri laflar taştan ağır. Ama onlara sorsan ne iş yaptın ki elini ise sürmez iki çay yaptı onuda konuşuyor vs.. olur
Zaten amaçları millete duyurmak
Kendi ruh sağlığım için valla hata yapsam bile umursamıyorum rezil olsam da ama ağlamak noo çünkü ağlayınca 7/24 hatırlatıyor ulan ben de hassas insanın tekiyim ama şunu fark ettim insanın en dibinde böyle ruh hastası olunca belli bir zaman sonra tepkisiz kalıyor otomatik
Aynısı
Ne agla nede umrunda olsun. Say ki sokakta sevmediğin bir şarkı çalışıyor. Zaten açık cezaevinden beter birde psikolojini bozmalarina izin verme.
Bunu neden yaptıkları da ortada ben safo değilim benden küçükler evleniyor bizim kız güzel lakin istemiyor bugün evlenip giden kuzenimi bizim komşu sormuş annem diyor ben aşağılık kompleksine kapılırdım ulan ana 30 yaşına gelmiş evde kalmış muamelesi yapılıyor 20 yaşındaki kıza yetoo ben de canım değilim bu akrabalardan uzak birini istiyorum
Ya deli misin sen evlenince de aynı pokun mavisi degilmi sanki. Bırak bu tür zihniyeti olan herkesten uzak kalmaya dünyayı gezip tüm bunları unutmaya hayatın tadını xeli gibi çıkarıp en son evlenme derdine düşeceğine şimdiden kendine söz ver bence.
Kesinlikle gideceğim kendim gibi bir damat getireceğim ilerde şimdi değil de kendim gibi bulacağım saçma sapan düşünceleri var ben iyice gamsızlaştım neden mi işte bu yüzden küçükler şımarık şımarık yetiştirdiler bizim küçükken bile sen küçüksün denmedi bu veletler bizden beterler ben anasıfına giderken amca yorganı kaldırıyordum ama bu veletler çöpünü bize artırıyor
Bence de 30 yaşına gelip evleniyor millet annem kınıyıp duruyor da ben de o moddayım zaten ben istemiyorum evlenmek dedikten sonra bana bir bok yapamazlar en son gider nikâh masasına geçer hayır derim o deliliğimi bildikleri için hiç elleşmezler bana
Aynen cicim ayları geçtikten sonra zengin değilse geçmiş olsun evleneceğim zaman da maaşı dolgun bulayım da gezdirsin beni bir güzel 😆
Çok isteyen varsa kendilerine baksınlar. Sen çocukken herşeyi yap sonra veletler olunca sen ablasin idare et bilmem ne yok onlar çocuk. Lan niye yaptınız o zaman bana mı sordunuz yaparken veletleri bana güvenerek mi yaptınız. Hiç umursama hayatını yaşa
Ama annem neden böyle belli 18 olmuş evlenmiş normal üzerine 4 çocuk anam da babam da ayrı dedikoducu oldu gitgide
Maaşı dolgun olmasın maaş veriyor olsun millete işçi çalıştıran firma sahibi firmalar sahibi olsun büyük düşün büyük oyna 😉 umarım Dubai'den başlar dünyayı gezersin zevkle mutlulukla 😊
Eee çocukken çocuk yaparlar ise böyle olur
Onu var ya bir milyon kez dedim 🤣 anamgil erkek çocuk aşkı yüzünden hepsi de sezaryen çok şükür valla erkek çocuk olsun diye 7 8 bile yaparlardı bu ne biçim kafa bir de geçen birbirimize girdik yine en son babam bu sonradan 2 tane olan sizden hayırlı dedi o lafa feci alındım şimdi her yerde rezil ediyorlar 🤣 oturup izliyorum bende
Yok bunlar küçük büyük ayrımı yapıyorlar bir kere affedersin erkek olsa biri hiç hakkından gelemezdik
Türkiye 'de çoğunun böyle yaşayışı gerçeği anneannem falan haklı buluyor bunu doğamız gereğini yaptık evlensem korunmasız istemezdim karşı tarafa en baştan derdim bir de evlenince gelen geçen ee çocuk ne zaman ulan insanlara hayatı zehir etmeye ne meraklısınız çocuk olmasa karşı taraf da umursamasa diyeceğim de o zor Türkiye 'de yaşıyoruz bir iki tane olsun tamamdır büyütürüz iyi kötü sonra alır gezeriz ama büyük vurgun yapmak lazım haklısın
Allah'ta biliyor ki vermiyor bunlara erkek. Yoksa tepenize çıkarırlar di
Valla babamgil 7 kardeş imiş ulan şu Kürt ve köylülerin doğurganlığı beni benden alıyor
Heee ben de öyle diyorum kaç kez bunun için dua etmişliğim bile vardı en sonki olan olduğu vakit bir şey izni istiyoruz falan sırf ağızlarından oğlan çocuğu olsa belki izin verirdik falan hiç de farkında değiller bu evde benim dualarım kabul oluyor küçüklükten beri öyle idi bir keresinde bir ortak vardı etmediğini bırakmadı benim psikoloji çökmüş zaten en son gittim ağlayarak dua ettim falan bir baktım 3 aya ayrılmışlar sonra diyorlar cennet siz bu anne babalık ile helallik alabilir miyiz diye sorsanız ben gencim şunların yaptığı dedikodunun gramını yapmıyorum namaz oruç ama aynı dedikodu ne anladık biz o işten bir de kabalık desen maşallah
Neyse en azından büyüdüm yaa eskisi gibi yoo ora olmaz sen gitme falan demiyorlar ona bile şükür sadece şu veletlerden bıktım
Beni de babamın ebesi büyütmüş 5 yaşında iken de vefat etmiş o böyle çok hezlenen biriymiş şimdi herkes o garibi anıyor görüyorsun değil mi gittiğim tek cenaze o idi... Huy suy olarak da aynı çekmişim biri laf edince küser ağlarmış garibim ben bunu yenmekte o kadar zorlandım ki çünkü ağlayınca 1 edecklerse 10 ediyorlar lafı
Bir de yüzüne desek bunları şunu duyuyoruz yediğiniz önünde yemediğiniz arkanızda nankör gözüne dizine durur ama lakin en büyük günahlardan biri kalp kırmak dini sadece cennet cehennemden biliyorlar...
Hani gene şükür babaannem çocuklara bakmamış bile de bizde maneviyat kısmı eksik büyütüldük sadece
Bu kadar danışanim var hepsine söylediğim gibi sen gibisi de çok o yüzden birinci ve en güzeli içinde bir şey bırakma yaz anlat dök içini ve kararlı biçimde yoluna devam et.
Evlenip gidince rahatlarsınız. Çok çocuklu ailelerde oluyor böyle
Öylelerin sevgi yerin dibine batsın
Kesinlikle